News55 > Nyheter

Friday, 23 October, 08:16

News55 - 24 sep 20 kl. 19:46

Spotify-vd lovar miljarder till företag i EUSpotifys grundare Daniel Ek ska investera 1 miljard euro, motsvarande 10,6 miljarder kronor, i europeiska teknikföretag under de kommande tio åren, rapporterar Di Digital. Ek gav löften i samband med en konferens. Pengarna ska hämtas från hans privata k. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
EU, Daniel Ek, Di Digital

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spotify-vd, lovar, miljardertill , företagi EU
Dagens PS - 03 jan 18 kl. 07:14

Miljardchock för Spotify – stäms av musikjätte

Den svenska musiktjänsten Spotify har blivit stämd på 1,6 miljarder dollar, motsvarande 13,1 miljarder kronor, för upphovsrättsbrott av musikbolaget Wixen. Det rapporterar AFP och en rad andra medier. Bakom stämningen ligger Wixen Music Publishing som också ifrågasätter Spotifys rättigheter till 10 784 låtar.

HBL - 14 jul 14 kl. 03:13

Han är på jakt efter framtidenssuccéföretag

Finlandssvenska John Lindfors är på jakt efter framtidens Facebook, Twitter och Spotify. Just nu håller han särskild koll på näthandeln i Asien. Börsaktuella Alibaba är ett av Lindfors investeringsobjekt.

Dagensanalys.se - 29 okt 19 kl. 15:49

Spotify största medieföretaget i Sverige

Spotify fortsatt största medieföretaget i Sverige Men de amerikanska aktörerna tar en allt större del av reklampengarna. Det visar Nordicoms årliga undersökning åt Myndigheten för press, radio och tv. Spotify förstärkte under året sin position som Sveriges största medieföretag.

Dagens PS - 04 feb 19 kl. 07:41

Spotify kan göra miljardaffär

Den svenska musikströmningstjänsten förhandlar om att köpa amerikanska podcastnätverket Gimlet Media. Det här uppger Wall Street Journal med hänvisning till källor, som samtidigt säger att det inte är säkert att det blir något avtal. Enligt sajten Recode är Spotify beredd att betala över 200 miljarder dollar, motsvarande cirka 1,8 miljarder kronor, för bolaget.

Dagens PS - 20 nov 17 kl. 07:15

Spotify ratar Nasdaq efter Facebookfiasko

Den svenska musiktjänsten Spotify har tagit beslut om var man ska noteras, avslöjar Di Digital. Enligt artikeln kommer bolaget att ta upp en notering på New York-börsen, NYSE Det innebär därmed att en notering på Stockholmsbörsen uteblir. Stockholmsbörsen ägs av NYSE-rivalen Nasdaq som har försökt locka Spotify med en huvudnotering på Nasdaq i New York och en sekundär på Stockholmsbörsen.

Dagensanalys.se - 17 jan 17 kl. 16:39

Nu ska Spotify hjälpa marknadsförarna förstå dem som streamar musik

Mediebolaget GroupM och svenska musikstreamingjätten Spotify tillsammans lanserat forskningsprojektet ”Streaming State of Mind”. Inom ramen för detta white paper ska man analysera beteendet och attityderna hos dem som väljer att streama sin musik online. Tanken är att få varumärken och annonsörer att satsa mer på att nå ut (och förstå) denna breda publik.

SVT - 11 apr 15 kl. 18:01

Spotify nära miljardinvestering

Spotify är nära ett avtal som ökar deras kapital med ungefär 3,5 miljarder kronor. Uppgörelsen med investerarna gör Spotify till ett av världens högst värderade teknikföretag utanför börsen..

GöteborgsPosten - 11 apr 15 kl. 01:01

Spotify nära jätteinvestering

Spotify är nära ett avtal som ökar deras kapital med ungefär 3,5 miljarder kronor. Uppgörelsen med investerarna gör Spotify till ett av världens högst värderade teknikföretag utanför börsen..

Computer Sweden - 18 jun 14 kl. 10:42

Spotify vill casha in miljarder på företag


Efter konsumentsuccén: Nya produkterna ska ta Spotify in i företagsvärlden på allvar.

.

Aftonbladet - 11 apr 15 kl. 00:11

Spotify kan få in 3,5 miljarder från investerare

Affären kan göra Spotify till ett av världens högst värderade teknikföretag.

Cornucopia - 06 dec 14 kl. 16:01

Lördagsmys: Fler mellanhänder höjer BNP

Genom att öka antalet mellanhänder kan man effektivt bokföringsmässigt höja BNP, utan att vare sig vinster, välstånd eller faktiskt värde ökar. På många sätt motsvarar det t ex investmentsbolag andel av börsvärdet på våra börser.
Ett investmentbolag som äger börsnoterade aktier ökar börsvärdet för de samlade aktierna, trots att inget värdeskapande har skett.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.