GT > Nyheter

Tuesday, 27 October, 16:24

GT - 24 sep 20 kl. 12:16

Villa övertänd – går inte att räddaEn våldsam brand har brutit ut i ett hus utanför värmländska Gunnarskog. – Det var helt övertänt när första styrkan kom hit, säger Alf Törnkvist, räddningsledare..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Gunnarskog, Alf Törnkvist

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Villa, övertänd, gårinte att , rädda
Länstidningen i Jämtland - 26 feb 16 kl. 09:32

Villa övertänd– ägaren lyckades rädda sina husdjur

– Det är en villa som är övertänd och släckningsarbete pågår för fullt just nu, säger Lars Nyman, inre befäl på räddningstjänsten..

Expressen - 23 feb 16 kl. 05:03

Villa övertänd – huset går inte att rädda

En villa är övertänd i Härnösand. Huset går inte att rädda och räddningstjänsten riktar nu in arbetet mot att rädda byggnader i närheten, skriver polisen på sin hemsida. Ingen person ska befinna sig i byggnaden..

NT - 19 dec 13 kl. 09:26

Villa övertänd - går inte att rädda

En villa söder om Söderköping är övertänd och går inte att rädda..

Expressen - 02 dec 15 kl. 18:52

Villa övertänd – "Ingen chans att rädda den"

Här låter polis och räddningstjänst en villa brinna ner till grunden på Värmdö. När personal kom till villan efter att ha fått larm om branden var den helt övertänd. – Det finns inget tak på den kvar, det vore helt omöjligt att rädda villan så man låter den brinna ner, säger Christer Wahlström, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar..

Västerbottens Folkblad - 27 mar 17 kl. 21:57

Övertänd villa går inte att rädda

Strax innan 21:00 larmade SOS-alarm räddningstjänsten i Lycksele om en villa som brinner i Umgransele. Väl på plats konstaterar räddningstjänsten att villan inte går att rädda. Den är nu helt övertänd och E12 var tillfälligt avspärrad.

GöteborgsPosten - 30 maj 17 kl. 13:35

Villa övertänd - går inte att rädda

En villa utanför Svenljunga i Västergötland står just nu i lågor. Enligt polisen är villan helt övertänd. – Vad jag förstår går den inte att rädda, säger Peter Adlersson, presstalesman vid polisen..

Expressen - 09 aug 20 kl. 03:52

Villa övertänd utanför Bräcke – går inte att rädda

En villa utanför Bräcke är helt övertänd och kommer att brinna ner.– Det var en så omfattande brand när vi kom på plats att det inte fanns något att rädda, utan det får brinna ner så skyddar vi intilliggande hus, säger Ulf Jernström, inre befäl vid Räddningstjänsten Jämtland..

GT - 20 dec 17 kl. 13:53

Villa övertänd – elden riskerar att sprida sig

En villa är övertänd norr om Koppom i Eda kommun, Värmland.Huset går inte att rädda.– Det var helt övertänt redan när vi kom fram, säger Lars-Erik Karlsson, räddningschef i beredskapRäddningstjänsten bedömer spridningsrisken till intilliggande hus som stor – och 15 man kämpar mot lågorna..

Expressen - 07 feb 17 kl. 08:39

JUST NU: Villa övertänd i brand

En våldsam brand utbröt i en villa i Halland under tisdagsmorgonen. När räddningstjänsten kom fram var huset övertänt och gick inte att rädda. Orsaken till branden är oklar, skriver polisen på sin hemsida..

GT - 23 feb 17 kl. 14:45

Våldsam brand i villa – övertänd

En våldsam brand rasar i en villa i Veddige.Tolv brandenheten är på plats för att bekämpa branden.– Men villan är helt övertänd, den går inte att rädda, säger Johan Wallin, inre befäl vid räddningstjänsten Halmstad..

GT - 23 feb 17 kl. 14:45

Våldsam brand i villa: "Övertänd"

En våldsam brand har totalförstört en villa i Veddige i Varberg.Tolv räddningsenheter var på plats för att bekämpa branden.– Villan är helt övertänd, den går inte att rädda, säger Johan Wallin, inre befäl vid räddningstjänsten Halmstad..

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Blåvitts besked: De får gå på matcherna

Från den 1 november är det möjligt för de allsvenska klubbarna att öppna upp läktarna för 300 åskådare. Nu har IFK Göteborg bestämt sig för hur man kommer fördela dessa biljetter. Årskortsinnehavare och partners kommer få chansen genom lottning.

GT - 2 timmar sedan

Lisebergs ändring efter allmänhetens besvikelse

Lisebergs ledning ansåg att det var för dyrt att ha sin jättegran tänd när de inte kan ha öppet med anledning av pandemin.Men Göteborgarnas besvikelse har fått nöjesparken att tänka om. – Jag hade inte förstått hur mycket vår gran betyder för göteborgarna, det är ett misstag som jag får ta på mig, säger Andreas Andersen, vd, i ett pressmeddelande..

GT - 4 timmar sedan

Man sålde delar från skyddade djur – döms

Ett år och fyra månaders fängelse.Det blev straffet för den man som annonserat ut och sålt djurdelar från skyddade djur på nätet.Han fälls för grovt artskyddsbrott och smuggling..

GT - 6 timmar sedan

Billdalsmannen döms att betala halv miljon

Den så kallade Billdalsmannen gäckade polisen i 24 år. Men året innan den grova våldtäkten mot en då åttaårig flicka skulle preskriberas kunde utredarna dra nytta av en lagförändring och mannen dömdes till sex års fängelse.Enligt en ny dom ska han nu också ersätta flickans försäkringsbolag med en halv miljon.

GT - 6 timmar sedan

Sociala kontrakt bättre än ”social housing”

Sveriges Allmännytta anser inte att lösningen är att överge den generella bostadspolitiken, skriver Anders Nordstrand, vd Sveriges Allmännytta i en replik till Christina Heikel vid Fastighetsägarna Göteborg..

GT - 9 timmar sedan

Problem i morgontrafiken – vildsvin och rådjur på vägar

Under morgonen uppehåller sig ett tiotal vildsvin mellan Gärdhemsrondellen och Ollonrondellen i Trollhättan, skriver P4 Väst. Också på riksväg 40 varnas trafikanter då flera rådjur tagit sig innanför viltstängslet i höjd med Olsfors, skriver BT. .

GT - 9 timmar sedan

Man körde av E20 i stulen bil

Under natten mot tisdagen larmades polisen om en trafikolycka på E20 utanför Alingsås.Det visade sig att föraren var påverkad och bilen stulen. – Han hade inget körkort heller, säger Peter Adlersson, prestalesperson vid polisen i region Väst.

GT - 16 timmar sedan

Bråk inom Göteborgs stad om Skeppsbron-kostnader

Fastighetskontoret presenterade nyligen okända kostnader på 200 miljoner kronor för projektet Skeppsbron och föreslog att detaljplanen skulle skrotas.Men nu får kontoret mothugg.– Det här är tidigare identifierade problem som vi har diskuterat och utrett och kommer att lösa i kommande projektering.

GT - 17 timmar sedan

RIK föll trots starka inledningen

En bra halvlek räckte inte.Redbergslid föll borta mot HK Malmö med 24–18, vilket var lagets tredje raka förlust.– Vi har ett för stort tapp i början av andra halvlek, säger målvakten Kristian Zetterlund..

GT - 18 timmar sedan

Kollaps för Gais – storförlust mot Umeå

Gais är indraget i bottenstriden igen.Bara en poäng på de fyra senaste matcherna – och det blev en storförlust borta mot nästjumbon Umeå FC..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.