DI > Ekonomi

Saturday, 31 October, 20:07

DI - 24 sep 20 kl. 17:31

Börsen stängde på minus – Fingerprint föll på uppdatering
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsen, stängde, minus, Fingerprint, föll, uppdatering
DI - 21 feb 19 kl. 13:56

Stockholmsbörsen fortsatt på minus – Fingerprint rusar

Banksektorn bidrog starkt till att hålla Stockholmsbörsen i negativt territorium på torsdagen. Strålkastarljuset riktades för andra dagen i rad mot Swedbank, vars aktie fortsatte att backa kraftigt efter onsdagens SVT-avslöjande om inblandning i baltisk penningtvätt. .

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 13 kl. 18:02

Börsen stängde på minus

Stockholmsbörsen öppnade positivt men vid lunchtid vände kurserna nedåt och börsen stängde på minus. Kapp-Ahl gick mot strömmen och tillhörde de stora vinnarna..

Dagens PS - 20 sep 19 kl. 08:34

New York-börsen stängde kring nollan

Indexen på New York-börsen stängde kring nollan på torsdagen, i närheten av tidigare toppnoteringar, efter negativa signaler om handelskriget mellan USA och Kina raderat ut tidiga uppgångar. Trump-rådgivaren Michael Pillsbury varnade för att USA är redo att eskalera handelskriget om inte en uppgörelse nås snart, samtidigt som det från kinesiskt håll kom uppgifter om att Kina inte är i någon brådska om att sluta ett avtal. På den breda marknaden steg S&P 500-index med 0,00 procent till 3 006,8.

DN - 31 maj 16 kl. 18:20

Stockholmsbörsen stängde på minus

Handeln på Stockholmsbörsen slutade på minus..

DI - 23 nov 15 kl. 18:11

Börsen: Stängde svagt nedåt

Stockholmsbörsen stängde svagt ned på måndagen, likt den allmänna börsutvecklingen i Europa. Oljepriset gick från minus till plus efter positiva nyheter från Saudiarabien, vilket minskade pressen på oljebolag..

DN - 10 jul 19 kl. 18:50

Börsen stängde rött trots duvaktigt Fed

Stockholmsbörsen stängde på minus på onsdagen, efter en snabb sväng på plus direkt efter Federal Reserve-chefen Jerome Powells förskrivna tal publicerats, som uppfattats som duvaktigt av marknaden..

Dagens PS - 17 okt 19 kl. 08:02

New York-börsen stängde under nollan

De amerikanska börserna handlades i negativ ton under onsdagshandeln. Svaga retail-siffor tillsammans med ihållande oro för en handelskonflikt mellan USA och Kina höll emot optimism över starka rapporter. På den breda marknaden sjönk S&P 500-index med 0,2 procent till 2 989,7.

GöteborgsPosten - 30 apr 20 kl. 13:13

Börsen stängde på rött

Stockholmsbörsen stängde på minus under den halvdagsöppna handeln inför valborgsmässoafton..

BT - 07 feb 14 kl. 17:51

Börsen stängde uppåt

Stockholmsbörsen hängde på de ledande Europabörserna och steg, trots rapportmissar från indextunga bolag. Men Tele2-aktien gick både upp och ner under fredagen.När handeln stängde hade OMXS-index stigit med 0,4 procent till 420,8.

DI - 28 okt 19 kl. 17:36

Stockholmsbörsen stängde i dur – verkstadsbolagen i topp

Stockholmsbörsen stängde måndagen i dur. Storbolagsindex OMX30 slutade över 0,7 procent upp, medan OMXSPI stängde i dur….

BT - 17 apr 14 kl. 13:24

Börsen stängde påskveckan i sidled

Börsen stängde nära oförändrad i dag då investerare fokuserade på den stundande påskhelgen. OMXS-index klättrade 0,05 procent till 433,57. Skärtorsdagen var lugn på den halvdagsöppna Stockholmsbörsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.