DI > Ekonomi

Wednesday, 28 October, 14:42

DI - 24 sep 20 kl. 15:36

Bländande när Australien coronaisoleras
Läs mer på DI
Läs mer om:
Australien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bländandenär , Australien, coronaisoleras
BT - 11 okt 13 kl. 09:20

Färre flyktingbåtar till Australien

Endast en båt med asylsökande har stoppats under den senaste veckan, och åtta misstänkta människosmugglare har nyligen gripits i Indonesien. Det är en kraftig minskning som visar att Australiens hårdföra asylpolitik fungerar, sade migrationsminister Scott Morrison på fredagen. Den nya linjen innebär bland annat att flyktingbåtar skickas tillbaka till Indonesien.

Kristianstadsbladet - 11 okt 13 kl. 09:18

Färre flyktingbåtar till Australien


Endast en båt med asylsökande har stoppats under den senaste veckan, och åtta misstänkta människosmugglare har nyligen gripits i Indonesien. Det är en kraftig minskning som visar att Australiens hårdföra asylpolitik fungerar, sade migrationsminister Scott Morrison på fredagen.Den nya linjen innebär bland annat att flyktingbåtar skickas tillbaka till Indonesien.

SmålandsPosten - 28 apr 20 kl. 13:45

Wallmarks tändande gnista?

Vi har tidigare berömt Australien för dess initiativ att begära en oberoende utredning kring vad som i praktiken är Kinas och WHO:s mörkläggning av coronavirusets initiala utbredning. Nu har Kina reagerat på det..

YLE - 25 mar 13 kl. 05:54

Återvändande flyktingar får hjälp i Finland

Det behövs olika former av stöd när till exempel en asylsökande som har fått avslag på sin ansökan i Finland ska återvänder till sina hemland. Att ordna resan, skaffa alla nödvändiga dokument och starta ett nytt liv i det gamla hemlandet är dyrt och knepigt. Allt fler invandrare ber nu myndigheterna om hjälp för att klara av flytten, visar projektet för frivilligt återvändande som Internationella migrationsorgansiationen IOM hållit i trådarna för.

Politologerna - 21 maj 15 kl. 10:08

Rättvisa för hemvändande jihadister

En av de senaste dagarnas mest omdiskuterade frågor har varit hur samhället ska förhålla sig till personer som anslutit sig till terrororganisationen IS, och sedan återvänder till Sverige. Diskussionens utlösande faktor var att Stockholms stad häromdagen antog en strategi mot våldsbejakande terorrism. Det som förorsakat mest kritik är formuleringar om att de som hemvänder ska få stöd och hjälp på olika sätt, till exempel med jobb och bostad.

GöteborgsPosten - 11 nov 15 kl. 06:30

Match i matchen när hemvändande stjärnor möts

Det finns en match i matchen när Sävehof tar emot Ystad på onsdagskvällen. Hemvändande stjärnskytten ställs mot hemvändande stjärnmålvakten..

Expressen - 19 mar 17 kl. 20:29

Kommuner maktlösa mot återvändande IS-krigare

Återvändande IS-krigare är ett stort säkerhetshot mot Sverige, enligt Säpo. Och kommunerna står maktlösa. I kväll fortsätter SVT:s "Agenda" på temat återvändande jihadister – och gästas av Anna Carlstedt, regeringens samordnare mot våldsbejakande extremism..

YLE - 14 jun 14 kl. 02:02

Underhållande när Chile slog Australien

Förhandsfavoriten Chile pallade för trycket i sin första VM-match i Brasilien på fredagskvällen. Ett tappert kämpande Australien fick slutligen ge sig - segersiffrorna till La Roja skrevs 3-1 (2-1). Chile ägde bollen till nästan sjuttio procent i den första halvleken och kopplade tidigt grepp om matchhändelserna.

YLE - 14 jun 14 kl. 17:34

Australien för svårt för Finland

Finland kunde inte rå på Australien i lördagens match i världsligan i volleyboll. Australien vann med 3-1 i set. Australien var storleken större än Finland då länderna möttes i världsligan på lördagen.

YLE - 01 jul 14 kl. 14:50

Torr och het sommar i Australien

Australiensaren Paul Dunn från Melbourne kallar den finländska sommaren för den gröna sommaren. Han är van vid betydligt torrare och hetare sommarklimat, och njuter av våra måttliga temperaturer. - Ljuset här är häftigt.

Supermiljöbloggen - 03 jun 15 kl. 15:00

Unesco varnar Australien: Sista chansen att rädda barriärrevet

Australien får uppskov för det hittills misslyckade bevarandet av Stora barriärrevet. Klarar landet inte de nya kraven kommer det mäktiga korallrevet att sättas upp på listan över hotade världsarv. Stora barriärrevet är världens största system av korallrev och utsågs till världsarv 1981.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.