DI > Ekonomi

Friday, 23 October, 04:28

DI - 24 sep 20 kl. 07:18

Sivers nyemission gav rabatt på 10 procent
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sivers, nyemission, gav, rabattpå 10 procent
DI - 02 jul 20 kl. 08:13

Camurus har genomfört riktad nyemission till rabatt på 7,4 procent

Forskningsbaserade läkemedelsbolaget Camurus har genomfört en riktad nyemission på 2 miljoner aktier till teckningskursen 150 kronor per….

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Restaurang gav rabatt för "skötsamma barn"Rörande

KANADA. Det är nog högst troligt att Carino Japanese Bistro kommer se en hel del barn i sin restaurang framöver. Reddit användaren Laura King ett kvitto som också visade en rabatt för skötsamma barn, den gången på fyra dollar.

DI - 02 maj 18 kl. 08:47

Bodyflights nyemission gav 300 nya ägare

Upplevelseföretaget Bodyflight tillförs 300 nya ägare i och med den nyemission som genomförs inför bolagets listning på Aktietorget. .

BT - 12 feb 11 kl. 01:32

Slö båt gav rabatt

Båten var slöare än reklamen uppgav, därför får köparen ett prisavdrag på 20 000 kronor.
Sundsvallsbon köpte en ny styrpulpetbåt för två år sedan. Den skulle gå 60 knop, men gick bara i 46 knop vid testkörningar, trots två propellerbyten.

NSD - 09 dec 12 kl. 22:31

Skakigt tåg gav rabatt från SJ

Per-Eric Gullberg tyckte att SJ-tåget från Göteborg till Örebro skakade ovanligt mycket en dag i november. Han är van tågresenär, men ansåg att det blev orimligt obekvämt när farten ökade norr om Skövde..

UNT - 30 mar 16 kl. 10:53

Gav rabatt på påskmat av misstag

Inköpen till påsken - en av årets största mathelger - kan lätt skena iväg kostnadsmässigt, men handlade du på City Gross i Karlshamn kom du billigt undan..

DI - 19 okt 18 kl. 08:19

Roburfond tar majroitet i riktat nyemission från Sivers

First North-listade Sivers IMA har beslutat att genomföra en riktad nyemission om 7 miljoner aktier till en teckningskurs om 6:20 kronor per aktie. .

DI - 19 feb 20 kl. 17:47

Sivers gör riktad nyemission

Halvledarbolaget Sivers IMA avser att göra en riktad nyemission på upp till 6 miljoner aktier till institutionella investerare..

Realtid - 23 feb 18 kl. 09:08

Swedbank nappade på Sivers riktade emission

Swedbank Robur och Nordic Cross har tecknat sammanlagt 4,4 miljoner aktier i Sivers IMA Holding för totalt 26,4 miljoner kronor i samband med en nyemission i bolaget..

GlobeNewswire - 10 aug 20 kl. 07:00

Framgångsrik riktad nyemission av aktier tillför Saniona 65 miljoner USD (cirka 567 miljoner kronor)

PRESSMEDDELANDE EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, VARE SIG DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL AUSTRALIEN, KANADA, HONGKONG, JAPAN, NYA ZEELAND, SINGAPORE, SYDAFRIKA, USA ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING SKULLE VARA OTILLÅTEN ELLER KRÄVA REGISTRERING ELLER ANNAN ÅTGÄRD ENLIGT TILLÄMPLIG LAG. 10 augusti, 2020                                                        Saniona (OMX: SANION) (”Saniona” eller ”Bolaget”), ett biofarmaceutiskt företag med klinisk utveckling fokuserad på sällsynta sjukdomar, meddelar idag att Bolagets styrelse har beslutat, med stöd av bemyndigandet från årsstämman den 6 maj 2020, om en riktad nyemiss

Affärsvärlden - 13 aug 12 kl. 16:04

Danske: Nokia-emission med rabatt att vänta

Det är sannolikt att Nokia kan komma att göra en nyemission inom kort och att det då sker med betydande rabatt. Den slutsatsen har Danske Banks telekomanalytiker Ilkka Rauvola kommit fram till och presenterat i en analys som refereras av Bloomberg News..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.