SR > Nyheter

Wednesday, 21 October, 23:39

SR - 24 sep 20 kl. 20:18

Funktionsrätt Sverige: ”Sjöstedt (SD) bör lämna politiken”Sverigedemokraternas riksdagsledamot och ekonomisk-politiska talesperson, Oscar Sjöstedt, borde lämna sina politiska uppdrag, menar paraplyorganisationen Funktionsrätt Sverige. Detta efter ett uppmärksammat uttalande i riksdagen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sverige, Sjöstedt, Funktionsrätt Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Funktionsrätt, Sverige, SjöstedtSD , bör, lämna, politiken

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

LO:s ordförande: Får vi ett bra bud är vi del av lösningen

Centerpartiet hoppas att LO ska ändra sig och ansluta sig till las-överenskommelsen som både Svenskt Näringsliv och PTK sagt ja till. Men enligt LO:s ordförande Susanna Gideonsson skulle det kräva nya förhandlingar, eftersom de tidigare är avslutade. Samtidigt ger hon nu en öppning..

SR - 3 timmar sedan

EU och Storbritannien återupptar förhandlingarna

EU och Storbritannien återupptar brexitförhandlingarna om ett avtal imorgon efter tre dagars uppehåll..

SR - 3 timmar sedan

En miljon smittade i Spanien – först i Europa

Spanien är nu det första landet i Europa med över en miljon bekräftat coronasmittade. Därmed har Spanien fördubblat smittotalet på sex veckor, trots hårdare restriktioner, rapporterar Reuters..

SR - 4 timmar sedan

Haverikommissionen kände till hålet i Estonias skrov

Det finns ytterligare ett hål i Estonias skrov som tittarna inte har fått se i den uppmärksammade dokumentärserien ”Estonia – Fyndet som ändrar allt”. Det bekräftar nu dokumentärteamet för Ekot. Svenska haverikommissionen hade kännedom om detta, enligt Jonas Bäckstrand som är ansvarig för deras utredningsarbete..

SR - 5 timmar sedan

Svenska IS-kvinnor ska ställas inför rätta på plats

Svenska IS-kvinnor som sitter internerade i norra Syrien kommer att ställas inför rätta på plats. Det bekräftar en domare inom det kurdiska självstyrets rättsväsende för Ekot. Bland de svenska IS-kvinnorna ökar oron för vad som kommer att hända med deras barn under processen..

SR - 5 timmar sedan

Påven: Homosexuella bör få laglig rätt att bilda familj

I en ny film gör påven Franciskus ett uttalande där han förespråkar att homosexuella ska kunna ingå äktenskap. Det sker i en dokumentärfilm som visas på en filmfestival i Rom..

SR - 6 timmar sedan

Nytt hål har upptäckts i Estonia

Ett nytt hål har upptäckts på ena sidan av den sjunka passagerarfärjan Estonia. Det framgår av en promemoria som Estlands regering har offentliggjort idag, rapporterar Sjöfartstidningen..

SR - 13 timmar sedan

Så har BLM påverkat valrörelsen

Sedan slutet av maj har aktivister demonstrerat mot rasism och polisvåld mot svarta amerikaner. – Båda presidentkandidaterna talar till sina egna väljare genom den frågan, säger Fernando Arias, korrespondent i New York..

SR - 6 timmar sedan

Parlamentet vill höja klimatambitionen i jordbruket

Efter att EU:s jordbruksministrar enats om skärpta klimatmål inom jordbrukspolitiken har nu även EU-parlamentet röstat i frågan. Där vill man gå längre när det gäller klimat och miljö..

SR - 6 timmar sedan

Stödet till riskgrupper förlängs

Från och med mitten av november ska personer i riskgrupper, som inte kan gå till jobbet under pandemin, kunna få förlängd ersättning från staten. Det beskedet kommer nu regeringen med, efter hård kritik, för att man dröjt i frågan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.