DN > Ekonomi

Saturday, 31 October, 11:40

DN - 24 sep 20 kl. 17:47

Så kan coronakrisen forma en generationKriser och samhällsförändringar som händer medan människor är unga vuxna påverkar deras framtida syn på världen..
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: kan , coronakrisen, formaen , generation
Nyteknik - 03 apr 20 kl. 16:20

"EU måste rädda framtidens startups från coronakrisen"

DEBATT. Kanske är det framtidens Spotify och Klarna som går under? Om vi inte ger små teknikföretag stöd i coronakrisen kan en hel generation startups gå under, skriver EU-parlamentarikern Arba Kokalari (M)..

SVT - 19 apr 20 kl. 12:32

Coronakrisen slår hårt mot barns fysiska vanor

Coronakrisen slår hårt mot barn och ungas fysiska vanor. Bara två av tio barn uppfyller Världshälsoorganisationens mål om 60 minuter fysisk aktivitet per dag. – Många barn upplever att de hinder som de i vanliga fall har för att komma i aktivitet blir än värre under den här perioden, säger Carolina Klüft, verksamhetschef för Generation Pep..

Vimmerby Tidning - 08 mar 11 kl. 08:25

Det handlar om nästa generation

Grunden för jämställdhet mellan kvinnor och män är alla människors lika värde. Kvinnor och män ska ha likvärdiga villkor, både formellt och informellt, för att kunna utveckla sin fulla potential. Jämställdhet är att båda könen får makt över sina liv, makt att forma sitt liv utifrån sina egna önskemål..

YLE - 14 nov 16 kl. 08:34

Nästa U21-generation tar form - två mål för Källman i Spanien

Målskyttar växer inte på träd för det finska A-landslaget i fotboll just nu, men Karis-sonen Benjamin Källman visade framfötterna i Spanien på söndagen med två fullträffar i en U20-träningsmatch mot Polen. Det var alltså Finlands U20-landslag som mötte ett år yngre polska juniorer i en träningsmatch i samband med ett läger i Spanien. Källman gjorde 1-0 till Finland i den 13:e matchminuten på passning av Ilmari Niskanen och i den 28:e matchminuten var Källman framme och högg på en målvaktsretur.

YLE - 01 maj 16 kl. 05:35

Nu kommer generation Z

Den generation som aldrig har upplevt tiden utan internet är i fokus. De är teknikkunniga, nyfikna och ständigt uppkopplade. De kallas generation Z.

Dagensanalys.se - 14 aug 17 kl. 13:56

5 Tips hur du kommunicerar via sociala medier med Generation Z

Förra året var för första gången som digital reklam gick om TV-reklamen. I år förväntas den trenden accelerera. Förra året omsatte Facebook över 26 miljarder dollar en ökning med 9 miljarder dollar jämfört med föregående år, siffror som översteg analytikernas förväntningar.

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 20 kl. 14:45

Corona riskerar skapa en förlorad generation

Drygt 300 miljoner jobb beräknas försvinna världen över i sviterna av coronakrisen under perioden april–juni. Nord- och sydamerikaner och unga drabbas värst, enligt FN:s arbetslivsorganisation ILO. Organisationen talar om risken för en "lockdown generat.

GöteborgsPosten - 27 maj 20 kl. 14:46

Corona riskerar skapa en förlorad generation

Drygt 300 miljoner jobb beräknas försvinna världen över i sviterna av coronakrisen under perioden april–juni. Nord- och sydamerikaner och unga drabbas värst, enligt FN:s arbetslivsorganisation ILO..

Dagen - 27 dec 11 kl. 03:00

Världens bästa generation

Jag är född 1950, alltså så tidigt på 1950-talet att jag brukar identifiera mig med de så kallade fyrtiotalisterna. Somliga räknar för övrigt in oss som är födda just 1950 till fyrtiotalisterna.Hur som helst har vår generation en hög bekännelse när det gäller samhällsengagemang.

Västerbottens Folkblad - 27 nov 13 kl. 13:32

Massolit köper Forma Books

Massolit Media köper Forma Books av ICA. I affären ingår flera bokförlag, däriband B. Wahlströms Bokförlag, Damm Förlag och ICA Bokförlag.

Trelleborgs Allehanda - 27 nov 13 kl. 13:30

Massolit köper Forma Books


Massolit Media köper Forma Books av ICA. I affären ingår flera bokförlag, däriband B. Wahlströms Bokförlag, Damm Förlag och ICA Bokförlag.

Fler nyheter från DN

DN - 13 timmar sedan

Nedåt på Wall Street – teknikjättarna rasade

USA-börserna avslutade veckan med en rejäl nedgång i sviterna av den kraftiga ökningen av covid-19-fall runtom i världen..

DN - 17 timmar sedan

Finansministern utlovar mer stöd till företag

Med de nya, strängare rekommendationer för att få ner smittspridningen i delar av Sverige, som Folkhälsomyndigheten gick ut med på….

DN - 18 timmar sedan

Com Hem nobbar prishöjningen – släcker TV4

Com Hem accepterar inte prishöjningen för att få fortsätta sända TV4 – och släcker tv-kanalerna för de 2,1 miljoner kunderna vid midnatt om….

DN - 21 timmar sedan

Etikforskare: Svårt för företag att vara etiska förebilder och tjäna pengar

Är det möjligt för företagsjättar att dra in miljoner och samtidigt vara ett föredöme inom etik- och hållbarhetsfrågor?.

DN - Igår: 10:27

Stockholmsbörsen fortsätter att falla svagt

Stockholmsbörsen fortsätter att falla, om än måttligt, när handeln inleddes på fredagsmorgonen..

DN - Igår: 08:06

Bilarnas katalysatorer nytt byte för tjuvar

Biltjuvarna har inte tagit paus under coronakrisen. Enligt ny statistik från Larmtjänst är antalet bilstölder på samma nivå som 2019..

DN - Igår: 23:06

Covid-19-expert: Här är de mest lovande läkemedlen

Än så länge är bara två läkemedel godkända för behandling av covid-19 i Sverige, men fler är på gång..

DN - Igår: 17:18

Fortsatt oklart om förlängda permitteringsregler

Vid årsskiftet löper de generösa reglerna för korttidspermittering ut. Men huruvida de kommer förlängas är fortfarande oklart..

DN - Igår: 16:03

Tre drabbas av miljardkostnader när Huawei slängs ut

Mobiloperatören Tre drabbas av miljardkostnader när kinesiska Huawei portas från det svenska 5G-nätet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.