Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Wednesday, 28 October, 02:51

Expressen Dina Pengar - 24 sep 20 kl. 06:44

Vinterresor till solen – det gäller och det har du rätt tillI takt med att UD hävt reseavrådan till flera länder ökar nu svenskarnas semesterbokningar. Men vad gäller egentligen på de mest populära svenska resmålen? Går det ens att resa dit i vinter, kommer du behöva sitta i karantän, behöver du ha munskydd och vad händer om du skulle bli sjuk? Vi reder ut vad du ska tänka på om du reser till exempelvis Thailand, Kanarieöarna eller London..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
UD, Thailand, London

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinterresortill , solendet , gälleroch det har du , rätt till
Expressen - 28 maj 18 kl. 12:00

Solen ställer till det i tågtrafiken – föreningar på Västra Stambanan

Solen ställer till med problem i tågtrafiken på Västra Stambanan under måndagen.Felet ska sitta mellan Katrineholm och Hallsberg – och föranleder föreningar i trafiken..

GT - 22 maj 14 kl. 18:41

Solen ställer till det för tågen – är för varmt

Regn, snö och vind brukar ställa till det för tågtrafiken. På torsdagen blev det för varmt för tågen i Västsverige. – Det är ingen årstid som är riktigt bra, säger Denny Josefsson, pressinformatör vid Trafikverket..

Dalarnas tidningar - 23 dec 14 kl. 13:30

Nu återvänder solen

Den 22 december var årets kortaste dag, men nu har det vänt. Något som märks av att solen håller sig uppe något längre på eftermiddagen. Däremot dröjer det fortfarande några dygn innan solen också börjar gå upp tidigare.

YLE - 11 mar 16 kl. 12:39

Traktorer i samlad tropp till manifestation på Senatstorget

I takt med att solen steg upp samlades fler och fler traktorer på bensinstationen St1 i Mankby i Esbo under fredagsmorgonen (11.3). Ett femtiotal jordbrukare rullade sedan iväg mot Senatstorget för att demonstrera mot sänkta marknadspriser och uppskjutna understöd.

Sydöstran - 25 jul 18 kl. 17:03

Solen kan vara en resurs att ta vara på

Förutom att solen ställer till problem med både vattenbrist och bränder kan det hjälpa oss i elproduktion. Solceller producerar el genom likström. En stor fördel med de är att det är mer hållbart i längden.

Dagens PS - 03 jul 17 kl. 08:40

Duo vände konkurshot till dundersuccé

Det berättar Joachim Lindström för Breakit. Tillsammans med Filip Ummer står han bakom Ideal of Sweden, som designar och säljer mobilskal och nu backas upp av riskkapitalbolaget eEquity. För tre år sedan, när bolaget befann sig i uppstartsfasen, var läget inte lika ljust.

NT - 27 maj 18 kl. 21:30

Solen och värmen ligger kvar över Östergötland

Det soliga och varma vädret har parkerat sig över Östergötland, och håller i sig till mitten av veckan då prognosen blir lite mer osäker..

Corren - 27 maj 18 kl. 21:30

Solen och värmen ligger kvar över Östergötland

Det soliga och varma vädret har parkerat sig över Östergötland, och håller i sig till mitten av veckan då prognosen blir lite mer osäker..

SR - 26 aug 13 kl. 14:11

Samtliga vinterresor till Egypten ställs in

Tusentals resenärer berörs när charterbolagen nu ställer in samtliga vinterresor till Egypten. I stället erbjuds destinationer som Madeira, Gran Canaria och Marocko..

Sydsvenskan - 01 aug 13 kl. 06:30

Hansson hade solen i ögonen och när han satte upp händerna för att skugga ögonen slog Rossi till. Den här gången var han inte bedövad av vin och öl. Han var nykter och snabb och stark.

Kapitel 34Den bleka septembersolen lyckades inte värma männen som i den tidiga morgonen kom cyklande från slitna hyreskaserner runt om i staden. Likt ett lämmeltåg slussades de mot klaffbrons trånga gatt och vidare mot varvsgrinden. Buttra kommentarer och ilskna rop hördes på fabriksgården när männen gjorde sig redo för ännu en lång och slitsam arbetsvecka.

YLE - 17 maj 15 kl. 15:19

Solen skiner alltid i Sjundeå!

Molnen hänger tunga och mörka över Sjundeå. Regnet är påväg. Det är inte riktigt där ännu, men alla kan se att det är påväg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.