Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Thursday, 29 October, 02:47

Länstidningen i Jämtland - 24 sep 20 kl. 08:00

Debatt: Politiker måste slå vakt om Public ServiceFör tio år sedan låg Ungern på plats 23 i Reportrar utan gränsers pressfrihetsindex. Polen var....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Public Service, Ungern, Reportrar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Politikermåste , slå, vaktom , Public, Service
Jönköpingsnytt - 13 apr 11 kl. 19:06

Politiker körde på vakt med kundvagn

En politiker i Jönköping har åtalats för snatteri och våld mot tjänsteman. Nu uppmanas politikern av sitt parti att ta en timeout från sitt politiska engagemang efter att han ställs inför rätta i domstol. - Jag var övertygad om att det här skulle läggas ner, säger politikern..

SVT Debatt - 17 feb 14 kl. 16:59

Slå vakt om rätten till en jämlik vård

SJUKVÅRD Jag som bög ska inte behöva bekymra mig över att diskrimineras när mitt liv är i fara, lika lite som kvinnor som vill göra abort ska behöva oroa sig över att få vård.  17 februari. I dag är det exakt fem år sedan min kroppspulsåder brast.

BT - 12 dec 11 kl. 14:50

Slå vakt om valfriheten i vården

En vårdskandal inträffar på ett äldreboende som drivs av ett privat företag. Det är naturligtvis inget som går, eller finns någon anledning att försvara. Likaså är det inte heller speciellt svårt att förstå att människor blir upprörda när vinster från, i grunden, skattefinansierad verksamhet placeras i ?

Helsingborgs Dagblad - 13 jan 16 kl. 19:38

Tala ur skägget, för en bredare debatt

På det stora hela är Heidi Avellans krönika (8/1) ett önskvärt slag för yttrandefrihet. Avellan definierar yttrandefrihet så här: ”Yttrandefrihet betyder att alla kan sprida sin uppfattning, men inte att den får stå oemotsagd […] Yttrandefrihet betyder inte att andra måste sprida din åsikt”. Sedan anger Avellan som exempel på främjande av yttrandefrihet Sydsvenskan.

DN - 19 mar 18 kl. 11:36

”Ja, jag menar allvar med slå vakt om assistansen”

REPLIK DN DEBATT 14/3. Bengt Westerberg frågar i en debattartikel i DN (14/3) om jag och regeringen menar allvar med att slå vakt om den personliga assistansen och rättighetslagstiftningen LSS. På det vill jag tydligt svara: Ja, skriver Lena Hallengren (S), barn-, äldre- och jämställdhetsminister..

Helsingborgs Dagblad - 08 feb 20 kl. 21:14

Museum höll stängt – vakt saknades

Polisanmälan, antisemitiska budskap och het debatt. Efter den senaste tiden turbulens kring en utställning om nazismen tvingades Norrköpings stadsmuseum hålla stängt på lördagen. – Vi har haft stängt i dag för att vi inte har fått tag på någon vakt som.

Sydsvenskan - 08 feb 20 kl. 21:14

Museum höll stängt – vakt saknades

Polisanmälan, antisemitiska budskap och het debatt. Efter den senaste tiden turbulens kring en utställning om nazismen tvingades Norrköpings stadsmuseum hålla stängt på lördagen. – Vi har haft stängt i dag för att vi inte har fått tag på någon vakt som.

HBL - 03 jun 14 kl. 05:00

"Vi måste slå vakt om vår skola"

– Om tio-femton år kommer det här landets utbildningssystem att vara i ett eländigt skick, säger Finlands svenska lärarförbunds avgående ordförande Dan Johansson. Konsekvenserna av regeringens spariver förskräcker.– Hela havet stormar just nu på nästan alla områden.

Sydsvenskan - 18 jul 11 kl. 00:05

Slå vakt om etiken

Avlyssningsskandalen skakar Storbritannien. Det är bra. Också för Sveriges del är den en påminnelse om hur illa det faktiskt kan bli om de pressetiska reglerna sätts ur spel.

Dagen - 11 jan 11 kl. 16:00

Dödshot mot politiker i Pakistan

Ännu en pakistansk politiker har blivit dödshotad för sin önskan om förändring av landets hädelselagar. Flera muslimska ledare har uttalat fatwan.

Xavier Patras William, vd för människorättsorganisationen "Life for All", rapporterar att förre ministern Sherry Rehman förklarats för "otrogen", bland annat av imamen i Karachis största moské.

BT - 23 maj 12 kl. 00:40

Hög tid att slå vakt om blå tillväxt

The European Maritime Day avslutades igår. Europeiska politiker ägnade två dagar i Eriksbergshallen, Göteborg, åt att tala om "blå tillväxt" och om havsplanering. Det är av godo att politiker, näringsliv och myndigheter samlas för att diskutera förvaltningen av våra resurser under ytan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.