Jönköpingsnytt > Nyheter

Monday, 26 October, 05:27

Jönköpingsnytt - 24 sep 20 kl. 06:30

Nu ska eldsjälar få hjälp att ta hand om idrottsanläggningarArbetslag från kommunens arbetsmarknadsavdelning kommer hjälpa till med skötseln av....
Läs mer på Jönköpingsnytt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu ska eldsjälar, , hjälpatt ta , handom , idrottsanläggningar
ÖstersundsPosten - 24 feb 15 kl. 10:02

Eldsjälar ska inte stå för notan

Precis som Magdalena Andersson (S) och Anna-Caren Sätherberg (S) skriver är det helt riktigt att grunden för det problem som uppstått runt ideella föreningars försäljning av second hand-varor i första hand beror på en dom i Högsta Förvaltningsdomstolen..

Skånskan - 02 nov 16 kl. 14:00

Kulturens eldsjälar tog emot utmärkelser

SVALÖV Årets mottagare av kulturpriset och kulturstipendierna i Svalöv är premierade. ERWP.fif(7)Ceremonin ägde rum på kommunfullmäktiges möte i måndags och det var glada pristagare som tog emot utmärkelserna ur fullmäktige ordförande Karl-Erik Kruses hand.

SR - 12 jun 18 kl. 07:10

Kulturen hänger på eldsjälar

-Man är dålig på att ta hand om ideella krafter i kommunerna överhuvudtaget, inte bara i Överkalix..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Katarina hjälper både ensamkommande flyktingbarn – och deras gode män#ELDSJÄLARBli god man

ELDSJÄLAR. Omkring 8 000 barn och unga. Så många väntas, enligt Migrationsverkets prognos, komma som ensamkommande till Sverige för att söka asyl under 2015.

DalaDemokraten - 06 maj 17 kl. 07:01

TV: Mathias ger alltid en hjälpande hand

Frågan är hur länge eldsjälar kan brinna?
– Vi fungerar som ett stöd för anhöriga när polisens resurser inte räcker till, säger Mathias Larsson från Falun, verksamhetsledare för Missing people..

Corren - 24 jul 18 kl. 20:00

Eldsjälar tar hand om ”okänt” slott

Trots att Ljungs slott ligger i Ljungsbro, drygt 20 minuter utanför Linköping, är det relativt okänt i länet..

Skånskan - 12 dec 15 kl. 07:30

EU-migranter får inget stöd

Höör Ska Höörs kommun bistå med skattemedel för att hjälpa de privatpersoner som bidrar med uppehälle till EU-migranterna i Höör? Frågan väckte livlig debatt på måndagens sammanträde i kommunstyrelsen. Till slut avslogs föreningen Höörs eldsjälar begäran om ett föreningsbidrag på 120 000 kronor.

Alingsås tidning - 10 okt 18 kl. 10:02

ICA Maxi har visat vägen

ICA Maxi Alingsås har tilldelats ”Visa vägen-priset” i region Västkusten. Priset delas ut av Samhall och uppmärksammar de som går i bräschen för personer med funktionsvariationer och bryter deras utanförskap på arbetsmarknaden. På tisdag eftermiddag var det dags att avslöja vinnarna av Visa vägen-priset i region Västkusten.

YLE - 06 dec 15 kl. 10:47

Jämställda arbetsplatser kräver bra ledarskap

De som har makt måste börja dela med sig av den för att arbetsplatserna ska bli jämställda, säger Sara Haraldsson, generalsekreterare på Maktsalongen i Sverige. Många kvinnor upplever att de inte lyckas gå framåt i karriären, trots att de har både den erfarenhet och utbildning som krävs för avancemang. Strukturer och normer på arbetsplatsen gör att män prioriteras.

Supermiljöbloggen - 05 nov 15 kl. 08:13

Föräldravrålet: Öppet brev till Klimat- och miljöminister Åsa Romson och kollegor i den svenska delegationen vid COP 21

Politikerna måste ge klimatfrågan högsta prioritet från och med nu, det skriver Catarina Rolfsdotter-Jansson, talesperson för Föräldravrålet. Vem är viktigast att värna om? De som har barn svarar garanterat barnen.

YA - 17 okt 13 kl. 11:00

Skurup instiftar idrottspris

Kommun ska instifta ett idrottspris för aktiva och funktionärer inom Skurupsidrotten. Det föreslår kultur- och fritidsberedningen i Skurup.
- Det behövs för att visa uppskattning för det ideella arbetet föreningarna gör och det är en uppmuntran till dem.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.