Realtid > Ekonomi

Tuesday, 20 October, 14:17

Realtid - 24 sep 20 kl. 11:46

Kinesiska BOC Aviation minskar i NorwegianBOC Aviation, som kontrolleras av kinesiska staten, har minskat sitt innehav i Norwegian..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
BOC Aviation, Norwegian

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kinesiska, BOC, Aviation, minskari , Norwegian
DI - 23 apr 18 kl. 07:24

Kinesiska jätten minskar ytterligare i Deutsche Bank

Kinesiska konglomeratet HNA Group har minskat innehavet i Deutsche Bank ytterligare, trots att man i februari sade att man skulle behålla sina aktier..

PrivataAffärer - 20 maj 20 kl. 10:13

Kinesiska staten blir storägare i Norwegian

Konvertering av leasingskulder har medfört att BVOX Aviation övertar knappt 13 procent av aktierna i det norska flygbolaget. Leasingbolagens ägarandel har dock spelats ned och setts som en risk för aktiekursens stabilitet, givet att sådana aktörer generellt inte har för avsikt att behålla poster i flygbolag. Norwegian skriver i ett pressmeddelande att BOC Aviation är ett bolag som i slutänden kontrolleras av China Investment Corporation, som ägs av Folkrepubliken Kina..

DI - 20 maj 20 kl. 10:06

Kinesiska staten blir storägare i Norwegian

Företaget BOC Aviation Limited, som ägs av den kinesiska staten, kommer att äga 12,67 procent av aktierna i Norwegian efter nyemissionen,.

DN - 20 maj 20 kl. 10:14

Kinesiska staten blir storägare i Norwegian

Kinesiska staten går genom Bolaget BOC Aviation Limited in som delägare i flygbolaget Norwegian med knappt 13 procent av aktierna..

SR - 20 maj 20 kl. 10:29

Kinesiska staten köper in sig i Norwegian

Kinesiska staten går in som ny delägare i norska flygbolaget Norwegian. Bolaget Boc Aviation förvärvar drygt tolv procent i aktierna.

Sydsvenskan - 04 feb 12 kl. 06:30

Malmö Aviation går mot strömmen

Mer inrikesflyg, mer charterflyg och ännu mer Bromma är Malmö Aviations plan för framtiden. Med sig i bagaget har bolaget en förväntad vinst på 40-45 miljoner kronor
MALMÖ. Ett flygbolag har begärts i konkurs och ett tas i örat av Konsument Europa för att det struntar i kunder som kommit i kläm.?

Sydsvenskan - 16 jun 11 kl. 01:30

Malmö Aviation storsatsar

Foto: Ingemar D Kristiansen
Charterresor del av planen för de nya planen.
Efter övertagandet av Sverigeflyg trappar Malmö Aviation upp kampen om de svenska inrikesresenärerna. Med hjälp av tio nya flygplan och en ökad satsning på charterturismen hoppas vd Bengt Roswall att lönsamheten ska få ett rejält lyft.

YLE - 02 sep 14 kl. 10:21

IL: Finniars kinesiska avtal förbjöd graviditeter och strejker

Finnair godkände år 2002 ett avtal som förbjöd graviditeter, homosexualitet och strejkande bland bolagets kinesiska arbetstagare, skriver kvällstidningarna. Avtalet som Iltalehti har fått tag på skrevs med det statliga kinesiska bolaget Foreign Airlines Service Corporation (Fasco), som förmedlar kinesiska arbetstagare till internationella flygbolag. Enligt avtalet var arbetstagarnas grundlön ungefär 250 euro per månad plus tillägg.

Sydsvenskan - 06 aug 11 kl. 16:32

Malmö Aviation-plan tvingades landa

Ett Malmö Aviation-plan på väg från Korsika till Köpenhamn fick landa i Hannover vid lunchtid på lördagen sedan framrutan gått sönder.
Ett svenskt flygplan tvingades på lördagseftermiddagen att landa i Hannover i Tyskland sedan en ruta i cockpit spruckit. Planet var på väg från Korsika till Köpenhamn.

YLE - 21 okt 15 kl. 15:30

Go Aviation pejlar intresset i Vasa

Flygbolaget Go Aviation siktar på att inleda regelbunden flygtrafik på flera rutter, bland annat Vasa-Helsingfors, under våren 2016. Go Aviation är ett litet flygbolag med små flygplan och riktar in sig främst på affärsresenärer. - Det som gör oss unika är att vi får flyga kommersiellt med ett enmotorigt flygplan, säger Go Aviations vd Jorma Kario.

YLE - 07 aug 17 kl. 03:54

Kinesiska resenärer guldgruva för turismen – spenderar tre gånger mer än medeltalet

Antalet kinesiska övernattningar i huvudstadsregionen växer i rasande takt. Det betyder rejält med klirr i kassan för företagare, som fått upp ögonen för de kinesiska turisterna. Flera accepterar redan kinesiska mobiltjänster som betalningsmedel.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.