DI > Ekonomi

Wednesday, 28 October, 00:54

DI - 22 sep 20 kl. 13:26

Stötande att utnyttja tragedin på Polarbröd
Läs mer på DI
Läs mer om:
Polarbröd

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stötandeatt , utnyttja, tragedin, Polarbröd
DN - 21 jul 14 kl. 05:50

Putin om flygkraschen: Ingen har rätt att utnyttja tragedin

Rysslands president Vladimir Putin kommenterade för första gången kritiken gällande inblandningen i flygkraschen. "Ingen har rätt att utnyttja den här tragedin för sina politiska egenintressen", sade Putin i ett kort teveframträdande..

SR - 21 jul 14 kl. 05:50

Putin om flygkraschen: Ingen har rätt att utnyttja tragedin

Efter den förmodade nerskjutningen av det malaysiska passagerarplanet har kritiken mot Rysslands agerande ökat och Moskva har också anklagats för delaktighet. President Putin har hittills hållit sig i skymundan men nu har han gått i svaromål med ett kort tv-framträdande..

Supermiljöbloggen - 02 apr 15 kl. 09:04

Anna Borgeryd, Polarbröd: ”Vi behöver bygga om försörjningen”

Tänk om världsekonomin vore en långsiktigt styrd koncern? Vilken information skulle då den koncernledningen sitta med, och hur skulle de agera utifrån informationen? Vi har sedan ett par hundra år tillbaka vant oss vid att ha en världsekonomi som har växt exponentiellt.

SVT - 21 jul 14 kl. 09:01

Putin: Utnyttja inte tragedin

”Ingen har rätt att använda den här tragedin för att uppnå själviska politiska mål”, sade Rysslands president Vladimir Putin i ett tv-framträdande efter flygolyckan i östra Ukraina..

Supermiljöbloggen - 24 okt 14 kl. 12:39

Stora Förnybarhetspriset till Polarbröd

Företaget menar att en omställning av samhället till förnybart är helt nödvändig. Stora Förnybarhetspriset syftar till att lyfta fram förebilder inom näringslivet – de företag som har "insikt om behovet av att använda förnybar el och näringslivets viktiga roll i denna omställning". Bakom priset står branschorganisationen Svensk vindenergi, och tidigare pristagare har bland annat varit Ikea och Tesla Motors.

Västerbottens Folkblad - 05 dec 13 kl. 10:55

Polarbröd prisas för jämställdhetsarbete

Polarbröd AB får Umeå kommuns jämställdhetspriset för 2013. Detta bland för sitt långsiktiga jämställdhetsarbete med alla medarbetare inkluderade. – Polarbröd visar med stor övertygelse att de ser jämställdheten som en framtidssatsning.

Supermiljöbloggen - 29 jul 15 kl. 10:03

Polarbröd om Rockströms förslag: ”Vi stöttar det – mänskligheten behöver ställa om”

Anna Borgeryd, styrelseordförande och koncernstrateg på bolaget, menar att det är i allas intresse att få fart på omställningen till en uthållig försörjning. Supermiljöbloggen har mejlat till representanter för samtliga riksdagspartier, men också till ett antal företag och miljöorganisationer för att höra hur de ser på det förslag som professor Johan Rockström vid Stockholm Resilience Centre lyfte upp nyligen, om att det behövs ett nytt svenskt klimatmål: Vi behöver en ny berättelse för Sverige. Denna är av global betydelse, eftersom vi är ett så viktigt föredöme för många länder i världen.

Västerbottens Folkblad - 20 okt 16 kl. 16:59

Polarbröd återkallar bröd

Polarbröd återkallar Polarknäcke Original. Det är leverantören Lantmännen som identifierat förhöjda halter av ochratoxin i kornmjöl som används i Polarknäcke Original. Som en försiktighetsåtgärd spårar Polarbröd de aktuella pallarna Polarknäcke Original och brödet återkallas från butik.

Expressen - 19 feb 19 kl. 11:17

Polarbröds ägare död: ”Stor sorg och saknad”

Hon var en av två framgångsrika huvudägare till populära Polarbröd.På måndagen avled Anna Borgeryd, 49, efter en tids sjukdom.”Det är med stor sorg och saknad vi meddelar att en av Polarbröds huvudägare, chefsstrateg Anna Borgeryd, i dag den 18 februari stilla har somnat in efter en tids sjukdom”, skriver företaget i ett pressmeddelande..

SR - 24 aug 20 kl. 12:00

Polarbröd håller presskonferens om branden

Under natten mot måndagen totalförstördes Polarbröds fabrik i Älvsbyn i en brand. Polarbröds vd Anders E Johansson kommenterar branden på en presskonferens..

SR - 24 aug 20 kl. 17:31

Polarbröd utesluter inte att anställda sägs upp

Polarbröds fabrik i Älvsbyn i Norrbotten totalförstördes av en brand natten till idag. 270 personer förlorade sin arbetsplats och det finns risk att de kan komma att sägas upp eller permitteras, säger Karin Bodin, Polarbrödskoncernens vd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.