GT > Nyheter

Wednesday, 28 October, 00:31

GT - 22 sep 20 kl. 13:52

Förskoleanställd man åtalas för grov våldtäkt mot barnEn man som tidigare varit anställd på en förskola i Falkenberg åtalas vid Varbergs tingsrätt för grov våldtäkt mot barn.Mannen ska ha rört vid en fyraåring samtidigt som han onanerade, rapporterar P4 Halland..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Falkenberg, Varbergs, P4 Halland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förskoleanställdman åtalas för , grov, våldtäktmot , barn
Nyhetskanalen - 20 jul 12 kl. 22:23

Förskoleanställd häktad för grova våldtäkter

En 32-årig förskoleanställd har häktats misstänkt för tre fall av grov våldtäkt mot barn och ett fall av övergrepp mot barn. 32-åringen själv förnekar brott. Den häktade har tidigare misstänkts för liknande brott, vid ett tillfälle lät förskolans personal bli att anmäla.

Helsingborgs Dagblad - 14 jul 20 kl. 16:27

Förskoleanställd häktad för grov våldtäkt

En anställd på en kommunal förskola i Falkenberg häktades i slutet av juni misstänkt för sexuellt övergrepp mot barn. Nu växer utredningen och personen omhäktas misstänkt för grov våldtäkt mot barn, uppger lokala medier. Samtidigt misstänks personen för.

GT - 14 jul 20 kl. 17:18

Förskoleanställd häktad misstänkt för grov våldtäkt

En anställd på en kommunal förskola i Falkenberg häktades i slutet av juni misstänkt för sexuellt övergrepp mot barn.Nu växer utredningen och personen omhäktas misstänkt för grov våldtäkt mot barn, uppger lokala medier..

GöteborgsPosten - 14 jul 20 kl. 16:28

Förskoleanställd häktad för grov våldtäkt

En anställd på en kommunal förskola i Falkenberg häktades i slutet av juni misstänkt för sexuellt övergrepp mot barn. Nu växer utredningen och personen omhäktas misstänkt för grov våldtäkt mot barn, uppger lokala medier..

Skånskan - 12 jan 17 kl. 15:58

Förskoleanställd åtalas

LUND En förskoleanställd i Lund åtalas nu för grovt sexövergrepp mot barn.
Mannen, som förnekar brott, ska ha förgripit sig på barnet, en femårig flicka, vid ett flertal tillfällen.
Han ska också ha fotograferat barnet med sin mobil.

UNT - 20 jul 12 kl. 15:38

Häktad för grov våldtäkt mot barn

En 32-årig förskoleanställd har häktats som misstänkt för grov våldtäkt mot barn och sexuella övergrepp mot barn vid en förskola i Malmö. Mannen släpptes från häktet förra veckan men nya uppgifter skärper misstanken. (TT).

SvD - 20 jul 12 kl. 01:30

Misstänkt för grov våldtäkt mot barn

Misstankegraden mot en förskoleanställd i Malmö har nu skärpts till grov våldtäkt mot barn..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Förskoleanställd fälld för våldtäkt

En 32-årig man som jobbade på en förskola i Malmö fälldes på fredagen, mot sitt nekande, för bland annat grov våldtäkt mot barn.Åklagaren hade yrkat på sex års fängelse för mannen, men Malmö tingsrätt dömer honom till fängelse i fyra år och tre månader. Den 32-årige mannen ska också betala sammanlagt 150.

Skånskan - 27 feb 15 kl. 11:35

Förskoleanställd misstänks för våldtäkt mot ett barn

En anställd på en förskola i Malmö har anhållits, misstänkt för grov våldtäkt mot ett barn..

Skånskan - 27 feb 15 kl. 11:35

Förskoleanställd misstänks för våldtäkt mot barn

En anställd på en förskola i Malmö har anhållits misstänkt för grov våldtäkt mot barn..

