UNT > Nyheter

Friday, 30 October, 18:18

UNT - 24 sep 20 kl. 12:21

Knivstaborna bestämmer hur vi ska växaNär vi nu går vidare i utvecklingen av småstaden Knivsta är det av största vikt att vi Knivstabor säger hur vi vill växa och hur vi vill att det ska se ut, skriver Thor Övrelid, Jacob Risberg, Harriet Swanberg, Göran Nilsson, Leif Eriksson, Ellie Uggla, Claes Litsner och Anna Svensson..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Knivsta, Knivstabor, Thor Övrelid, Risberg, Swanberg, Nilsson, Eriksson, Uggla, Litsner, Anna Svensson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knivstaborna, bestämmerhur vi ska , växa
Trelleborgs Allehanda - 13 sep 14 kl. 09:00

Vilka politiker bestämmer vad?

Foto: TT
Valet på söndag är egentligen tre: ett kommunalval, ett landstingsval, eller för oss i Skåne regionval, och ett riksdagsval. Och de tre politiska beslutnivåerna bestämmer om skilda saker. Häng med i Trelleborg Allehandas korta guide om vilka politiker som bestämmer om vad.

YLE - 27 okt 16 kl. 05:54

Vet du vem som bestämmer i huvudstadsregionen? Då är du i minoritet

Strax under hälften av dem som bor i huvudstadsregionen vet vem som i sista hand fattar besluten inom kommunen. - Är det borgmästaren? Eller stadsdirektören?

Nerikes Allehanda - 09 maj 14 kl. 05:01

EU bestämmer över hårtork

Kent Johansson kör en klassisk svensk EU-vinkel i sin debattartikel, den som säger att Bryssel inte ska bestämma för mycket. ”Det mesta ska vi bestämma själva, i Närke, i Örebro och på andra platser i hela Sverige.” Vad menar han med ”det mesta”?

Cornucopia - 24 jan 18 kl. 10:08

Grön Ungdoms ordförande: Okej att flyga för rika män bestämmer

Miljöpartiets ordförande Grön Ungdom berättar för Kit att det är okej att flyga bäst man har lust, eftersom vi har ett ekonomiskt system där rika män bestämmer. Själv pendlar hon till pojkvännen i London och flög på solsemester till Kap Verde.
Fortsätt flyg är beskedet från Miljpartiets Grön Ungdom.

Dagensanalys.se - 11 feb 16 kl. 11:31

Antalet vänner bestäms av storleken på din hjärna – men du bestämmer relationens kvalitet

De senaste veckorna har fler och fler uppmärksammat det faktum att förvånansvärt få av våra vänner på sociala media är vänner ”på riktigt”. I en studie visade det sig att endast 4 av 150 Facebookvänner går att lita på i en kris. För en person med 1000 vänner på Facebook går alltså bara drygt 25 stycken att räkna med.

Nerikes Allehanda - 01 apr 14 kl. 05:02

Hallå, detta bestämmer inte EU!

Kristdemokraternas genombrott kom 1991, när partiet kom in i riksdagen. Då fanns en förhoppning att EU-medlemskapet skulle innebära ett lyft för det egna partiet, att beröringsskräcken för ett parti som uttryckligen säger sig bygga på kristna värderingar skulle minska. När vi kom med i EU skulle svenskar få klart för sig att det i Europa inte är något konstigt med att vara kristdemokrat.

Sydsvenskan - 04 aug 15 kl. 16:26

Vem bestämmer vem som har särskilt fint blod?

Att monarkin inte hör hemma i ett modernt och jämställt samhälle och bör förpassas till historien och till sagorna borde vara en självklarhet. Torbjörn Lundberg skrev om detta den 29/7.Hur började historien Bernadotte?

Dalarnas tidningar - 24 mar 16 kl. 07:50

Analys Bo Joffer - Gardell vill stycka ABB men det är Wallenberg som bestämmer

Men det är inte Cevian som bestämmer över oroliga Ludvikabors framtid. I anrika Asea-ABB är det Wallenbergarnas Investor som bestämmer..

YLE - 25 mar 17 kl. 08:00

Har du koll på vem som bestämmer i din kommun?

Snart är det kommunalval, men vad röstar vi om egentligen? Här kommer en snabbkurs i den riktigt lokala politiken. Söndagen den 9.

Newsmill - 26 okt 12 kl. 13:54

Riksdagen bestämmer a-kassereglerna - inte Journalistförbundet

http://www.newsmill.se/trackback/47482Ordf Journalisternas a-kassa: Tyvärr är det inte vi som bestämmer reglerna för när arbetslösa journalister får ersättning.

DN - 21 maj 19 kl. 10:58

TV: De bestämmer i EU – på 100 sekunder

Vilka bestämmer i EU? Hur fattas besluten? DN reder ut de tre institutionerna som EU i huvudsak består av.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.