DN > Nyheter

Sunday, 25 October, 02:47

DN - 24 sep 20 kl. 20:36

Storkonflikt kring lokala restriktioner i Frankrike
Läs mer på DN
Läs mer om:
Frankrike

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storkonfliktkring , lokala, restriktioneri , Frankrike
SR - 01 sep 20 kl. 17:31

FHM vill se lokala restriktioner: ”Kan bli tuffare”

För att stoppa smittspridningen i höst kommer Folkhälsomyndigheten sätta in lokala, skräddarsydda restriktioner där utbrott sker. Det presenterades i en rapport som myndigheten lämnade över till regeringen idag. Anders Tegnell menar att de nya restriktionerna kan komma att bli ännu tuffare än de som redan finns..

Expressen - 09 jun 20 kl. 15:14

Tegnell öppnar upp för lokala restriktioner

Vändningen: Olika coronarestriktioner kan gälla över landet.

SR - 01 sep 20 kl. 11:57

Lokala restriktioner kan komma att införas i höst

Socialminister Lena Hallengren (S) berättar att man arbetar med ett långsiktigt perspektiv i arbetet med pandemin, det är det perspektivet alla bör ha, menar hon..

Skånskan - 16 apr 18 kl. 11:28

Inget genombrott i sikte – dansk storkonflikt närmar sig

Danmark Lördagens avgörande förhandlingsdag passerade utan att arbetsmarknadens parter kom överens. Nu pågår de sista dygnens intensiva förhandlingar innan huvudmedlaren Mette Christensen i morgon kväll avgör om det finns hopp om en lösning och skjuter upp strejk och lockout ytterligare två veckor – eller om Danmark går mot en storkonflikt med start på söndag.Efter 21 timmars förhandling lämnade i morse de kommunala parterna Forligsinstitutionen (Medlingsinstitutionen), utan att ha kommit överens.

Sydsvenskan - 21 jul 14 kl. 17:01

Låt oss vara stolta över våra lokala råvaror

Sommaren i Skåne är fantastisk. Böljande fält med olika grödor och öppna betesmarker är en viktig del av vår lokala idyll. Vad vore Skåne utan ett levande jordbruk?

NSD - 02 feb 11 kl. 11:53

Storkonflikt i Sametinget

Det blåser upp till storkonflikt i Sametinget. Tre ledamöter i styrelsen går till skarpt angrepp på ledningen och tänker bojkotta de viktigaste punkterna på nästa möte. - Jag ser det här som en ledarskapskris, säger Sara Larsson, Min geaidnu..

SVT - 15 mar 11 kl. 18:42

Storkonflikt om Nya Karolinska

En storkonflikt har seglat upp om inriktningen för prestigeprojektet Nya Karolinska. Nu varnar sjukhusledningen för Karolinska Universitetssjukhuset i ett brev för att Huddinge sjukhus kommer att avlövas om man samlar all högspecialiserad sjukvård i Stockholmsregionen till det nya sjukhuset..

SVT - 10 apr 12 kl. 21:41

Risk för storkonflikt på arbetsmarknaden

Risken för en storkonflikt på arbetsmarknaden växer. Idag förklarade fyra LO-förbund att dom stödjer Handels varsel om strejk för högre löner..

DN - 03 jan 16 kl. 07:38

Massavrättning ökar risken för regional storkonflikt


Massavrättningen i Saudiarabien av bland annat shiamuslimska ledare, och Irans hätska reaktion på dödandet, ökar drastiskt risken för en regional storkonflikt i Mellanöstern..

Expressen - 31 mar 17 kl. 10:47

Industriavtalen klara – storkonflikt undviks

I dag kan löneökningarna på svensk arbetsmarknad få sitt märke. Fack och arbetsgivare i de löneledande industriförhandlingarna ska på förmiddagen lämna sina svar på medlarnas slutbud som togs emot på torsdagskvällen. Enligt uppgifter till Dagens Nyheter har industriavtalen nu blivit klara.

Dagens PS - 01 sep 17 kl. 12:28

JUST NU: Putin varnar för storkonflikt

Provokationer mot Nordkorea leder ingenstans, hävdar han. Den ryska presidenten Vladimir Putin varnade på fredagen för att konflikten mellan Nordkorea och USA är på randen att skapa en storskalig konflikt. Den ryska presidenten menar vidare att det är felaktigt att försöka pressa Nordkorea rörande sitt kärnkraftsmissilprogram.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.