DI > Ekonomi

Wednesday, 28 October, 03:19

DI - 22 sep 20 kl. 13:54

Mårder om Vänsterpartiets budgethot: ”Dubbelt dåligt”
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vänsterpartiets

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mårderom , Vänsterpartiets, budgethot, Dubbelt, dåligt
YLE - 21 feb 17 kl. 13:11

Niinistö om dubbelt medborgarskap i utskottet - "Ingen rök utan eld, men saken har korrigerats"

Försvarsminister Jussi Niinistö (Sannf) tror att den allmänna tidsandan och en mer spänd säkerhetspolitisk situation står bakom enskilda personers misstankar mot anställda med dubbelt medborgarskap inom försvarsmakten. Riksdagens försvarsutskott har hört försvarsminister Jussi Niinistö (Sannf) om begränsade rättigheter för personer med dubbelt medborgarskap inom försvarsmakten. Yle rapporterade i slutet av januari att försvarsmakten har lagt personer med dubbelt medborgarskap under specialuppsikt.

Supermiljöbloggen - 08 jan 14 kl. 15:07

EU behöver göra dubbelt så mycket för att klara klimatmålen

EU:s nuvarande utsläppsminskningar räcker inte på långa vägar för att klara klimatmålen. EU skulle behöva göra dubbelt så mycket för att EU:s åtgärder ska ligga i linje med målet om max två graders global uppvärmning, det slår  EU-kommissionen fast i en ny rapport skriver euractive.com.

Supermiljöbloggen - 30 okt 15 kl. 14:02

Ny FN-rapport: Ländernas klimatåtgärder räcker inte

Inför FN:s klimattoppmöte i Paris 30 november-11 december så har världens länder fått presentera vilka klimatåtgärder de tänker genomföra. 
Idag presenterade FN en rapport där de sammanställt ländernas klimatåtgärder inför klimattoppmötet i Paris och konsekvenserna av dem. Totalt har 146 länder rapporterat vilka klimatåtgärder de tänkt genomföra, dessa 146 länder står tillsammans för 86 % av de globala växthusgasutsläppen.

Västerbottens Folkblad - 22 apr 13 kl. 02:00

Umeås luft kräver åtgärder

Det måste till kraftfulla åtgärder för att komma tillrätta med Umeås dåliga luftkvalitet, skriver Vänsterpartiets Lasse Jacobson. En Miljözon ska införas i Umeå från första [...].

Trelleborgs Allehanda - 22 okt 14 kl. 18:00

Skyttecentrums bulleråtgärder dyrare än väntat

Arkivfoto: Claes Nyberg
3,2 miljoner kronor var den beräknade kostnaden, nu tros summan bli runt 6 miljoner istället. Servicenämnden kräver ökade anslag för att utföra bulleråtgärder på Maglarps skyttecentrum.
- Det finns så få skytteklubbar i Sverige att det är svårt att göra sig en uppfattning om hur mycket det kostar att utföra dessa åtgärder, säger Gunnar Grafström (M), ordförande i servicenämnden.

YLE - 03 maj 13 kl. 08:20

Dubbelt upp i långa resor för de österbottniska skolorna

I slutet av maj är det än en gång dags för Stafettkarnevalen - och än en gång får de österbottniska deltagarna sätta sig i bussar för den långa färden ner till Helsingfors. I maj ordnas också evenemanget Skolmusik 2013 i Esbo, så det här året blir det dubbelt upp i långfärder som ska finansieras på sätt eller annat. Vid Petalax högstadium är budgeten det här året stram, säger tillförordnade rektorn Malin Neuman.

SmålandsPosten - 14 feb 14 kl. 10:21

Kairos anbud vann -trots dubbelt så dyrt

Två företag tävlade om att få göra en omvärldsanalys för Älmhults kommun. Båda uppfyllde kravspecifikationen men Kairos future fick uppdraget – trots att det var dubbelt så dyrt. Kommunen presenterade i onsdags den omvärldsanalys som företaget Kairos future under hösten har arbetat fram.

Barometern - 27 mar 19 kl. 14:21

Investering blir dubbelt så dyrt

Torsås kommun skulle investera i arbetsmiljöhöjande åtgärder vid Bergkvara reningsverk. Investeringen visar sig bli dubbelt så dyr som beräknat..

Nya Wermlands Tidningen - 25 maj 13 kl. 10:15

"Ett dubbelt misslyckande"

Det syntes redan förra året att kostnaderna ökade och den socialdemokratiska ledningen borde ha vidtagit åtgärder tidigare. Så kommenterar oppositionsrådet Ola Karlsson (M) den ekonomiska kris som landstinget nu står inför..

SmålandsPosten - 12 okt 13 kl. 09:35

Våga satsa dubbelt

Vår region har väl grundade behov av en större ram än de 712 miljoner kronor som är avsatta för perioden fram till 2025. Läget är likartat för övriga Sverige. En fördubbling av investeringsramen för infrastrukturen är nödvändig, skriver Lennart Värmby, blivande regionråd (V) om väljarna vill nästa år.

SvD - 16 jul 15 kl. 17:30

SL bötfäller dubbelt så många i nya satsningen

Fler ordningsvakter, svårare spärrar och punktinsatser mot de värsta linjerna. SL bytte strategi mot fuskåkarna under våren och enligt siffror som tidningen Mitt i publicerar har antalet utdelade böter mer än fördubblats. Och trafiklandstingsrådet Kristoffer Tamsons (M) öppnar för ytterligare åtgärder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.