DI > Ekonomi

Saturday, 31 October, 11:23

DI - 24 sep 20 kl. 19:05

Sernekes ärenden hopar sig hos Kronofogden
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kronofogden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sernekes, ärenden, hoparsig , hos, Kronofogden
DI - 24 okt 18 kl. 08:50

Byggrelaterade nedskrivningar tyngde Sernekes kvartal

Sernekes tredje kvartal präglades av lägre omsättning till följd av viss avmattning i marknaden, nedskrivningar i byggprojekt orsakat av konkurser hos underentreprenörer samt fortsatta investeringar i bolagets organisation för att nå framtida mål..

Dagens PS - 25 aug 17 kl. 08:02

Tesla förekommer flitigt hos kronofogden

De senaste tre åren har 110 ärenden legat för indrivning. Tesla Motor Sweden är inget föredöme i att betala sina fordringar, konstatetar Di, som uppger att elbilstillverkaren – åtminstone i Sverige – slarvat betänkligt med att betala avgifter, skatter och skulder. De ärenden som hamnat hos kronofogden för indrivning och som nämns ovan är skulder som elbilsjätten haft till staten.

BT - 18 okt 12 kl. 15:29

Mobilskulderna ökar hos Kronofogden

Antalet mobilräkningar som hamnar hos Kronofogden ökar. Men ungdomarnas andel av mobilskulderna fortsätter att minska. Antalet ärenden som gäller mobilskulder hos Kronofogden ökade med 18 procent under första halvåret jämfört med motsvarande period i fjol.

SmålandsPosten - 16 okt 14 kl. 06:15

Färre ärenden går till kronofogden

Snart drar julhandeln i?gång. Då jublar snabblånsföretagen.

YLE - 06 jan 15 kl. 10:00

Lagmannen: Västra Nylands tingsrätt hinner behandla ärenden ganska bra

Västra Nylands tingsrätt håller sig till medeltalet för tingsrätterna i landet då det gäller hur länge det tar att behandla ärendena. Men planerna på nedskärningar är inte bra, eftersom domarens arbete är tankearbete, som måste få ta tid, enligt lagmannen. Här får du också läsa om vad västnylänningarna tvistar om i domstol och på vilket sätt de är kriminella.

DN - 28 jul 12 kl. 09:55

Anmälningarna mot Groupon hopar sig

Anmälningarna mot det multinationella rabattföretaget Groupon hopar sig hos Konsumentverket. Presentkort som inte går att utnyttja, flygbiljetter som är billigare om man köper dem utan kupong och varor som värderats 400 procent över sitt verkliga värde är bara några av klagomålen..

Skånskan - 29 jan 20 kl. 10:02

JO-kritik mot långa felparkeringsärenden

Skåne Polismyndigheten kritiseras av JO för oacceptabelt lång handläggningstid i felparkeringsärenden. Ett okomplicerat ärenden har tagit över två år att avgöra. Under tiden får fordonsägaren ligga ute med pengar för parkeringsboten.

Sydsvenskan - 18 nov 11 kl. 06:30

Skulderna hos fogden hopar sig

Krisen för Obducat blir allt allvarligare. Skulderna hos Kronofogden har nu vuxit till drygt 4 miljoner kronor och i nästa vecka kan borgenärerna stoppa en fortsatt rekonstruktion av nanoteknikbolaget.
MALMÖ.

YLE - 09 sep 15 kl. 04:48

Asylärenden överhopar polisen i Österbotten

Antalet asylsökande har ökat drastiskt sedan juli. Bara i augusti fick polisinrättningen i Österbotten ta emot 130 asylansökningar, det är nästan lika många som under hela fjolåret. September är bara några dagar gammalt, men polisinrättningen i Österbotten har redan fått ta emot hundra asylansökningar.

YLE - 29 nov 12 kl. 14:02

Myndighetsärenden: Majoriteten vill prata med människa

Över tre fjärdedelar av finländarna anser att ett personligt besök är viktigt då de uträttar myndighetsärenden. Speciellt 15-24 åringar och 50-79 åringar vill göra pesonliga besök, visar en enkät som är beställd av Finansministeriet. Majoriteten av de svarande vill göra personliga besök hos myndigheter, näst populärast är att ringa upp myndigheten och besök på en för många myndigheter gemensam plats för kundservice.

Barometern - 07 jun 14 kl. 21:37

Stopp för insyn i alkoholärenden

Socialnämnden stängs för insyn i alkoholärenden.
Rättsäkerheten åsidosätts menar två moderata ledamöter som överklagar beslutet. Barometern berättade på torsdagen hur socialnämnden fick bakläxa av förvaltningsrätten som ändrade nämndens beslut och gav tillbaka serveringstillståndet till restaurang KM.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.