DI > Ekonomi

Sunday, 25 October, 03:19

DI - 22 sep 20 kl. 22:06

Norden Europas coronavinnare – men tuff höst väntar
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norden, Europas, coronavinnaremen , tuff, höst, väntar
BT - 11 apr 12 kl. 14:39

Norden ? en gemensam arbetsmarknad

De nordiska länderna har en lång historia av enighet och samarbete. Vi har alltid känt en stor samhörighet mellan våra länder och Norden har goda förutsättningar för ett ännu starkare samarbete. Men vi har också en gemensam utmaning.

BT - 23 apr 14 kl. 10:50

Tuff färd väntar för Telia

Telia redovisade lägre vinst än väntat för första kvartalet 2014. -Vi står inför en tuff färd framöver, säger vd Johan Dennelind på en presskonferens. Telia Sonera redovisar en vinst före skatt på 5 416 miljoner kronor för första kvartalet 2014.

HBL - 11 dec 13 kl. 08:36

Europas sjuke man

Europas sjuke man var under 1800-talet en beteckning på det osmanska riket, som långsamt förföll tills det upplöstes i sviterna av första världskriget.Senare har beteckningen gällt länder som drabbats av långvarig ekonomisk stagnation, till exempel Storbritannien tills Margaret Thatcher hårdhänt reformerade de stela strukturerna.
Håller Finland nu på att bli Europas, eller åtminstone Nordens, nye sjuke man?

HBL - 06 feb 14 kl. 07:34

Stubb ger britterna svar på tal om Norden

I en artikel som gett näsbränna till läsare i Norden torpederade The Guardians journalist Michael Booth den nordiska idyllen. Nu får representanter från Norden svara på kritiken. Europa- och utrikeshandelminister Alexander Stubb (Saml.

YLE - 11 nov 15 kl. 18:23

”Fantastiskt!” – Inter en av Europas bästa på egna produkter

Ligalaget FC Inter kommer in på en sjunde plats i Europa i andelen egenfostrade spelare i representationslaget. Sjua i Europa i andelen egna produkter i representationslaget. FC Inter noteras för en fin placering i forskningsinstitutet CIES Football Observatorys genomgång av 460 fotbollsföreningar i 31 europeiska högstaligor.

Skånskan - 24 feb 19 kl. 20:45

MFF bland Europas 100 bästa klubbar

Fotboll Malmö FF rankas nu som en av Europas 100 bästa fotbollsklubbar.
En bedrift ingen svensk lyckats med undr 2000-talet. Under sitt senaste Europaäventyr fick MFF ihop ytterligare sju poäng i sin klubbranking och är nu uppe på 20, skriver Uefaranken.

Supermiljöbloggen - 15 jan 15 kl. 17:27

Karta över möjlig koldioxidlagring i Norden

Kan idén om att lagra koldioxid under markytan vara en lösning på hur vi ska minska koldioxidhalten i atmosfären? Just nu pågår en omfattande kartläggning av var i Norden denna lagring skulle kunna ske. Det man letar efter är sandsten med små hål, där man skulle kunna lagra koldioxid.

YLE - 07 mar 17 kl. 09:04

Inte bara Tesla kan bygga batterifabrik i norden

Kauppalehti skriver att två tidigare Teslachefer vill bygga Europas första stora batterifabrik någonstans i norden. Detta handlar alltså inte om den omtalade Teslafabriken. Den tidigare direktören för Teslas logistikkedja, svensken Peter Carlsson, berättade om projektet för Financial Times, skriver Kauppalehti.

Regeringen - 14 maj 18 kl. 17:05

Sverige ska leda AI-samarbete i Norden och Baltikum

Norden och Baltikum utökar samarbetet för att bevara sin position som Europas ledande region inom digitalisering. Länderna har idag beslutat att stärka samarbetet kring artificiell intelligens. Sverige ska leda samarbetet..

YLE - 15 mar 13 kl. 06:38

Finländarna äter Europas renaste mat

Finländarna äter Europas renaste mat. Det framgår ur Europeiska livsmedelssäkerhetsverkets forskning. I forskningen undersöktes spår av bekämpningsmedel i maten.

YLE - 24 jun 13 kl. 12:35

Finland har Europas dyraste alkohol

Finland är det sjätte dyraste landet i Europa, när det kommer till mat och alkoholfria drycker. Det här visar en prisjämförelse som statistikcentralen låtit göra. I Finland kostar maten och alkoholfria drycker 19 procent mer än EU-genomsnittet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.