DN > Nyheter

Wednesday, 28 October, 01:34

DN - 23 sep 20 kl. 20:13

Så avgörs om någon är allvarligt psykiskt stördFå gärningsmän döms till vård • Utredning fokuserar både på psykisk och fysisk hälsa..
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , avgörsom någon är , allvarligt, psykiskt, störd
SVT - 21 dec 18 kl. 17:32

Utrikesutskottets ordförande om USA:s försvarsminister Mattis avgång: ”Allvarligt – Sverige behöver stabilitet”

Hans Wallmark (M) reagerar kraftig på beskedet att USA:s försvarsminister James Mattis avgår i februari 2019. – Det här är allvarligt. Mattis har varit en bärande pelare.

SR - 17 mar 20 kl. 12:21

SJ ställer in var fjärde avgång: ”allvarligt”

SJ ställer in var fjärde avgång från och med i dag och tillsvidare på grund av att många i personalen är sjukskrivna eller hemma med barn i samband med coronautbrottet. Och avgångarna kan bli ännu färre framöver..

UNT - 24 feb 14 kl. 16:54

Marinas exsambo ej psykiskt störd

Den 40-åring som är misstänkt för att ha mördat Marina Johansson utanför Stenungsund 2010 är inte allvarligt psykiskt störd. Därmed kan han dömas till fängelse när hans straff ska avgöras i hovrätten.(TT).

NT - 24 feb 14 kl. 16:54

Marinas exsambo ej psykiskt störd

Den 40-åring som är misstänkt för att ha mördat Marina Johansson utanför Stenungsund 2010 är inte allvarligt psykiskt störd. Därmed kan han dömas till fängelse när hans straff ska avgöras i hovrätten.(TT).

YLE - 20 maj 17 kl. 07:00

Sinnesundersökning avslöjar om de som begått de grövsta brotten är psykiskt sjuka eller inte

När räknas en person som begått ett grovt brott som sjuk? Hur går en sinnesundersökning till och vad innebär det? Sinnesundersökningar görs med eller mot personens egen vilja om straffet som personen fått överskrider ett år.

Skånskan - 26 nov 16 kl. 14:00

SD kräver att Hans Frank avgår efter HVB-skandalen

HÖRBY Sverigedemokraterna kräver att Hans Frank (L) avgår efter alla turerna kring avtalen med Strandpärlan och Migrationsverket.
– Han är olämplig som ordförande för socialnämnden. Det är för mycket smussel och hemlighetsmakeri, säger Stefan Borg (SD), andre vice ordförande i kommunstyrelsen.

Nyan - 09 nov 17 kl. 06:00

”Hör polisstyrelsen om avgångsåldern”

Blir det ännu svårare att rekrytera nya poliser om avgångsåldern höjs? Lagtingsman Bert Häggblom (Ob) vill höra polisstyrelsens svar på den frågan och drev i går igenom en bordläggning av lagförslaget.
Nya Åland har tidigare skrivit om regeringens lagförslag som som går ut på att poliser födda efter 1965 får en avgångsålder på 68 år.

YLE - 16 maj 13 kl. 05:27

BK:s tränare Timo Tuomi har avgått

Tränaren för BK-46:s fotbollsherrar Timo Tuomi har avgått. Det skriver tidningen Västra Nyland i dag. Det överraskande beskedet kom under gårdagens träning då Tuomi meddelade att han avgår med omedelbar verkan.

YLE - 15 mar 13 kl. 08:54

"Att kräva att Hautala avgår är orimligt"

Att gå emot sin agenda som minister och anlita svart arbetskraft var inte ett smart drag, men som det ser ut nu behöver Heidi Hautala inte avgå. Så bedömer Göran Djupsund, professor i statsvetenskap, Hautalas situation. Göran Djupsund, professor i statsvetenskap och Yles mångåriga kommentator säger att det är allvarligt att de Grönas utvecklingsminister Heidi Hautala har brutit mot lagen då hon valde att betala städ- och renoveringstjänster svart år 2009.

Politikerbloggen - 10 dec 12 kl. 09:45

Var tionde mamma skadas allvarligt vid förlossningen


DEBATT. Det är illa att det inte finns nationella riktlinjer för att förebygga sfinkterruptur i Sverige, något som finns både Finland och Norge och som lett till en betydligt lägre andel förlossningsskador där. Det skriver Hillevi Larsson (S) på TV4/Politikerbloggen.

Cornucopia - 21 dec 18 kl. 07:47

USA:s försvarsminister Mattis avgår

USA:s försvarsminister Mattis avgår i protest mot USA:s president Donald Trump behandling av försvarsfrågorna.  För Sverige är det ett mycket allvarligt besked, då den livlina Mattis inneburit för svenskt - amerikanskt samarbete efter regeringsskiftet i USA, nu klipps.
Amerikanskt flygplan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.