DI > Ekonomi

Friday, 30 October, 14:36

DI - 24 sep 20 kl. 19:30

USA måste ställa om för att förbli stormakt
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USAmåste , ställaom för att , förbli, stormakt
SR - 07 maj 19 kl. 21:02

Björklund: Europa måste hålla ihop

Tre män i världen, president Trump i USA, Putin i Ryssland och Xi Jingping i Kina, är Liberalernas tyngsta argument för ett allt mer överstatligt, EU som gör Europa till en fjärde stormakt..

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 20 kl. 08:29

Irans president: Vi måste förbli samlade

Irans folk får inte låta USA:s president Donald Trumps hårdföra politik mot landet skada den nationella enigheten i det kommande valet. Det säger president Hassan Rohani i ett direktsänt tal – samtidigt som de flesta som försökt ställa upp i valet inte.

GöteborgsPosten - 27 jan 20 kl. 08:31

Irans president: Vi måste förbli samlade

Irans folk får inte låta USA:s president Donald Trumps hårdföra politik mot landet skada den nationella enigheten i det kommande valet. Det säger president Hassan Rohani i ett direktsänt tal – samtidigt som de flesta som försökt ställa upp i valet inte får tillstånd..

TA - 01 sep 13 kl. 16:08

Kerry: Sarin användes i gasattacken

Foto: Scanpix
USA:s utrikesminister John Kerry säger i en tv-intervju i dag att nya bevis bekräftar att gasen sarin använts i kemvapenattacker i Syrien.Prover på hår och blod ska ha bekräftat sarin, säger han till CNN.
Proverna har kommit till USA "på egen hand" och visat sig innehålla spår av sarin, säger Kerry.

BT - 01 sep 13 kl. 15:35

Kerry: Sarin användes i gasattacken

USA:s utrikesminister John Kerry säger i en tv-intervju i dag att nya bevis bekräftar att gasen sarin använts i kemvapenattacker i Syrien. Prover på hår och blod ska ha bekräftat sarin, säger han till CNN.Barack Obama meddelade i går att han vill ha kongressens stöd för att ingripa militärt i Syrien.

BT - 01 sep 13 kl. 18:08

Syrien anklagas för bruk av sarin

Syriens regim hånar president Obama för en historisk reträtt ur Mellanöstern medan USA lägger fram nya bevis för att få stöd av amerikanska folket. Klart är att en attack uteblir tills kongressledamöterna är tillbaka från semestern.Syriska regimen har använt saringas mot civilbefolkningen i den attack som kostade över 1 400 människor livet, sade USA:s utrikesminister John Kerry på söndagen i en intervju med CNN.

BT - 01 sep 13 kl. 14:19

Syrisk opposition besviken på Obama

President Barack Obama vill ha kongressens stöd för att ingripa militärt i Syrien. I praktiken skjuts beslutet upp till åtminstone den 9 september. Syriska oppositionsalliansen är besviken över beskedet, och kallar det "bristande ledarskap".

HBL - 05 apr 14 kl. 04:15

”Den Putin jag lärde känna var ingen machokarl”

– Den Vladimir Putin jag lärde känna på 1990-talet var en timid och anspråkslös man. Jag känner inte igen dagens macho-Putin som uppträder med motorcykelgäng. Det berättar Finlands tidigare Moskvaambassadör Markus Lyra.

YLE - 01 jul 16 kl. 03:54

Putin besöker Niinistö i dag - brexit spelar Ryssland i händerna

I dag kommer Rysslands president Vladimir Putin till Finland. Ingen vet vad diskussionerna med Sauli Niinistö på Gullranda kommer att handla om, men heta tippningar är Nato-mötet i Warszawa nästa vecka, brexit och Ukraina-krisen. Som en röd tråd genom alla diskussionerna går Rysslands förhållande till USA.

Supermiljöbloggen - 09 apr 18 kl. 14:13

Klimatbluffen – hur bra är egentligen Kinas miljöarbete? Utdrag ur Jojje Olssons nya bok

Sedan USA trädde ur Parisavtalet, så är det allt oftare till Kina som omvärlden sätter sitt hopp vad gäller klimatet. Men hur många har egentligen koll på var Parisavtalet innebär för Kinas del? Hur ser landets målsättningar ut på klimatområdet, och när är man beredd att alls börja minska utsläppen?

SmålandsPosten - 04 sep 13 kl. 00:30

En granne på besök

Idag gästar för första gången en sittande amerikansk president Sverige. Det bör ses som ett gott tecken i tiden. Politiska ledares besök signalerar intresse.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.