DI > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 21:31

DI - 24 sep 20 kl. 20:15

Hansa Biopharma meddelar positiva resultat från den prövarinitierade fas 2-studien med imlifidase för behandling av anti-GBM sjukdom
Läs mer på DI
Läs mer om:
Biopharma, GBM

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hansa, Biopharma, meddelar, positiva, resultatfrån den , prövarinitierade, fas, 2-studien med imlifidase för behandling av anti-GBM sjukdom
DI - 18 sep 19 kl. 08:00

Hansa Biopharma: Positiva resultat presenterade på ESOT; imlifidase möjliggjorde transplantation hos 46 sensitiserade patienter

Lena Winstedt, PhD, Head of Science på Hansa Biopharma presenterade positiva resultat från en poolad analys av fas….

DI - 13 dec 19 kl. 08:48

FDA vill se ny klinisk studie från Hansa Biopharma

Hansa Biopharma meddelar att amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA vill att bolaget genomför en ny klinisk studie med….

Affärsvärlden - 13 dec 19 kl. 10:17

FDA vill ha ny studie från Hansa Biopharma

Hansa Biopharma meddelar att amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA vill att bolaget genomför en ny klinisk studie med imlifidase som en del av en så kallad BLA-ansökan (Biologic Licens Application)..

DI - 25 maj 20 kl. 08:21

EU:s granskning av Hansa Biopharma-kandidat fortlöper enligt plan

Hansa Biopharma meddelar att den europeiska läkemedelsmyndigheten EMAs pågående granskning av imlifidase för ett potentiellt….

DI - 26 aug 20 kl. 20:28

Hansa Biopharma får formellt villkorligt EU-godkännande

Bioteknikbolaget Hansa Biopharma meddelar att EU-kommissionen har beviljat ett villkorligt godkännande för Idefirix (imlifidase) till….

PrivataAffärer - 29 apr 19 kl. 10:34

Kursras i Hansa Biopharma efter rapport

Hansa har efter möte med den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA beslutat att genomföra kompletterande analyser med avseende på transplanterbarhet för högsensitiserade patienter baserat på tidigare studier med imlifidase samt matchade kontroller från det amerikanska transplantations-registret, uppger bolaget. ”Diskussioner med FDA rörande möjliga framtida regulatoriska steg väntas nu äga rum efter studieresultatet, under det andra halvåret 2019, vilket innebär en blygsam försening”, noterar RX Securities, som menar att den tidigare förväntade tidpunkten för nya diskussioner låg i det andra kvartalet. Analysfirmans egen prognos, som beskrivs som konservativ med avseende på lanseringstidpunkt, ändras inte.

DI - 18 sep 19 kl. 08:33

Hansa Biopharma presenterar nya studieresultat

Hansa Biopharma har presenterat positiva resultat från en så kallad poolad analys av fas 2-studier med imlifidase för….

DI - 15 jan 19 kl. 11:42

Hansa Biopharma börsrasar på försenade USA-planer

Bioteknikbolaget Hansa Biopharma, tidigare Hansa Medical, rasar på Stockholmsbörsen på tisdagen efter att bolaget på lämnat en uppdatering om den dialog som förs med läkemedelsmyndigheterna i USA och Europa gällande marknadsgodkännande av imlifidase inom njurtransplantation..

DI - 18 jan 19 kl. 09:46

Hansa Biopharma stiger efter analys – Kempen ser stor potential för Imlifidase

Bioteknikbolaget Hansa Biopharma, tidigare Hansa Medical, kan komma att revolutionera marknaden för desentisering av patienter vid njurtransplantationer. Det skriver Kempen i en analys..

DI - 07 feb 19 kl. 08:00

Hansa Biopharma utser Donato Spota till ny Chief Financial Officer

Lund den 7 februari 2019 - Hansa Biopharma AB, ledande inom immunmodulerande enzymteknik för behandling av sällsynta IgG-medierade sjukdomar tillkännager idag att Donato Spota utses till ny Chief Financial Officer (CFO), med start den15 maj 2019. Eva-Maria Joed, Hansa Biopharmas nuvarande CFO, fortsätter i bolaget som Vice President, Finance & Administration med rapportering till Donato Spota..

DI - 08 feb 19 kl. 08:28

Ökad förlust för Hansa Biopharma

Bioteknikbolaget Hansa Biopharma, som förut hette Hansa Medical, redovisar ett resultat efter skatt på -81,2 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (-48,9). .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.