Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 29 October, 02:14

Jönköpingsnytt - 24 sep 20 kl. 10:50

JUST NU: J-Södras toppmöte i fara – rivalen drabbade av coronaMatchen mellan J-Södra och Halmstad nästa lördag kan vara avgörande i jakten på en plats till....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
JUST NU, södras, södra, Halmstad

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , J-Södras, toppmötei , fara, rivalen, drabbadeav , corona
YLE - 13 apr 14 kl. 10:11

Allt fler beväringar dras med övervikt

När beväringens BMI är över 35 och konditionen dålig överväger man att befria honom helt från tjänstgöring. Det säger marinens överläkare, medicinalkommodor Kai Parkkola de allmänna riktlinjer som gäller när den värnpliktiges duglighet till militärtjänst bedöms vid uppbådet. Övervikt i sig är inte ett kriterie för att befrias, men har man ett BMI som går över 35 och dessutom är i fysiskt dåligt skick kan det bli aktuellt med C-papper.

YLE - 17 jun 15 kl. 04:16

Svenska rehabiliteringen i fara i Härmä

Regeringen vill spara drygt 20 miljoner euro på arbetsrehabiliteringen och nu tvingas Härmä rehab säga nej till klienter som redan fått sina kallelser. Det finns bara ett ställe i landet där man kan få arbetsrelaterad rehabilitering på svenska, och det är i Härmä dit 800 finlandssvenskar åker varje år för sådan vård. Från september i år kan det bli slut på den här verksamheten.

YLE - 03 nov 16 kl. 13:11

Färska draftlistor vimlar av finländare – rekordåret 2002 i fara

ISS Hockey och Sportsnet har publicerat sina rankinglistor över ishockeyspelarna som kan NHL-draftas nästa sommar. Sportsnet rankar sex finländare bland de 31 bästa, ISS Hockey nöjer sig med fem. Kanadensaren Nolan Patrick rankas fortsättningsvis som given etta och den svenska backen Timothy Liljegren som lika klar tvåa.

Cornucopia - 13 sep 20 kl. 11:42

Långläsning: "Spioner maskerade till turister" - som man känner sig själv - sovjetisk propaganda och kontraspionage

"För vårt sovjetiska moderland!"Nedan har en läsare ("skribenten") gjort ett referat och delvis översättning av den gamla sovjetiska propagandaskriften och kontraspionagehandboken "Spioner maskerade till turister" från 1963. En mycket intressant historia, tillika aktuell på många sätt än idag.

Skånskan - 08 jun 18 kl. 15:48

Sinande brunn gissel för mjölkbönder

stockamöllAN En stadig tillgång på vatten är A och O för mjölkbönderna Carina och Alvar Sonesson på Gunnaröds gård. Där har man nu bekymmer sedan de egna brunnarna redan börjar sina.Det är inget nytt att brunnarna kan sina lite, men normalt sett gör de det först framåt augusti, september, berättar Carina Sonesson.

Skånskan - 18 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – 23

– Det är faktiskt ett genombrott. Långsamt gick jag hem från Skeppsbron, upp mot Köpman- torget, hem till whisky och mjölk, jag log där jag gick. Men en tanke fortsatte att mala i mitt huvud.

YLE - 30 okt 16 kl. 07:00

Fotbollsvåldet har kommit till Finland

Fotbollsvåldet har kommit till Finland
Det har blivit allt stökigare på de finländska fotbollsläktarna. Risksupportrarna bränner bengaliska eldar, slänger smällare och rusar in på planen. De slåss både på och kring stadion - och ordnar dessutom uppgjorda slagsmål som filmas och läggs ut på nätet.

PrivataAffärer - 21 dec 18 kl. 11:17

Hernhag: Fem aktietips inför 2019

Camilla: Hej Marcus! Vilka fem aktier skulle du välja inför 2019 och varför? God Jul och Gott Nytt År!

Sydsvenskan - 08 jan 12 kl. 06:30

Lunds mesta nördförening fyller ett kvartssekel

DMF är föreningen som inte backar för att kalla sig nördig. -?För mig är en nörd något positivt, säger DMF:aren Andreas Holm.

BT - 05 dec 13 kl. 23:03

Sven drog in med orkanstyrka

Stormvarning klass 3 över både Skåne och Halland och vindbyar med orkanstyrka över Blekinge när ovädret Sven nu drar österut. Tåg och flyg har ställts in och människor uppmanas att hålla sig inomhus. Lastbilar har vält på motorvägar i Skåne och under kvällen har antalet strömlösa hushåll ökat,.

PrivataAffärer - 31 maj 19 kl. 11:38

Hernhag: Sju aktier för långsiktiga

Missa inte Marcus nya bok: Nyligen kom Marcus femte aktiebok ut - ”Att lyckas med aktiesparande”. Boken är skriven tillsammans med Jan Sterner och är en guide in i aktiernas underbara värld. Beställ boken här!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.