Resume > Ekonomi

Wednesday, 28 October, 04:08

Resume - 22 sep 20 kl. 13:29

Accenture Interactive: ”Vi vill bli den ledande nordiska byrån”Ett och ett halvt år efter köpet av danska Hjaltelin Stahl ser Accenture Interactive och den tidigare byråledningen framemot att expandera mot andra nordiska marknader..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Interactive, Hjaltelin Stahl, Accenture Interactive

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Accenture, InteractiveVi vill bli den , ledande, nordiska, byrån
Dagensanalys.se - 01 okt 18 kl. 18:36

The World Loves blir del av Accenture Interactive

Teamet från The World Loves stärker Accentures erbjudande inom digitala kundupplevelser. Accenture förvärvar den svenska kreativa byrån The World Loves verksamhet. The World Loves är en marknadsledande leverantör av digital design, strategi, kundupplevelse och kommunikation.

Dagensanalys.se - 20 aug 18 kl. 18:32

Adam Kerj blir Chief Creative Officer för Accenture Interactive i Norden

Accenture Interactive rekryterar Adam Kerj som Chief Creative Officer för Norden. I rollen som CCO kommer Adam främst arbeta med att utveckla Accenture Interactives kreativa erbjudande i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Rekryteringen är en del av den strategiska satsning som gjorts för att stärka Accenture Interactives närvaro i regionen.

Dagensanalys.se - 12 nov 18 kl. 13:23

Accenture Interactive förvärvar svenska CRM-byrån Kaplan

Accenture har förvärvat Stockholms-baserade Kaplan, en byrå inom CRM-lösningar och datadriven marknadsföring som levererar personliga varumärkesupplevelser. Förvärvet av Kaplan stärker Accenture Interactives förmåga att skapa digitala användarupplevelser för hela kundresan, och utökar företagets erbjudande inom digital marknadsföring i Norden. Norden är en tillväxtregion för Accenture Interactive, både vad gäller att fostra kreativ talang och expandera sitt digitala erbjudande.

Dagens Media - 20 aug 18 kl. 14:41

Adam Kerj till Accenture Interactive

Rollen som kreativ chef för Norden hos Accenture Interactive axlas av Adam Kerj, en av Sveriges mest välmeriterade kreatörer..

DI - 28 maj 20 kl. 09:45

Speqta tecknar samarbetsavtal med ledande nordiska mediahuset Aller Media

Speqta (”SPEQT”) har genom sin tjänst Affilijet tecknat ett samarbetsavtal med det ledande nordiska mediahuset Aller Media om….

Dagensanalys.se - 20 dec 17 kl. 17:01

Accenture ska hjälpa Vatikanstaten att bli digital

 Som ett led i Vatikanens reformarbete för att hitta nya sätt att kommunicera med människor i dagens digitala värld, har Vatikanstatens kommunikationsministerium valt Accenture Interactive för att designa och lansera den nya digitala kommunikationslösningen Vatican News. Accenture Interactive kommer att utforma en digital strategi för att göra Vatikanens kommunikation tydligare, mer enhetlig, och samla alla befintliga kommunikationskanaler under ett och samma paraply, Vatikan News. Förändringen kommer bidra till att Vatikanens kommunikation får en tydligt definierad identitet och skapa en omfattande källa av digitalt medieinnehåll som människor över hela världen kan ta del av.

Dagensanalys.se - 25 maj 18 kl. 10:34

Accenture tar hem programmatic och börjar konkurrera med mediebyråer

Accenture har lanserat Accenture Interactive Programmatic Services, en inhouse-byrå som ska köpa och sälja. Med inhouse-byrån tar Accenture ett gigantiskt kliv in på mediemarknaden och börjar konkurrera med mediebyråerna. Tanken är att kunna hjälpa marknadsförare att få mer kontroll över både data och teknologi.

Dagensanalys.se - 07 aug 17 kl. 10:01

Accenture köper Brand Learning

Accenture har i dagarna köpt företaget Brand Learning som konsulterar kunder inom bland annat strategi och kultur. Accenture har hela 411.000 anställda i 120 länder så man skulle ju kunna tro att de inte behöver fler experter.

Dagensanalys.se - 19 mar 19 kl. 01:22

Hur många bolag ska Accenture köpa? Senaste heter Storm Digital

Antingen finns det en klar strategi över alla köp eller så slår Accenture till på allt som rör på sig. Senaste uppköpet heter Storm Digital och kommer från Holland. Storm Digital sysslar med det som många andra uppköp sysslar med, nämligen datadriven marknadsföring.

Dagensanalys.se - 06 apr 18 kl. 13:01

Accenture förvärvar Meredish Digital Agency MXM för att bli bättre på digital marknadsföring

Globala management och konsultföretaget Accenture förvärvar Meredish Xcelerated Marketing (MXM). MXM erbjuder data och analys kombinerat med innehållskapande och kundengagemang inom områden som motor, konsumentprodukter- och finans. Tjänster som de erbjuder inkluderar datavisualisering, prediktiv analys, UX, innehållsanalys, publiksegmentering och konsumentkartläggning.

Dagensanalys.se - 10 apr 18 kl. 09:08

Här är de ledande digitala marknadsföringsbyråerna enligt Gartner

När Gartner tycker till så stannar många upp och lyssnar. Den här gången har man kartlagt byråer och företag som sysslar med digital marknadsföring. Här är de bästa, enligt Gartner.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.