UNT > Nyheter

Sunday, 25 October, 02:21

UNT - 24 sep 20 kl. 04:00

Kan tacksamhet minska resbegäret?
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kan tacksamhet, minska, resbegäret
Världen Idag - 10 okt 19 kl. 00:00

Tacksamhet till Herren föds när vi tittar i livets ”backspegel”.

Matt 15: 29–31 Jag kommer aldrig glömma när jag för första gången skulle övningsköra i riktig trafik. Alla intryck sköljde över mig och som nybörjare var det helt omöjligt att göra rätt bedömningar av allt jag såg. Jag ”tittade utan att se” och blev därför ständigt överraskad av trafik som kom bakifrån, och detta berodde i sin tur på att jag inte använde mig av ett, ack, så viktigt hjälpmedel i bilen: backspegeln.

Politikerbloggen - 28 jan 13 kl. 17:29

Så kan snedrekryteringen till universiteten minska


DEBATT. För att minska den sociala snedrekryteringen till universitet och högskola vill jag införa en framtidsstart i grundskolan som består av tre delar: Ett studie- och yrkesvägledarlyft i likhet med lärarlyften för att förbättra vägledningen. Yrkesstart för att göra det möjligt för fler unga att göra medvetna gymnasieval istället och därmed minska gymnasieavhoppen.

Expressen - 15 sep 18 kl. 09:00

Pernilla Månsson Colts nya liv - efter svåra året

Hon är mer observant på sitt mående, men sover fortfarande dåligt.Och när hon tackade ja till att programleda "Ring så spelar vi" såg Pernilla Månsson Colt till att gå ner i arbetstid på SVT för att inte bränna ut sig igen.– 2018 är året efter skitåret.

YLE - 21 aug 14 kl. 05:56

Det här ska minska nedskräpningen i parkerna i Helsingfors

Helsingfors stad vill nu minska på nedskräpningen i parkerna genom att lägga upp pantrör bredvid en del skräpkorgar i Hesperiaparken. Vid staden hoppas man att tomburkar och tomflaskor nu läggs i pantrören istället för att de tar plats i skräpkorgen. Men champagneflaskorna och konjaksflaskorna får däremot inte plats.

Supermiljöbloggen - 01 jan 14 kl. 11:57

Miljöåret 2013 – alla listor

När 2013 nu närmar sig sitt slut sammanfattar vi vad som hänt under året. Här är hjältarna, värstingarna, och snackisarna!   Hjältarna Aktivisterna i Kallak har kämpat hela året för att företaget Beowulf inte ska kunna öppna en gruva i området, något som skulle kunna hota allt ifrån den lokala rennäringen till natur och kulturvärden.

SmålandsPosten - 07 maj 14 kl. 06:28

De ska minska otryggheten

Det senaste året har lilla Lammhult fått ta emot en mycket stor del av de nyanlända. Och otryggheten har ökat i bostadsområdena. Nu har Vidingehem tillsammans med Hyresgästföreningen startat ett projekt för att minska folks oro.

YA - 05 feb 14 kl. 15:21

Minska antalet ledamöter i fullmäktige

Demokratin fungerar lika bra med färre politiker i kommunfullmäktige. Det har Sverigedemokraterna i Skurup kommit fram till och i en motion till kommunfullmäktige förslår man att antalet ledamöter minskas från 41 till 31.
- Först och främst kommer vi att spara en hel del pengar.

Supermiljöbloggen - 24 apr 15 kl. 23:09

Miljonsatsning ska minska utsläpp från avlopp

Havs- och vattenmyndigheten ligger bakom en satsning på projekt som kan minska utsläpp från små avlopp. Sammanlagt skall nästan 4 miljoner kronor fördelas på tolv olika projekt. Projektet genomfördes även förra året och gav då ett mycket bra resultat enligt ett pressmeddelande från Havs -och vattenmyndigheten.

ÖstersundsPosten - 10 sep 15 kl. 16:25

Vill visa sin tacksamhet - till Sverige

– Sverige är ett land som hjälper flyktingar, ni har varit jättesnälla mot oss och därför vill vi tacka landet, kommunen, arbetsförmedlingen, migrationsverket och Röda korset för all hjälp vi fått, säger Mahmoud Alkwas som själv flydde kriget i Syrien och kom till Sverige förra året..

Länstidningen i Jämtland - 22 nov 15 kl. 17:00

Extrem tacksamhet för de små tingen

Klockan är 23.40 och mörkret har tagit ett grepp om vår stad sedan många timmar tillbaka. I vanliga fall den här tiden på året somnar jag tidigt, då dygnen känns allt kortare och sömnbehovet allt större.

Expressen - 25 dec 15 kl. 19:31

Drottning Elizabeth: "Tid för tacksamhet"

Storbritanniens drottning, Elizabeth II, talade i går till nationen i sitt årliga jultal. I år fokuserade hon mycket på ljus och mörker, och hon pratade om vad julgranen symboliserar i dagens samhälle. – Att samlas runt granen ger oss en möjlighet att tänka på året som har gått, sade hon under talet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.