DI > Ekonomi

Thursday, 29 October, 23:14

DI - 22 sep 20 kl. 21:11

Börsen klarar nya virusvågen – ”de kan inte stänga ned igen”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsen, klararnya , virusvågende kan inte , stänga, ned, igen
LV - 29 dec 16 kl. 15:00

Virusvågen sveper in över Vimmerby

Förkylningar, influensor och vinterkräksjukan har satt sitt grepp om Vimmerbyborna. Den senaste veckan har det varit minst sagt en rusch till apoteket i Vimmerby. - I år verkar det dock vara rejält många som är sjuka, säger Anne-Marie Klerebladh på Apotek Hjärtat..

DI - 14 jun 16 kl. 22:34

Så ser Sveriges bästa analytiker på börsen

För andra året i rad blev Carnegies analyschef Lena Österberg på tisdagen framröstad som Sveriges bästa analytiker. Men på börsen ser hon inte många köplägen för tillfället..

Cornucopia - 04 feb 20 kl. 07:07

Tesla skenar - steg +19.82% på börsen

Teslaaktien skenar vidare och drar ifrån det mesta. Aktien steg +19.82% på besked om batteritillverkaren Panasonics vinster på batterier och en rapport som hävdar att Tesla-aktien kan tiofaldigas på fyra år.

YLE - 30 apr 17 kl. 05:47

Många frågar sig nu: Vad får man egentligen lära sig i yrkesskolan?

Yrkesutbildningen på andra stadiet i Finland är i kris, om man får tro de varningsrop som allt mer börjat skalla bland de berörda. Självstudier är det nya ledordet för ungdomar som i många fall valt yrkesskola just för att de vill lära sig genom att göra. Förra veckan larmade en närvårdarstuderandes mamma om den så gott som obefintliga närundervisningen vid den 17-åriga sonens skola.

YLE - 10 dec 16 kl. 09:09

"För självsäker" och "evig tvåa" - Saara Aaltos långa väg till nationalhjältinna

Efter att ha blivit kallad för “crazy” och fått stämpeln evig tvåa i finska nöjespressen har Saara Aalto gjort succé och hittat vägen till det finska tv-folkets hjärtan. Aaltos hisnande uppträdanden i brittiska X-Factor har utmanat jantelagen och fått åtminstone en del finländare att tänka om. Det här är berättelsen om Saara Aaltos genombrott.

Cornucopia - 09 jul 18 kl. 19:58

Teslas autopilot visar den långa vägen till självkörande bilar

Teslas autopilot är en ofta missuppfattad men utmärkt skapelse, som också visar den långa vägen till verkligt självkörande bilar. Tekniknaivister och alarmister som yrar om att robotiseringen ska stjäla jobben inom transporter kommer nog tröttna på att tjata om detta innan autonoma fordon blir en verklighet någon gång närmare år 2060 än 2000.
Tesla Model S i bilkö.

Cornucopia - 15 apr 16 kl. 16:44

Fredagsmys: Polishögskolan - många är kallade - få klarar fylla i ett formulär

Dags för lite härligt fredagsmüs om den fallande intagningen till Polishögskolan. Man klarade inte av att fylla upp platserna, för de sökande klarade inte testerna.
Hur många tror att rikspolischefen Dan Eliasson klarar testerna till Polishögskolan?

HBL - 17 maj 14 kl. 06:00

De jämnar vägen för unga som har det svårt

BORGÅ. Det finns unga som saknar en grund att stå på, som inte klarar av sin vardag, som kanske har mentala problem eller ekonomiska. De får alla hjälp av de uppsökande ungdomsarbetarna.

YLE - 31 aug 16 kl. 04:39

Icehearts ungdomar klarar sig bra senare i livet

De flesta ungdomar som varit med i ett av Icehearts idrottslag klarar sig bra senare i livet. Det visar preliminära forskingsresultat. Institutet för hälsa och välfärd har intervjuat tidigare Icehearts-ungdomar.

Nerikes Allehanda - 01 jul 14 kl. 18:47

Pendlarna kräver mer av tågen

Krisen för järnvägen handlar om att tågresandet har fördubblats, att det har varit bristande underhåll på järnvägen, att regeringar under en lång följd av år har underskattat behovet av underhåll och att järnvägsspåren på många ställen utnyttjas till bristningsgränsen. Allt det där har vi hört tidigare. Men på ett seminarium i Almedalen nämndes en faktor till: Vi ställer större och större krav på att tågen ska gå i tid.

YLE - 16 sep 14 kl. 14:49

Om två veckor öppnar omfartsvägen

Många års väntan är snart slut. I slutet av månaden öppnar Smedsby motorväg. Men allt är inte frid och fröjd.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.