Expressen - 09 nov 15 kl. 10:26

Fler anmälningar mot förskoleanställd

Polisutredningen mot en förskoleanställd man i Upplands Bro, som misstänks för två fall av våldtäkt mot barn, växer. Totalt misstänks mannen nu för brott mot sex målsägare. – Vi får vara aktsamma om alla inblandade, det är väldigt viktigt, säger gruppchef i Stockolm, polisområde nord..

Fler nyheter från GT

GT - 30 minuter sedan

Minskad försäljning och vinst – men SKF:s vd är nöjd ändå

Såväl försäljning som vinst minskade för Göteborgsbaserade SKF under tredje kvartalet.Men vd:n Alrik Danielson är trots det nöjd och tror på fortsatt ekonomisk återhämtning trots den pågående coronapandemin.– Efter sommaren började man öppna upp efter en riktig nedstängning.

GT - 4 timmar sedan

Lastbil har fastnat i bro – flerbilskrock

Fyra fordon är inblandade i en trafikolycka på E18 i Karlstad.– En lastbil har fastnat under en bro och flera bilar har kört i den, säger teamledare vid SOS Alarm.Tre personer har förts med ambulans till sjukhus..

GT - 5 timmar sedan

Konkurrenskraftiga löner är avgörande för VGR

SD hittade ingen rimlig anledning att låta personalen vänta på höjda löner, och vi tror inte de vill det heller, skriver Heikki Klaavuniemi (SD) och Håkan Lösnitz (SD) i en replik till Helén Eliasson (S) och Janette Olsson (S)..

GT - 5 timmar sedan

Beredskapen måste vara bättre än vad den var i våras

Både Västra Götaland och Sverige måste ta tillbaka en höjd beredskapsförmåga för att hantera stora kriser. .

GT - 9 timmar sedan

Blåvitts besked: De får gå på matcherna

Från den 1 november är det möjligt för de allsvenska klubbarna att öppna upp läktarna för 300 åskådare. Nu har IFK Göteborg bestämt sig för hur man kommer fördela dessa biljetter. Årskortsinnehavare och partners kommer få chansen genom lottning.

GT - 10 timmar sedan

Lisebergs ändring efter allmänhetens besvikelse

Lisebergs ledning ansåg att det var för dyrt att ha sin jättegran tänd när de inte kan ha öppet med anledning av pandemin.Men Göteborgarnas besvikelse har fått nöjesparken att tänka om. – Jag hade inte förstått hur mycket vår gran betyder för göteborgarna, det är ett misstag som jag får ta på mig, säger Andreas Andersen, vd, i ett pressmeddelande..

GT - 12 timmar sedan

Man sålde delar från skyddade djur – döms

Ett år och fyra månaders fängelse.Det blev straffet för den man som annonserat ut och sålt djurdelar från skyddade djur på nätet.Han fälls för grovt artskyddsbrott och smuggling..

GT - 14 timmar sedan

Billdalsmannen döms att betala halv miljon

Den så kallade Billdalsmannen gäckade polisen i 24 år. Men året innan den grova våldtäkten mot en då åttaårig flicka skulle preskriberas kunde utredarna dra nytta av en lagförändring och mannen dömdes till sex års fängelse.Enligt en ny dom ska han nu också ersätta flickans försäkringsbolag med en halv miljon.

GT - 14 timmar sedan

Sociala kontrakt bättre än ”social housing”

Sveriges Allmännytta anser inte att lösningen är att överge den generella bostadspolitiken, skriver Anders Nordstrand, vd Sveriges Allmännytta i en replik till Christina Heikel vid Fastighetsägarna Göteborg..

GT - 17 timmar sedan

Problem i morgontrafiken – vildsvin och rådjur på vägar

Under morgonen uppehåller sig ett tiotal vildsvin mellan Gärdhemsrondellen och Ollonrondellen i Trollhättan, skriver P4 Väst. Också på riksväg 40 varnas trafikanter då flera rådjur tagit sig innanför viltstängslet i höjd med Olsfors, skriver BT. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.