Dalarnas tidningar > Nyheter

Wednesday, 28 October, 06:19

Dalarnas tidningar - 24 sep 20 kl. 10:50

Borlängebo frikänd trots amfetamin i kroppenHan hade spår av amfetamin i kroppen, men hävdar att han drogats i smyg av en bekant på en fest.....
Läs mer på Dalarnas tidningar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Borlängebo, frikändtrots , amfetamini , kroppen
DalaDemokraten - 25 sep 14 kl. 14:11

Borlängebo åtalad för rattfylleri

En 48-årig Borlängebo är åtalad för rattfylleri och narkotikabrott (ringa brott) sedan han den 16 januari 2014 kört personbil på Röda Vägen i Borlänge med hasch eller annat cannabispreparat i kroppen..

Dalarnas tidningar - 23 mar 15 kl. 12:18

Åtalad Borlängebo åtalas igen

För ett år sedan körde den 35-årige mannen ett fordon kraftigt narkotikapåverkad av amfetamin. Polis stoppade fordonet strax utanför Borlänge..

Dalarnas tidningar - 18 maj 15 kl. 14:13

Borlängebo åtalas för narkotikabrott

Det var i september förra året som mannen ska ha överlåtit tabletter med det centralstimulerade medlet metylfenidat, som liknar amfetamin..

DalaDemokraten - 15 jul 15 kl. 15:07

Stal kameror och hade amfetamin

En 40-årig borlängebo åtalas för att ha stulit två kameror med utrustning värda cirka 4000 kronor. Stölden ska ha ägt rum i Gagnef i mars. Mannen är också misstänkt för att innehav av 3 gram amfetamin.

Dalarnas tidningar - 11 mar 16 kl. 11:22

Dagsböter för drograttfylleri

En Borlängebo i 30-årsåldern har av Falu tingsrätt dömts till 60 dagsböter á 150 kronor för drograttfylleri och ringa narkotikabrott. Mannen har i huvudsak erkänt att han i februari för två år sedan körde bil på Tångringsgatan i Borlänge efter att ha (prov)använt amfetamin, som är narkotika. Det finns fängelse i straffskalan, därför ska han betala en avgift på 500 kronor enligt lagen om brottsofferfond..

Dalarnas tidningar - 06 aug 13 kl. 06:48

Dömd 54-åring åter till fängelse

Kring 130 gram amfetamin i hans ägo och ett långt drogrelaterat brottsregister ger nu en 54-årig Borlängebo åtta månaders fängelse. Själv hävdade han i rätten att det rör sig om självmedicinering och förstår inte hur det kan vara ett brott..

DalaDemokraten - 27 jun 14 kl. 15:18

50-åring åtalad för narkotikabruk

En 50-årig borlängebo har åtalats för narkotikabrott sedan han den 3 maj påträffats påverkad av amfetamin. 50-åringen erkänner. 50-åringen är dessutom under utredning för narkotikahantering i den pågående Bandidos-utredningen..

DalaDemokraten - 14 apr 15 kl. 15:13

Hade basebollträ vid bangolfbana

En 31-årig Borlängebo har den 12 november 2014 vid Bullermyrens bangolfbana på Betesgatan haft ett basebollträ trots att det inte var befogat. 31-åringen är också åtalad för ringa narkotikabrott då mannen vid samma tillfälle den 12 november använt amfetamin. Mannen vidgår innehavet av basbollträ och erkänner amfetaminbruket..

DalaDemokraten - 16 mar 16 kl. 14:39

Missbrukare åtalas för nya brott

En borlängebo i 55-årsåldern åtalas för ännu ett av många narkotikabrott han genom åren gjort sig skyldig till. den här gången för innehav av 10 gram amfetamin och sammanlagt 28 tabletter av narkotikaklassad psykofarmaka. Han ertappades med innehavat den 23 december.

Dalarnas tidningar - 29 jun 15 kl. 14:02

Berusad gjorde motstånd på polisstationen

En 23-årig borlängebo åtalas för våldsamt motstånd. I början av april blev han omhändertagen av polisen för att han var berusad. På polisstationen gjorde han motstånd, krängde med kroppen och försökte hindra de två poliserna som visiterade honom, enligt åtalet.

DalaDemokraten - 10 jan 16 kl. 13:52

Misstänkt kvar i häkte – prov fördröjer mordåtal

Polis kallades till den misstänkta mordplatsen av lägenhetsinnehavaren, en 32-årige Borlängebo. I hans lägenhet hittades en man i 60-årsåldern död och med spår av våld. Det framgick dessutom att det hade gjorts försök att paketera den döda kroppen, uppenbarligen för att kunna frakta bort den.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.