DI > Ekonomi

Tuesday, 20 October, 08:16

DI - 24 sep 20 kl. 19:30

Planera nu för en snabb elektrifiering av tung trafik
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Planeranu för en , snabb, elektrifieringav , tung, trafik
Nyteknik - 12 jul 18 kl. 11:41

”Snabb elektrifiering avgörande för att klara transportsektorns klimatmål”

REPLIK. Den som byter till elbil bidrar till en kraftigt minskad klimatpåverkan, renare innerstadsluft och minskat beroende av rysk olja. Men elbilen löser inte alla problem.

YLE - 27 jun 17 kl. 10:14

Henricson: fortfarande viktigt att planera ett åboländskt vårdbolag

Arbetet med att planera ett åboländskt vårdbolag är inte onödigt, även om grundlagsutskottet skulle komma fram till att valfrihetsmodellen inom vården måste ändras. Det säger Marcus Henrikson, som utreder hur ett åboländskt vårdbolag kunde se ut. På fredagen ger grundlagsutskottet sitt utlåtande gällande vård- och landskapsreformen.

YLE - 16 okt 14 kl. 11:27

Raseborgsföretag behöver snabb planläggning för fler arbetsplatser

Det brådskar med planläggningen för företag i Raseborg som vill få igång verksamheten och erbjuda arbetsplatser. Två projekt som brådskar på grund av att det är viktigt att få igång företagsamheten är Mirka i Bäljars och Raseborgsinstitutet (tidigare KTV) sex kilometer sydost om Karis centrum.
Tors 16.

YLE - 24 mar 17 kl. 06:48

En elektrifiering av Nystadsbanan kunde underlätta pendlandet

För att möjliggöra en förbättrad godstransport och fungerande persontrafik mellan Åbo och Nystad borde man elektrifiera banavsnittet. Det här är något många i regionen nu hoppas på. Valmet Automotives meddelande om ytterligare nyanställningar aktualiserar diskussionen kring utvecklingen av tågtrafiken längs banavsnittet mellan Åbo och Nystad.

Nyteknik - 07 jun 19 kl. 15:01

Opel satsar mot full elektrifiering: ”Det är en utmaning”

En liten och ljudlös modell - men ett stort viktigt steg. Nu har Opel officiellt påbörjat den resa som ska mynna ut i full elektrifiering 2024. "Verklig, tillgänglig och enkel" – så ska Opels elektrifiering se ut, säger Michael Lohscheller, vd för företaget..

Kristianstadsbladet - 29 sep 13 kl. 13:57

Kommuners pensionsskuld tung börda

Kommunernas kostnader för framtida pensioner ökar - och är nu i genomsnitt 25 268 kronor per invånare, enligt en rapport.Och skuldberget kommer att fortsätta växa.
Den totala pensionsskulden i Sveriges kommuner är nu uppe i 242 miljarder kronor, enligt en rapport från Skandia.

BT - 29 sep 13 kl. 13:58

Kommuners pensionsskuld tung börda

Kommunernas kostnader för framtida pensioner ökar - och är nu i genomsnitt 25 268 kronor per invånare, enligt en rapport. Och skuldberget kommer att fortsätta växa.Den totala pensionsskulden i Sveriges kommuner är nu uppe i 242 miljarder kronor, enligt en rapport från Skandia.

TA - 29 sep 13 kl. 13:57

Kommuners pensionsskuld tung börda

Kommunernas kostnader för framtida pensioner ökar - och är nu i genomsnitt 25 268 kronor per invånare, enligt en rapport.Och skuldberget kommer att fortsätta växa.
Den totala pensionsskulden i Sveriges kommuner är nu uppe i 242 miljarder kronor, enligt en rapport från Skandia.

Skånskan - 31 maj 18 kl. 14:00

Tung trafikskola vill kunna öva i skogen

svansjö sommarby EMV utbildning vill bygga en stor trafikövningsplats vid väg 11 nära Svansjö sommarby.
På ett 250 000 kvadratmeter stort område planerar företaget att bygga en bana för trafikträning från cyklister upp till lastbilschaufförer.Det är i ansökan om ett förhandsbesked till samhällsbyggnadsnämnden som EMV kort presenterar sina planer på en trafikövningsplats strax väster om Sjöbo tätort.

Kristianstadsbladet - 08 sep 12 kl. 18:27

Vittsjö åkte på en tung stjärnsmäll

Vittsjö åkte på en tung stjärnsmäll hemma mot Umeå. Damallsvenska bronskandidaten tappade alla poängen till norrlänningarna.
Umeå började bra och tog ledningen två gånger, men Vittsjö kunde kvittera båda gånger.

Skånskan - 09 okt 15 kl. 22:27

Ny tung förlust för IK Pantern

MALMÖ Verkligheten har hunnit ifatt IK Pantern i Hockeyallsvenskan. 1-5 mot Tingsryds AIF var den fjärde raka förlusten och den tidigare så pigga nykomlingen åker just nu såpad rutschkana neråt i tabellen.På fredagskvällen var Malmölaget inte ens nära och stöttat av en röststark bortaklack kunde Tingsryd gå loss till en 4-0-ledning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.