Expressen > Opinion

Thursday, 29 October, 03:20

Expressen - 24 sep 20 kl. 17:41

Det brådskar att hindra en andra smittvågKanske har utländska tidningars idylliserande reportage om ”undantaget Sverige” fått en del att sänka garden gentemot covid-19. Det är ett farligt misstag. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det brådskaratt , hindraen andra , smittvåg
Sydsvenskan - 06 jun 20 kl. 11:46

Bröllopsgäster anklagas för ny smittvåg i Iran

Iran, som gradvis lättat på coronarestriktionerna sedan i mitten av april, har drabbats av en befarad ny smittvåg de senaste dagarna. Den ökade spridningen har bland annat sitt upphov i en bröllopsfest, säger president Hassan Rohani. – Vi har sett en to.

Aftonbladet - 06 jun 20 kl. 11:46

Bröllopsgäster anklagas för ny smittvåg i Iran

▸ Iran, som gradvis lättat på coronarestriktionerna sedan i mitten av april, har drabbats av en befarad ny smittvåg de….

Helsingborgs Dagblad - 06 jun 20 kl. 11:46

Bröllopsgäster anklagas för ny smittvåg i Iran

Iran, som gradvis lättat på coronarestriktionerna sedan i mitten av april, har drabbats av en befarad ny smittvåg de senaste dagarna. Den ökade spridningen har bland annat sitt upphov i en bröllopsfest, säger president Hassan Rohani. – Vi har sett en to.

DI - 06 jun 20 kl. 11:52

Bröllopsgäster anklagas för ny smittvåg i Iran

Iran, som gradvis lättat på coronarestriktionerna sedan i mitten av april, har drabbats av en befarad ny smittvåg de senaste dagarna..

GöteborgsPosten - 06 jun 20 kl. 11:46

Bröllopsgäster anklagas för ny smittvåg i Iran

Iran, som gradvis lättat på coronarestriktionerna sedan i mitten av april, har drabbats av en befarad ny smittvåg de senaste dagarna. Den ökade spridningen har bland annat sitt upphov i en bröllopsfest, säger president Hassan Rohani..

SVT - 16 jun 20 kl. 15:54

Risk för ny smittvåg om fler börjar resa

Reserestriktionerna har lättats och en av årets största reshelger – midsommar – står för dörren. Då varnar Folkhälsomyndigheten för risken för en andra smittvåg om allt fler börjar resa mer och dubblerar sin kontakter. – Det är förstås ett scenario som vi absolut vill undvika, säger Anders Tegnell..

Sydöstran - 18 jun 20 kl. 09:42

Folkhälsomyndigheten varnar – fria resor kan leda till ny smittvåg

Under midsommar ökar resorna runt om i landet. Enligt Folkhälsomyndigheten finns det en risk för en andra smittvåg om allt fler börjar resa mer. Det rapporterar SVT Nyheter.

DN - 21 jul 20 kl. 15:35

Anders Tegnell: Sverige klarar sig bättre än Norge vid ny smittvåg

Om en ny smittvåg slår till under hösten tror Folkhälsomyndighetens statsepidemiolog Anders Tegnell att Sverige klarar sig bättre än….

SVT - 03 aug 20 kl. 12:33

Smittan ökar i flera länder: ”Finns en ökad oro i Europa för en andra smittvåg”

Smittspridningen av coronaviruset har åter tagit fart på flera håll i Europa efter att länderna har öppnat sina samhällen. Ökningen beror enligt WHO på minskade krav på fysisk distansering – och nu menar organisationen att restriktionerna kan behövas sättas in på nytt. – Det finns en ökad oro i Europa för en andra smittvåg, säger SVT:s reporter Oskar Jönsson..

Expressen - 15 aug 20 kl. 10:21

JUST NU: Danska restriktioner kan skärpas efter ny smittvåg

För första gången sedan maj kliver nu statsminister Mette Frederiksen upp i talarstolen för att prata till danskarna om Coronasituationen. Efter den senaste tidens smittvåg i landet kan det bli aktuellt med nya restriktioner. – Nya initiativ kan behövas, Frederiksen på Facebook.

YLE - 21 sep 12 kl. 21:33

"Depositionsskydd i EU brådskar inte"

Det brådskar inte med ett överstatligt depositionsskydd i EU och är kanske inte ens nödvändigt, sade Finlands Banks chefdirektör Erkki Liikanen då han hördes i riksdagens ekonomiutskott. Däremot anser Liikanen att det krävs en gemensam bankinspektion. Liikanen leder en arbetsgrupp som funderar på vilka strukturella reformer de europeiska bankerna borde genomföra på grund av bankkrisen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.