Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Tuesday, 20 October, 13:24

Länstidningen i Jämtland - 24 sep 20 kl. 08:02

Så stora var utsläppen i JämtlandDet är endast i Östersund som utsläppen av växthusgaser är mindre per invånare än i landet i....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Jämtland, Östersund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: stora var , utsläppeni , Jämtland
ÖstersundsPosten - 04 dec 17 kl. 09:00

Utsläpp av växthusgaser minskar i Jämtland

Nya siffror från Statistiska centralbyrån visar att utsläppen av växthusgaser i förhållande till ekonomin minskar i landets alla län. I Jämtlands län har utsläppen minskat med 23 procent mellan 2008 och 2015. Det skriver Nyhetsbyrån Siren..

Länstidningen i Jämtland - 04 dec 17 kl. 09:00

Utsläpp av växthusgaser minskar i Jämtland

Nya siffror från Statistiska centralbyrån visar att utsläppen av växthusgaser i förhållande till ekonomin minskar i landets alla län. I Jämtlands län har utsläppen minskat med 23 procent mellan 2008 och 2015. Det skriver Nyhetsbyrån Siren..

Sydsvenskan - 04 jul 15 kl. 04:00

Djurs utsläpp går inte att jämföra med bilars

Idag förekommer ett allvarligt fel en del från forskare och en hel del andra världen över, som verkar bottna i en vilja att svartmåla kor, lamm och andra djur. De påstår nämligen att djuren ger stora nettoutsläpp av växthusgaser.Naturligtvis är det påståendet fel, vi lärde oss alla det i skolan när vi läste om fotosyntesen och hur kretsloppet går till i naturen.

Supermiljöbloggen - 14 sep 15 kl. 12:31

Tre av fyra nattåg till Jämtland försvinner

På grund av dålig lönsamhet tas tre av fyra nattåg till Jämtland bort, meddelar SJ. För bara några dagar sedan levererade SJ de goda nyheterna att snabbtågen mellan Oslo och Stockholm gjort succé och tagit andelar från flyget. Nu ger de en dystrare prognos och hotar lägga större delen av nattågen till Jämtland, något som SJ flaggade för i våras.

Kristianstadsbladet - 31 dec 13 kl. 14:24

Varning för stora raketer

Avstå från de största och kraftigaste raketerna i nyårsfirandet - de kan vara rent livsfarliga, konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB).
Från den 1 april får raketer som innehåller 75 gram krut eller mer inte längre säljas till allmänheten. Bakgrunden är en olycka på nyårsaftonen för två år sedan, då en 13-åring i Skåne skadades så allvarligt att hans ben måste amputeras.

BT - 31 dec 13 kl. 14:26

Varning för stora raketer

Avstå från de största och kraftigaste raketerna i nyårsfirandet - de kan vara rent livsfarliga, konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). Från den 1 april får raketer som innehåller 75 gram krut eller mer inte längre säljas till allmänheten. Bakgrunden är en olycka på nyårsaftonen för två år sedan, då en 13-åring i Skåne skadades så allvarligt att hans ben måste amputeras.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.