Expressen > Opinion

Thursday, 29 October, 03:05

Expressen - 24 sep 20 kl. 17:07

Varför agerar inte M och SD mot journalisthatet?Det finns fler yrkesgrupper än blåljuspersonal som behöver ett bättre skydd mot hot, hat och trakasserier. Vi hoppas att M och SD ställer sig bakom ett straffrättsligt skydd för journalister, skriver Socialdemokraternas Lawen Redar och Fredrik Lundh Sammeli..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SD, Socialdemokraternas Lawen Redar, Fredrik Lundh Sammeli

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varför agerarinte M och SD mot , journalisthatet
Cornucopia - 21 sep 16 kl. 14:55

Svenskt försvar agerar inte i ett informationsvakum

"150 soldater förslår väl inte?""Nu är det ju 150 skaraborgare, så vi ska nog stå emot" - kompanichefen Wilska pansarskyttekompani (enligt trovärdiga uppgifter) från P 4 Skaraborgs regementeDe senaste veckorna visar att det svenska försvaret inte agerar i ett informationsvacuum. Ryska skarpa förberedelser för ett angrepp mot Sverige kommer inte gå oupptäckta och Wilska pansarskyttekompani på Gotland kommer inte vara det enda försvaret av ön vi har.

Cornucopia - 25 aug 20 kl. 16:41

Sverige agerar med säkerhetspolitiskt självförtroende - försvarsministern vågar peka ut Ryssland

"Jag är soldaten, den som löd de order som gavs Då horisonten fylldes av fiendens skepp" - Stefan Andersson, "Svenska liljor"Till skillnad mot 2016 agerar nu Sverige från ett säkerhetspolitiskt överläge och med tillhörande självförtroende, något som de senaste årens allianser och påbörjade återuppbyggnad av försvaret gett oss. Försvarsminister Peter Hultqvist (S) vågar till och med peka ut att den skarpa svenska beredskapsinsatsen är en markering mot Ryssland och därmed Kreml. Dessvärre går statstelevisionen ut med var, när och med vilket fartyg ytterligare trupp och tung materiel kommer skickas till Gotland.

Dagens PS - 04 okt 19 kl. 08:06

SAS: ”Därför agerar vi kraftfullt”

SAS ska ta fram en handlingsplan med fackförbunden efter SVT:s granskning av säkerhetskulturen inom bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande. SVT-rapporteringen, som Dagens PS berättat om, avser osäkerheten som finns kring rutinen ”Unfit for flight”.

Barometern - 17 aug 13 kl. 12:42

Kalmar agerar inte enligt lagen

Jag vill vara tydlig med att jag starkt värnar individens rätt att ta egna beslut om behovet av hjälp utifrån. Efter avgiftning på ett av kommunens behandlingshem behandlades min son utan framgång inom psykiatrin för djup depression och aktiva självmordstankar. Min son ansågs ?

Sydsvenskan - 21 feb 15 kl. 04:00

Att fler än kommunen agerar är en tillgång

Svar till Christer Wallin (M), Philip Sandberg (FP) med flera, Åsikter 17/2.Mobil- och telekombranschen kännetecknas av hård konkurrens och strukturomvandling, men också av en stark framtid. Teknikens möjligheter och integrering i annat än telefoner visar på en tydlig utvecklingspotential som Sverige som kunskapsnation inte bör missa.

Dagens PS - 16 mar 17 kl. 11:41

Polisen: ”Bedragarna agerar blixtsnabbt”

Kortkaparna har blivit mer sofistikerade och antalet anmälningar bara ökar. Säskilt stor bedöms risken vara att handla på nätet med ditt Visakort eller Mastercard, enligt GT/Expressen, som uppger att datorbedrägerierna i Sverige ökade med 39 procent i fjol jämfört med 2015. ”Och det som ökar allra mest är kapningen av kontokort via näthandel.

Skånskan - 17 apr 19 kl. 07:30

Vill att regeringen agerar

LUND/STAFFANSTORP Staffanstorps metod att placera sina nyanlända i andra kommuner har väckt vrede i Lund.
Kommunstyrelseordförande Philip Sandberg tänker driva ärendet vidare.– Om inte bosättningslagen ska falla måste det få konsekvenser att bryta mot den, säger han.

Nya Wermlands Tidningen - 26 jan 11 kl. 07:30

"Jag agerar inte som politiker"

? Som ordförande måste jag stå upp för föreningen. Jag agerar inte som politiker, men tycker att det är självklart att kommunen ska ändra på detaljplanen, säger Jonny Mattsson (KD)..

Sydsvenskan - 04 apr 11 kl. 00:03

"MP agerar som sheriffen av Nottingham"

En EU-skatt på finansiella transaktioner skulle inte bara drabba de rika, som MP hävdar, utan leda till högre kostnader för vanilga bankkunder, skriver Gunnar Hökmark (M), vice ordförande för EU-parlamentets största partigrupp, EPP.
Europaparlamentarikern Carl Schly­ter (MP) och riksdagsledamoten Annika Lillemets (MP) skrev under Aktuella frågor (26.3) om den finansiella transaktionsskatten, även känd som Tobinskatt.

Trelleborgs Allehanda - 08 apr 11 kl. 06:00

"Kommunen agerar alldeles för mesigt"

Nu söker 3GIS nytt bygglov för telemasten som står 30 meter frånGunnar Jönssons hus i Simremarken.
SIMREMARKEN. ?

Expressen - 23 jun 11 kl. 15:26

Juholt kräver att regeringen agerar i Saabkrisen

Dagen före midsommar - på lönedagen - får de anställda på Saab beskedet att företaget inte har råd att betala deras löner. S-ledaren Håkan Juholt ställer nu krav på Reinfeldt att agera. "En ansvarsfull regering agerar snabbt, klokt och handfast", skriver han i ett pressmeddelande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.