News55 > Nyheter

Monday, 26 October, 22:42

News55 - 24 sep 20 kl. 19:27

Partiledarna avslöjar vad de helst läserJimmie Åkesson läser helst Per Anders Fogelström, Ebba Busch föredrar Karin Boye och Jonas Sjöstedt hyllar Alex Schulman. Under Bokmässans invigningsseminarium avslöjade partiledarna sina litterära vanor. Ett tema för årets digitala bokmässa är den förs. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Åkesson, Per Anders Fogelström, Busch, Karin Boye, Jonas Sjöstedt, Alex Schulman, Bokmässans

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Partiledarna, avslöjarvad de , helst, läser
YLE - 02 apr 17 kl. 05:08

Facebookprofilen avslöjar din personlighet - vet du vad marknadsförarna utnyttjar?

President Trumps valkampanj gjorde en digital analys av miljoner amerikaners personligheter för att sända dem den bäst lämpade valreklamen. I Finland är metoderna betydligt försiktigare men också här använder sig partier av din Facebookinformation. Vilka uppgifter delar du med dig till Facebook?

Dagensanalys.se - 20 sep 17 kl. 15:01

Video i mobilen tar allt mer av vår uppmärksamhet avslöjar ny undersökning

Den snabba tillväxten av digital video är ingen överraskning. Men de flesta hade kanske inte förväntat sig att mobila enheter skulle vara ett hot mot datorn – så här snabbt. Företaget Oath som ägs av Verizon har gjort en global branschundersökning om konsumentbeteende, som avslöjar vad konsumenterna vill ha.

Ekonomistas - 05 dec 13 kl. 05:55

Listiga frågor avslöjar hemligheter

De flesta av oss har egenskaper, beteenden eller åsikter som vi inte alltid är beredda att stå för. Det är ett problem i samhällsvetenskaplig forskning eftersom vi ofta är beroende av att folk avslöjar hur någonting faktiskt är snarare än hur den tillrättalagda versionen, som vi skulle vilja visa upp, ser ut. Så hur ska vi göra för att få människor att avslöja sina mindre smickrande konsumptionsmönster, politiskt inkorrekta åsikter, osv.?

Dagensanalys.se - 03 dec 19 kl. 22:14

Ny studie avslöjar hur användarna läser Googles sökresultat

En ny studie avslöjar hur Google framgångsrikt lyckats ändra vårt beteende när det kommer till hur vi interagerar med sökmotorns resultatsidor, SERP. Studien har genomförts av Nielson Norman Group (NN/g), vars grundare är ingen annan än UX-gurun Jakob Nielsen. Tidigare läste användarna sökresultaten från första listning till sista utan att låta blicken sväva iväg åt höger, bara rakt upp och ned.

HBL - 02 dec 12 kl. 18:17

Uni:Nu - tallriken avslöjar dig

Det är dags för sista föreläsningen i serien Uni:Nu, ett samarbete mellan Hbl och Helsingfors universitet. Den här gången är rubriken "Tallriken avslöjar dig?"Det övergripande temat i föreläsningsserien på fyra delar är "livsmiljö".

Dagens PS - 27 jun 17 kl. 14:22

PS avslöjar: Rapport spår kaos i landstingen

Dagens PS har tagit del av siffror från en ännu opublicerad Almega-rapport – den släpps i morgon, onsdag – som granskat hur kraven på svenska kommuners och landstings välfärd kan förändras fram till och med år 2020. Om befolkningen växer enligt prognos samtidigt som regeringens välfärdsutredning genomförs och halverar de privata aktörernas storlek inom välfärden uppstår ett skräckscenario för framför allt landstingen i Stockholm, Västra Götaland och Skåne. Regeringens utredare Ilmar Reepalu vill som bekant att vinster i välfärden ska begränsas, vilket Vänsterpartiet med partiledaren Jonas Sjöstedt i spetsen inte oväntat applåderar och propagerar för.

Expressen - 23 sep 19 kl. 06:30

Din röst avslöjar mer om dig än du tror

Din röst avslöjar kanske avslöjar mer om dig är alla ord tillsammans?Helena Granström ser en essä som går loss på joller, skrik och pip..

YLE - 13 apr 16 kl. 04:01

Finländska myndigheter avslöjar var du surfar - data slussas till företag

När du surfar på webbsidor som upprätthålls av finländska ministerier, städer och sjukvårdsdistrikt sparas en hel del information - till exempel att du läser om könssjukdomar eller skuldrådgivning - hos amerikanska företag. Det här avslöjar Yle Nyheters granskning. Våra surfvanor övervakas och sparas för att företag ska kunna sälja skräddarsydd reklam som hjälper till att finansiera många av de webbsidor vi använder.

Dagens PS - 30 jan 18 kl. 12:47

Kamprads ”dödsplan” – söner avslöjar strategin

Sedan 1976 har Ingvar Kamprad planerat för vad som ska hända vid ”worst case”. ”Det finns ett regelverk för närmaste hundra åren”. Efter Ingvar Kamprads bortgång spekuleras det friskt om vad som nu ska hända: hur ser Ikeas framtid ut nu när möbeljättens stora ikon inte längre finns där?

Nyheter 24 - 13 jul 12 kl. 12:16

Sofi Fahrman avslöjar sina barn- och bröllopsplaner


Mångsysslaren Sofi Fahrman är i Båstad där hon berättar för Nyheter24 om sina bröllopsplaner och avslöjar exklusiva detaljer om den nya träningsboken. BÅSTAD. Moderedaktören på Aftonbladets Sofis Mode, Sofi Fahrman är i Båstad med sitt årliga event ?

GöteborgsPosten - 29 mar 13 kl. 08:12

Ny webbserie avslöjar fenomenet Yohio

Hur känd är Yohio i Japan, egentligen? Och hur ser han ut när han är nyvaken? En ny serie på SVT Play avslöjar det mesta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.