SVT > Inrikes

Tuesday, 27 October, 15:51

SVT - 22 sep 20 kl. 22:02

”Det kan handla om hot, våld och trakasserier mellan de intagna”Kriminalvården går upp i stabsläge, det meddelade generaldirektör Martin Holmgren under gårdagen.   – Vi ser att trängseln och beläggningen i sig är en ökad risk för ordningsstörningar, incidenter och irritation mellan de intagna, säger han i Aktuelt.  .
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Martin Holmgren, Aktuelt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det kan handlaom , hot, våldoch , trakasserier, mellan de intagna
Sydöstran - 24 jan 20 kl. 12:46

Man åtalas för olaga hot och sexuella trakasserier

En 45-årig man åtalas för olaga hot, misshandel, sexuella trakasserier och ofredande. .

Regeringen - 23 jun 16 kl. 14:10

Var tredje författare eller konstnär har någon gång blivit utsatt för hot, våld, trakasserier, stöld eller skadegörelse

Torsdagen den 2 juni träffade kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke flera organisationer och representanter för att diskutera hot och hat som riktar sig mot kulturskapare. Kulturskapare är, likaväl som journalister och förtroendevalda, en utsatt grupp som deltar i det offentliga samtalet..

Kristianstadsbladet - 29 mar 14 kl. 07:30

Flera politiker har utsatts för hot

Arkivfoto: Tommy Svensson
Har det politiska klimatet hårdnat i Bromölla? Flera av politikerna i Bromölla vittnar om att de utsatts av allt från trakasserier till mordhot. Ett hot mot demokratin anser några politiker.

TA - 04 feb 11 kl. 12:53

Mer hot mot Försäkringskassepersonal

Fler och fler på Försäkringskassan utsätts för hot och trakasserier. En ny studie visar att 16 procent av personalen utsatts för hot, våld eller trakasserier under det senaste året. Vid en undersökning 2008 var siffran 12 procent.

UNT - 04 feb 11 kl. 11:46

Mer hot mot Försäkringskassepersonal

Fler och fler på Försäkringskassan utsätts för hot och trakasserier. En ny studie visar att 16 procent av personalen utsatts för hot, våld eller trakasserier under det senaste året. Vid en undersökning 2008 var siffran 12 procent..

Kristianstadsbladet - 22 dec 11 kl. 08:17

Hot mot politiker kartläggs

I vilken omfattning utsätts svenska politiker för hot, våld och trakasserier? Det ska världens största undersökning i sitt slag svara på. Brå ska tillfråga alla de 15 000 personerna, som har ett tydligt politiskt uppdrag.

Nyan - 18 sep 13 kl. 08:00

Dömd för olaga hot

En 53-årig man döms till 65 dagsböter på sammanlagt 1.365 euro för olaga hot.
Mannen har vid olika tillfällen hotat både sin tidigare fru och hennes nya man till döden om de inte separerar.

Aftonbladet - 18 jun 11 kl. 10:36

Mille Markovic gripen för hot

Den förre nattklubbsägaren togs av civilklädda poliser vid sin bostad ? misstänks för olaga hot?Det är trakasserier, det finns inget bakom de här anklagelserna?.

BT - 22 dec 11 kl. 07:49

Hot mot politiker kartläggs

Svenska politiker utsätts för hot, våld och trakasserier. Men i vilken omfattning? Det ska världens största undersökning i sitt slag ge svar på.

UNT - 22 dec 11 kl. 07:48

Hot mot politiker kartläggs

I vilken omfattning utsätts svenska politiker för hot, våld och trakasserier? Det ska världens största undersökning i sitt slag svara på. Brå ska tillfråga alla de 15 000 personerna, som har ett tydligt politiskt uppdrag.

Barometern - 09 jan 14 kl. 08:36

Hot på boende utreds

Pojken blev utsatt för såväl verbala hot som andra trakasserier. Boendet startade omedelbart en utredning. Händelsen utspelades för ett par månader sedan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.