DI > Ekonomi

Thursday, 29 October, 23:31

DI - 22 sep 20 kl. 21:15

Åsa Lindhagen vill bli nytt språkrör
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lindhagen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åsa, Lindhagenvill bli , nytt, språkrör
Nyan - 03 feb 16 kl. 10:00

Nytt språkråd för Åland

Landskapsregeringen har utsett ett nytt språkråd. Språkrådet fungerar som landskapsregeringens referensgrupp i språkärenden i syfte att trygga och slå vakt om det svenska språkets ställning på Åland. Språkrådet leds av lantrådet och medlemmar är representanter från landskapets förvaltning, kommunerna, staten, näringslivet, vårdsektorn och utbildningssektorn.

BT - 24 dec 14 kl. 19:40

Nytt sprängdåd i Malmö

Ett nytt sprängdåd inträffade i Rosengård i Malmö på julafton. Återigen var sprängningen riktad mot ett fastighetsbolags lokaler.Larmet om sprängningen kom vid 18.

BT - 27 jan 13 kl. 14:55

Bernholdsson nytt språkrör

Hanna Bernholdsson från Borås, 19 år, är nytt språkrör för Grön ungdom väst, miljöpartiets ungdomsförbund i västra Sverige. ? Det känns jättebra.

Dagens PS - 23 aug 19 kl. 08:13

Läsarnas oro befogad – nytt sprängdåd i natt

Antalet sprängdåd i Sverige har ökat drastiskt det senaste halvåret – och läsarna är oroliga. Nu har en ny explosion rapporterats i Solna, utanför Stockholm. PS-BAROMETERN – här sammanställer vi svaren från Dagens Fråga.

DN - 01 aug 16 kl. 08:18

Här är bästa vägen till att lära sig ett nytt språk


Många drömmer om att lära sig ett nytt språk. Visserligen finns det inga genvägar i språkinlärning, men det finns något som hjälper många att ta ett rejält kliv i sin utveckling: Att flytta till landet där språket talas..

DI - 30 sep 17 kl. 20:12

Nytt språkrör för Grön ungdom

Miljöpartiets ungdomsförbund Grön ungdom har valt Axel Hallberg som nytt språkrör. Miljöpartiets ungdomsförbund Grön ungdom har valt Axel Hallberg som nytt språkrör.  .

Skånskan - 04 maj 19 kl. 14:50

Per Bolund nytt språkrör för MP

Inrikes Per Bolund, idag finansmarknads- och bostadsminister, blev på lördagen vald till nytt språkrör för Miljöpartiet.Valet skedde på partiets kongress i Örebro. Per Bolund vann med överväldigande majoritet mot Växjöbon Magnus P Wåhlin.

GöteborgsPosten - 24 dec 14 kl. 19:01

Nytt sprängdåd i Malmö

Ett nytt sprängdåd inträffade i Rosengård i Malmö på julafton. Återigen var sprängningen riktad mot ett fastighetsbolags lokaler..

GöteborgsPosten - 13 jan 17 kl. 10:31

Så enkelt lär du dig ett nytt språk med mobilen

Jämförelse: Aldrig har det varit lättare att lära sig ett nytt språk. Låt en språkapp bli din nya bästa kompis. Vi har guiden till de populäraste versionerna..

SvD - 18 apr 17 kl. 12:00

Begåvning inte avgörande när du lär dig nytt språk

Vad är viktigt när man ska lära sig ett nytt språk? Låt dig inte luras att tro att begåvning är avgörande. I själva verket handlar det om flera olika förmågor och andra faktorer som samspelar, förklarar språkinlärningsforskaren Marianne Gullberg..

Blekinge Läns tidning - 30 sep 17 kl. 20:09

Nytt språkrör för Grön ungdom

Miljöpartiets ungdomsförbund Grön ungdom har valt Axel Hallberg som nytt språkrör. Han efterträder Mårten Roslund, som avgick från språkrörsposten i våras efter det att bilder publicerats där han vid flera tillfällen poserade med SDU-toppar på krogen.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.