Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Sunday, 25 October, 03:36

Vestmanlands Läns Tidning - 22 sep 20 kl. 07:50

Insändare: Mensskydd ska vara gratisDet är 2020 och kvinnor behöver fortfarande betala för mensskydd. Mensskydd är något som kvinnor....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Mensskyddska vara , gratis
Kristianstadsbladet - 29 okt 18 kl. 22:00

Insändare: Mensskydd borde vara gratis

En kvinna har i genomsnitt mens i fyrtiofem år och lägger hundra – hundrafemtio kronor varje månad på tamponger och bindor. Det kanske inte är så mycket pengar för vissa, men i längden blir det en stor kostnad. En kvinna lägger mellan 54 000 – 81 000 kronor på bara mensskydd.

Länstidningen i Jämtland - 29 nov 19 kl. 13:45

Insändare: Vaccinera gratis i regionen

Vänsterpartiet vill att influensavaccin ska vara gratis till medicinska riskgrupper i Region....

UT - 23 jan 20 kl. 05:15

Insändare: Nej tack till gratis blöjor

Först och främst vill jag tacka Kajsa Kettil för en riktigt bra krönika i UT den 11/1. Därefter har det kommit två insändare som båda har varit positiva till gratis blöjor..

Vestmanlands Läns Tidning - 09 apr 20 kl. 15:00

Insändare: Gratis buss?

Svar till insändare Money, money, money must be funny, VLT 4 april. Har också märkt av det du....

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:01

En insändare som har skapat debatt

En insändare om statyn på stortorget – i gårdagens Smålandsposten – har skapat debatt. För dig som missade den: Insändarskribenten hävdade att kulturnämndens planer på att hylla den fotograferade tanten med väskan under nazistdemonstrationen i Växjö var feltänkta: Att med våld fördriva nynazister är inte rätt väg att gå. Och sålunda bör en sådan företeelse inte förevigas med en staty.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

UT - 08 okt 19 kl. 13:33

Insändare: Har vi fri press i Ulricehamn?

I torsdagens UT på debatt/insändarsidan kunde vi läsa en insändare från personalen på Parkgården i Dalum hur de upplever de negativa effekterna av våra nya hälsosamma scheman. Under lång tid har UT publicerat ett mycket stort antal insändare från undersköterskor inom kommunens äldreomsorg. Vissa skrivna av personalgrupper, andra av enskilda.

UT - 11 feb 14 kl. 07:23

Insändare om butiksdöd blev snackis

Kommer gågatan att dö?
Den frågan diskuteras just nu på många håll i Ulricehamn. Den insändare som Susanna Isaksson skrev till lördagens UT har diskuterats flitigt de senaste dagarna, inte minst på sociala medier.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.