UNT > Nyheter

Thursday, 22 October, 00:19

UNT - 24 sep 20 kl. 06:33

Regionen säger nej till munskyddskrav på bussarSD vill att munskyddskrav ska införas i kollektivtrafiken. De blågröna säger nej..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regionensäger , nejtill , munskyddskrav, bussar
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Nej till bussar vid torget

Socialdemokraterna i Arvika säger nej till en busshållplats intill torget. Därmed kan ett mångårigt ärende begravas definitivt..

Sydsvenskan - 22 sep 19 kl. 06:33

Regionen säger nej till bussar på Laurentiigatan

”Då har vi tappat hela tanken med spårvagnen”, säger regionrådet Carina Zachau (M)..

Nya Wermlands Tidningen - 14 aug 14 kl. 15:04

Nej till bussar på torget

Skånskan - 24 sep 19 kl. 12:30

Tvekan från regionen för buss och spårväg

lund Ledningen för den regionala kollektivtrafiknämnden har i medierna uttryckt tveksamhet till att tillåta att bussar samsas med spårvägarna längs S:t Laurentiigatan.
Helt rätt tänkt, menar Miljöpartiet i Lund.
Nej, bussar och spårvagnar kan köra längs samma sträckning utan problem, anser Förnyalund (FNL).

YLE - 06 nov 12 kl. 05:43

Bussarna i regionen är säkra

Trafiksäkerhetsverket Trafi önskar att bussbolagen tog bättre hand om sina bussar. Enligt Trafis undersökning fattar en buss eld var femte dag i Finland. Men bussbolagen i huvudstadsregionen säger att man tar alla försiktighetsåtgärder som lagen kräver och att bussarna är säkra.

Kristianstadsbladet - 25 jul 14 kl. 19:02

Kina förbjuder tändare på bussar


Kina inför flygplansliknande restriktioner för busspassagerare i den våldsdrabbade Xinjiangregionens huvudstad Urumqi, rapporterar statliga medier. De nya reglerna innebär bland annat att det inte är tillåtet att ta med sig tändare och vätskor ombord på bussar.Åtgärden visar hur oroliga myndigheterna är för nya terrorattacker.

BT - 25 jul 14 kl. 19:02

Kina förbjuder tändare på bussar

Kina inför flygplansliknande restriktioner för busspassagerare i den våldsdrabbade Xinjiangregionens huvudstad Urumqi, rapporterar statliga medier. De nya reglerna innebär bland annat att det inte är tillåtet att ta med sig tändare och vätskor ombord på bussar. Åtgärden visar hur oroliga myndigheterna är för nya terrorattacker.

SmålandsPosten - 05 aug 14 kl. 06:48

Ja till Småland ? nej till Skåne

Moderaterna, Centerpartiet, Socialdemokraterna och Kristdemokraterna döljer en av de stora frågorna inför landstingsvalet. De vill inte ha någon debatt om regionfrågan, skriver Lennart Värmby (V). Tidtabellen är beslutad och klar.

BT - 12 feb 13 kl. 07:31

Brand på Volvo Bussar i natt

En brand skapade kraftig rökutveckling inne på Volvo Bussar i Borås. Räddningstjänsten kämpade hela natten för att få ut alla giftiga rökgaser. Strax efter klockan 01.

BT - 06 nov 13 kl. 08:42

Vanliga fel på bussar kan få allvarliga följder

Bromsfel, läckage av olja eller diesel och elfel. Allvarliga fel på bussar som kan leda till brand, lägg till nödutgångar som inte fungerar och katastrofen är ett faktum. – Det är vanligare än vad som känns bra, säger trafikpolisen Mattias Gramsby.

Skånskan - 06 jul 16 kl. 17:31

Husfasad skadas av närgångna bussar

Lund Huset i korsningen mellan Bankgatan och Södra Esplanaden har blivit skadat av bussar vid flera tillfällen, menar bostadsrättsföreningen som äger huset och får betala skadorna.
Nu ska kommunen utreda saken.Under de senaste tre veckorna har huset körts på vid två tillfällen enligt Patrik Bark, som är kassör i bostadsrättsföreningen Täppan 10.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.