DI > Ekonomi

Friday, 23 October, 23:20

DI - 22 sep 20 kl. 07:59

Xi-kritisk fastighetsmagnat döms till 18 års fängelse
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Xi-kritisk, fastighetsmagnat, dömstill 18 , års, fängelse
DI - 17 apr 18 kl. 21:49

Socialdemokraten blev fastighetsmagnat: "Tjänade mina första pengar på it-bolag"

Ilija Batljan är forskaren som blev politiker och som nu blivit fastighetsmagnat. Som vd på SBB har han på kort tid byggt upp ett bestånd värt 23 miljarder kronor och själv blivit mycket förmögen.  För Di berättar han varför han gillar samhällsfastigheter och bostäder så mycket.

Nyheter 24 - 01 mar 11 kl. 10:07

VM-hjältet kritisk till landslaget: "De har för många skidor att välja på"


Haag ger en känga åt svensk media och Nyheter24:s skidexpert är kritisk till upplägget i landslaget. OSLO I söndags på herrarnas dubbla jaktstart, hade svenskarna extremt dåligt glid. Och igår fortsatte problemen för damerna.

YLE - 15 dec 16 kl. 18:27

ONM friar Svenska Yle för kritisk kolumn om tidningen Västra Nylands kulturbevakning

Opinionsnämnden för massmedier (ONM) har gett Svenska Yle ett friande beslut gällande en kritisk kolumn om tidningen Västra Nylands kulturbevakning i framtiden. Kolumnen anmäldes för att innehålla fel och skada KSF Medias rykte och ekonomi. Det friande beslutet från Opinionsnämnden för massmedier handlar om kulturkolumnen Marit Lindqvist: När mångfald blir enfald.

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 11 kl. 06:30

En kritisk nätläsare har framtiden för sig

Arkiv: Bertil Ericson 2009
Små gula prickar dök upp på brevlådor i Nybrostrand dagarna före midsommar. Ingen visste varför och det skapade oro bland invånarna.
Det dröjde inte länge förrän ryktet var igång, framför allt på Facebook.

BT - 31 okt 11 kl. 12:12

Svalander kritisk till uppgörelse

Folkpartisten Anna Svalander, ordförande i den alliansstyrda utbildningsnämnden, går mot strömmen och är kritisk till uppgörelsen mellan blocken. ? Jag jobbar för en rödgrön kommunstyrelse och det är knepigt, säger hon.

BT - 31 okt 11 kl. 12:12

Anna Svalander (FP)kritisk till uppgörelse

Folkpartisten Anna Svalander, ordförande i den alliansstyrda utbildningsnämnden, går mot strömmen och är kritisk till uppgörelsen mellan blocken. ? Jag jobbar för en rödgrön kommunstyrelse och det är knepigt, säger hon.

Nyheter 24 - 08 feb 12 kl. 15:05

Hedersvåldsexpert kritisk: "Socialtjänsten måste tänka mer på säkerhet"


Beväpnade med yxa och pistoler tog fyra män en 15-årig flicka från hennes familjehem. Nu kan de vara på väg ut ur landet och uppgifter gör gällande att människorovet kan kopplas till heder. JÖNKÖPING.

Nyheter 24 - 07 mar 12 kl. 18:09

Björklund kritisk till Saudivapen som partiledare - men inte som vice statsminister


Positiv till Sveriges samarbetesavtal med Saudiarabien som vice statsminister - men kritisk som partiledare. STOCKHOLM. Jan Björklund, folkpartiledaren och vice statsministern, accepterar inte det samarbetsavtal som Sverige upprättade med Saudiarabien 2005.?

Expressen - 13 nov 12 kl. 20:11

GW starkt kritisk efter Annas försvinnande

Efter nioåriga Annas försvinnande i Göteborg förra veckan har det diskuterats skärpningar av skollagen. Skolan larmade inte Annas föräldrar när hon inte kom dit - och först 18 timmar senare hittades hon. Polisprofessorn Leif GW Persson är kritisk till att skolan inte larmade föräldrarna.

Skånskan - 02 okt 13 kl. 11:20

Länsstyrelsen kritisk till ny ringväg

Länsstyrelsen är kritisk till att bygga en ringväg öster om Trelleborg. Myndigheten är också kritisk till Sjöstaden som man menar riskerar att skada riksintressen..

SmålandsPosten - 16 jan 14 kl. 07:12

Markägare kritisk mot alltför lång handläggning

Kennet Karlsson i Fagraskruv är kritisk till kommunens långa handläggningstid när det gäller hans bygglov. I september sökte han förhandsbesked för att få bygga en ny bostad på sin mark men har ännu inte fått svar. Kommunens byggnadsinspektör säger att bland annat en del ändringar har gjort att det tagit lång tid.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.