Corren > Nyheter

Monday, 26 October, 14:05

Corren - 22 sep 20 kl. 07:46

Därför skapar Mona Sahlin alltid uppståndelsePlötsligt är Mona Sahlin tillbaka. Hon syns överallt. Radion ägnade den gångna hegens Söndagsintervju åt Sahlin..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Mona Sahlin, Söndagsintervju, Sahlin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför skapar, Mona, Sahlin, alltid, uppståndelse
BT - 23 maj 11 kl. 08:56

Thomas Bodström i ny bok: ''Mona Sahlin föll offer för en kupp''

Det var en kupp från några av Mona Sahlins starkaste motståndare som fällde henne, skriver Thomas Bodström i sin bok Inifrån ? Makten, myglet, politiken. Han namnger där, förutom Håkan Juholt från Kalmardistriktet, Helen Fritzon och Morgan Johansson från Skåne och Peter Hultqvist från Dalarna samt delar av Stockholms stad.

Kristianstadsbladet - 27 dec 11 kl. 06:30

Ett gott råd, lyssna på Mona Sahlin

Året som varit har rymt flera partiledarskiften. Störst uppmärksamhet har Socialdemokraternas partil?
Efter att Mona Sahlin i november 2010 meddelade att hon avgår som partiledare inleddes den stora operationen att ta fram en ny parti­ledare, fast det skedde helt i det dolda.

Sydsvenskan - 05 maj 16 kl. 09:47

Olle Lönnaeus: Den psykologiska gåtan Mona Sahlin

Alla seriösa bedömare är överens om att Mona Sahlin gjort ett bra jobb som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism.Därför blir den psykologiska gåtan desto svårare: Varför sabbar hon än en gång sin karriär genom trassliga privata affärer?Ännu fattas avgörande pusselbitar.

Nyheter 24 - 19 jan 11 kl. 10:24

Gandhi på powerwalk och vinkvällar för Mona Sahlin


S-ledaren Mona Sahlin avtackades med en ljudbok om den indiske människorättskämpen och statsmannen Mahatma Ghandi av statsminister Fredrik Reinfeldt. Men Maria Wetterstrand lovar hon att ta med ut på vinkvällar. STOCKHOLM.

Dagens PS - 26 okt 16 kl. 08:36

Mona Sahlin i blåsväder igen

Mona Sahlin hjälpte MMA-fightern Alexander ”The Mauler” Gustafsson att få visum till USA: Det skriver Expressen och konstaterar att det hela ägde rum när Mona Sahlin var myndighetschef. ”Det förefaller att det är något för en åklagare att titta på”, säger Thorsten Cars, expert på korruptionslagstiftning, till tidningen. Mona Sahlin är redan föremål för en brottsutredning gällande de tre osanna intyg som hon skrivit till sin före detta livvakt, som tack vare dessa papper kunde köpa en lyxbostad.

Sydsvenskan - 13 feb 11 kl. 00:05

"Välj Mona Sahlin"

I jakten på en ny socialdemokratisk partiledare finns ett namn som sällan nämns: Mona Sahlin. Men i debatten kring upproret mot regimen i Egypten har Sahlin visat att hennes röst och engagemang mot förtryck behövs, och att hon är den som bäst förvaltar det politiska arvet från Olof Palme. Det skriver Per Gahrton, före detta språkrör i Miljöpartiet, idag ordförande i den gröna tankesmedjan Cogito.

TA - 06 jul 13 kl. 12:18

Mona Sahlin hotad av extremister

Arkivfoto: Scanpix
Socialdemokraternas förra partiledare Mona Sahlin förföljdes sent i går kväll av tre män från det nynazistiska Svenskarnas parti, rapporterar Expressen. En man ska ha kallat henne för "landsförrädare".
Därefter följde de efter henne till hotellet där hon bodde.

BT - 06 jul 13 kl. 16:42

Nazister hotade oskyddad Mona Sahlin

Tre män från det nynazistiska Svenskarnas parti hotade Mona Sahlin i Visby i fredags kväll. Trots hotbilden har hon inget livvaktsskydd som före detta socialdemokratisk partiledare.Enligt Expressen följde de tre männen efter henne till hotellet där hon bodde.

YLE - 16 mar 15 kl. 16:20

Mona Sahlin: Radikalisering bland unga går att stoppa

Det behövs politiskt mod och en öppen debatt för att stoppa den ökande radikalisering bland ungdomar med invandrarbakgrund. Det säger Mona Sahlin, som har ett regeringsuppdrag i Sverige som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism. Det senaste året har allt fler unga också här i Norden rekryterats till Islamiska statens trupper i Irak och Syrien.

Skånskan - 04 maj 16 kl. 20:52

Mona Sahlin avgår som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism

Nyheter Mona Sahlin kommer med omedelbar verkan att avgå som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism. Efter att tidningen Expressen avslöjat hur Mona Sahlin skrivit ett falskt intyg till sin livvakt väljer nu Mona Sahlin att lämna sitt uppdrag som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism. – Jag respekterar Mona Sahlins beslut att lämna sitt uppdrag.

Nyheter 24 - 08 apr 14 kl. 18:27

Mona Sahlin: "Ta tillbaka fotbollen"Häng med!

STOCKHOLM. En av alla supportrar som ställer sig bakom Nyheter24:s kampanj "Derbyfest – ja, tack!" är AIK:aren och den före detta partiledaren för Socialdemokraterna Mona Sahlin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.