DI > Ekonomi

Wednesday, 28 October, 01:17

DI - 22 sep 20 kl. 13:28

AFA Försäkring ersätter Swedbank Robur i Saabs valberedning
Läs mer på DI
Läs mer om:
AFA Försäkring, Swedbank Robur, Saabs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AFA, Försäkring, ersätter, Swedbank, Roburi , Saabs, valberedning
Kristianstadsbladet - 18 sep 13 kl. 09:30

9,5 miljoner i AFA-pengar till Bromölla

Verksamheterna visar fortsatt underskott, men några neddragningar för att komma till rätta med det är dock inte aktuella. Dessutom är AFA-pengar på ungefär 9,5 miljoner på väg till kommunkassan.
Utvecklingen ser stadigvarande bra ut och prognosen säger att Bromölla kommun håller budget 2013.

DI - 06 feb 14 kl. 16:25

Två lämnar Swedbank-styrelsen

Swedbanks valberedning föreslår att Maj-Charlotte Wallin, med en bakgrund bland annat som vd för AFA Försäkring 2008-2013, blir ny styrelseledamot i banken..

Dagens PS - 24 apr 19 kl. 11:00

Investera i teknik som hjälper diabetes- och cancerpatienter

Över 425 miljoner människor i världen varav 500 000 i Sverige har i dag diabetes och många risker att får nervskador i fötter som en följd av sin sjukdom. Nu har småsparare chansen att investera i en banbrytande teknik som kan hjälpa miljoner personer att upptäcka tidiga tecken på nervskador innan de blir permanenta. #event-id { position: relative; padding-bottom:90%; } #event-id iframe {border:1px solid #ccc; position: absolute; width: 100%; height: 100%; overflow-y:scroll !

Kristianstadsbladet - 15 nov 12 kl. 10:15

Jobbpaketet ska sätta fart på ekonomin

Kristianstad är nu på väg att sjösätta ett ekonomiskt stimulanspaket på 40 miljoner kronor. Pengarna ska användas till att skaka fram fler jobb och hindra den stigande arbetslösheten.
Hösten på arbetsmarknaden i Kristianstad är svart med fallande konjunktur och ett ostadigt läge i ekonomin.

BT - 23 apr 14 kl. 18:06

AP-fonden säger ja till Scania-bud

Andra AP-fonden har beslutat att acceptera budet från Volkswagen på 200 kronor per Scaniaaktie, skriver fonden i ett pressmeddelande. Andra AP-fonden äger 1 554 470 B-aktier i Scania, vilket motsvarar 0,2 procent av kapitalet och 0,04 procent av rösterna.Fler innehavare har dock tackat nej till Volkswagens bud, varpå nej-sidan närmar sig de 10 procent som krävs för att stoppa köpet.

BT - 23 apr 14 kl. 20:49

Fler nobbar VW:s Scania-bud

Fler innehavare tackar nej till Volkswagens bud på Scania, varpå nej-sidan närmar sig de 10 procent som krävs för att stoppa köpet. Aktien pressas av marknadens allt mindre tro på ett slutförande av affären. Volkswagens köp av Scania rör sig allt närmare att rinna ut i sanden.

PrivataAffärer - 19 nov 18 kl. 23:00

Saab presenterar nya detaljer om nyemissionen

Läs också: Här är villkoren i Saabs nyemission Den 23 oktober meddelade Saab att bolaget planerar att genomföra en företrädesemission för att stödja bolagets fortsatta tillväxtresa och ge Saab ökad möjlighet att framgångsrikt konkurrera om nya stora ordrar. ”Saab har under de senaste åren stärkt sin marknadsposition, trots en ökad konkurrens, och ser fortsatt en stark efterfrågan på sina p

Realtid - 22 sep 14 kl. 14:10

SEB in i JM:s valberedning

Ersätter AFA försäkringar..

YA - 20 jun 12 kl. 06:32

En blödande region

Med två dagars maratondebatt värmde regionpolitikerna upp inför sommarlovet.
Oppositionen med S, V och SD hade ett fint utgångsläge för att gå till attack. Ekonomin är hårt utsatt.

Alingsås tidning - 26 okt 12 kl. 08:11

Bekymmersam ekonomi för Vårgårda kommun 

VÅRGÅRDA: Vårgårda kommer inte till rätta med kommunförvaltningens underskott, som fortsätter att öka. Den senaste månadsuppföljningen pekar på ett underskott på 20,5 miljoner kronor. ?

SR - 28 mar 14 kl. 07:50

Kvinnor fortsatt mer sjukskrivna än män

Kvinnor fortsätter att vara mer sjukskrivna än män. Allra störst risk att bli sjukskriven har kvinnor med små barn, och som jobbar med städning. Det visar en ny stor studie från Afa försäkring..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.