Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 31 October, 19:48

Dagens Media - 22 sep 20 kl. 07:52

Från TV4 till ClipsourceDan Levy, tidigare head of data på C More och TV4, rekryteras till Clipsource..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
TV4, Clipsource, Levy, More

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Från TV4till , Clipsource
Dagensanalys.se - 07 jun 16 kl. 09:38

MTG lanserar ny Presswebb från Clipsource

MTG Sverige lanserade sin nya digitala presstjänst i fredags. Via presstjänsten kan journalister och andra professionella användare ta del av pressmeddelanden, programkataloger, tablåer, förhandsvisningar och videoklipp. Presstjänsten drivs av Clipsources nya intelligenta plattform, som ger en enklare och snabbare distribution eftersom den är direkt integrerad med kanalens befintliga innehållshantering.

Dagensanalys.se - 13 okt 16 kl. 16:08

TV-kanalerna som väljer svenska Clipsource

Spanska Mediaset – som ägs av Silvio Berlusconi – har lanserat en ny digital presstjänst, byggd av svenska Clipsource. I det nya pressrummet får journalister och andra professionella användare tillgång till pressmeddelanden, programkataloger, förhandsvisningar och klipp. Presstjänsten är baserad på Clipsources nya plattform som möjliggör enklare och snabbare spridning av innehåll eftersom den är direkt integrerad med kanalernas befintliga content management system och arbetsflöden.

Dagens Media - 18 aug 20 kl. 10:27

Clipsource och Discovery utökar samarbetet

Det globala ramavtalet mellan svenska Clipsource och Discovery Networks ska göra att kunskapen om tv-husets innehåll ökar..

GöteborgsPosten - Igår: 16:42

TV4 och ComHem tillfälligt överens

2,1 miljoner svenskar riskerade att förlora TV4 • Avtalet har förlängts till midnatt söndag..

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

TV4 kvar i Com Hem över helgen

Com Hems kunder kan fortsätta att se TV4. Åtminstone under helgen..

Dagensanalys.se - 31 jan 18 kl. 11:31

Svensk TV gör sitt bästa år på mycket länge och TV4 går i bräschen

TV4 Gruppen har i ett pressmeddelande samlat ihop massor av imponerande siffror som visar hur svensk tv i allmänhet, och TV4 i synnerhet presterade under förra året. Bland annat visar det sig att TV4 Play står för över hälften av AVOD-konsumtionen i Sverige, i alla fall bland de aktörer som MMS kan mäta. Dessvärre finns inga uppgifter om internationella aktörer såsom Netflix, HBO eller YouTube att tillgå som jämförelse.

SmålandsPosten - 14 apr 14 kl. 07:05

Gör om och gör rätt TV4!

TV4 vill stänga 22 redaktioner. Kanalen pratar om var den framtida publiken finns när de på sikt överger det traditionella tv-tittandet. Den pratar också om hur man ska nå publiken, via dator, mobil, plattor etc.

Kristianstadsbladet - 15 apr 14 kl. 07:27

Gör om och gör rätt TV4!

Förra veckan meddelade TV4:s ledning att man vill lägga ner de lokala nyheterna. Ett allvarligt strategiskt felbeslut anser vi, skriver nyhetscheferna vid TV4:s lokala redaktioner.
Förra veckan meddelade TV4:s ledning att man vill lägga ner de lokala nyheterna.

News55 - 22 sep 15 kl. 18:28

Jan Scherman till attack mot TV4: ”Djupt olyckligt”

Jan Scherman säger till News55 att han är förvånad över hur TV4 valt att agera. – Det räcker inte med att tala i sådana allmänna och icke förpliktigande ordalag om värdegrunder som man nu gör på TV4, säger han. Samarbetet bör stoppas I den kommande säsongen av TV4:s serie Lyckliga gatan medverkar rapparen Dani M, något som kritiseras av bland annat sajten Inte rasist, men, då han vid ett flertal tillfällen uppmärksammats för sina antisemitiska uttalanden.

Cornucopia - 12 dec 19 kl. 14:29

TV4, Telia, Tele2/Comhem och linjärteves sista strid

Sedan Telia nyligen förvärvade TV4 har i veckan har Tele2-ägda ComHem slutat vidaresända linjärtevekanalen efter att man blivit sura på Telia. Detta inkluderar tydligen även den marksända digitaltjänsten Boxer, som ägs av Comhem. Dock ska TV4 fortfarande gå att ta emot som marksänd fri teve med enbart en digital-tevemottagare.

TA - 09 apr 14 kl. 09:53

TV4 lägger ner de lokala nyheterna

Arkivfoto: Bertil Ericson/TT
TV4 slopar sina lokala nyhetssändningar helt och hållet. För närvarande sänder TV4 nyheter från 21 redaktioner i 24 editioner. Totalt kan cirka 140 tjänster försvinna, uppger TV4 i ett pressmeddelande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.