Nerikes Allehanda > Nyheter

Sunday, 25 October, 03:12

Nerikes Allehanda - 22 sep 20 kl. 07:37

Öbos renoveringplaner oroar på Tengvallsgatan►Öbo svarar på kritikenNär skall Öbo ”lära” sig att ge förslag och information som genererar i trygga hyresgäster?Boende....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Tengvallsgatan►Öbo, Öbo, Boende

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öbos, renoveringplaner, oroar, Tengvallsgatan►Öbo, svarar, kritiken
DN - 13 aug 13 kl. 14:25

Nya bosättningar oroar inför fredssamtal

Israeliska beslut om nya bosättningar på ockuperad mark kastar skuggor över förhandlingsbordet dagen före fredssamtalens start i Jerusalem. USA:s utrikesminister John Kerry, som agerar fredsmäklare, försökte på tisdagen gjuta olja på vågorna..

Skånskan - 08 maj 19 kl. 07:30

Nedgång i tillväxten oroar inte i sydost

SYDOST Den skånska tillväxten börjar bromsas upp.
Signalerna på en avmattning oroar dock inte så mycket i de sydostskånska kommunerna. Här tror man att en eventuell konjunkturnedgång kommer att påverka mindre tack vare två starka branscher i regionen – byggbransch och turistnäring.

BT - 21 mar 13 kl. 16:17

Obama: Sluta bygga bosättningar

Israel måste stoppa utbyggnaden av bosättningar, och palestinierna måste inse att Israel kommer att förbli en judisk stat. Efter glansiga ceremonier skärpte president Obama tonen vid sitt Mellanösternbesök i dag. Vid tiotiden på förmiddagen anlände Barack Obama till Ramallah på Västbanken med helikopter.

TA - 12 nov 12 kl. 15:29

Stor EU-import från bosättningar

EU importerar 15 gånger mer från israeliska bosättningar än palestinska produkter, enligt en rapport från 22 organisationer i Europa.
En strid ström av varor importeras dagligen till EU från Israels bosättningar på den ockuperade Västbanken, trots att EU fördömer bosättningarna som ett hinder för en tvåstatslösning.EU:s inkonsekventa Mellanösternpolitik bidrar till status quo, enligt rapporten från Svenska kyrkan, Diakonia och andra organisationer.

Alliansfritt Sverige - 23 aug 13 kl. 10:59

FP oroar sig över att allianskollegorna skapar ett nytt Sjöbo ? med rätta

Centern och Moderaterna vill inte att det öppnas ett gruppboende för ensamkommande flyktingbarn i Skurups kommun. Moderaterna var tidigare för gruppboendet men har nu gjort en u-sväng. Om Moderaterna inte gjort det hade det funnits majoritet i kommunen för att gå vidare utan Centern.

Kristianstadsbladet - 08 sep 14 kl. 02:02

Asylvåg till Sverige oroar danskar


Danska politiker befarar konsekvenser i Danmark av att flyktingströmmen till Sverige ökar.När de asylsökande blir svenska medborgare så har de rätt att bosätta sig i Danmark och få bidrag, varnar Dansk Folkepartis utrikespolitiske talesman Søren Espersen.Justitieminister Karen Hækkerup (S) är redo att ta upp frågan med den svenska regeringen om den växande flyktingströmmen leder till ett slags "välfärdsturism", säger hon till Berlingske..

BT - 08 sep 14 kl. 02:02

Asylvåg till Sverige oroar danskar

Danska politiker befarar konsekvenser i Danmark av att flyktingströmmen till Sverige ökar. När de asylsökande blir svenska medborgare så har de rätt att bosätta sig i Danmark och få bidrag, varnar Dansk Folkepartis utrikespolitiske talesman Søren Espersen.Justitieminister Karen Hækkerup (S) är redo att ta upp frågan med den svenska regeringen om den växande flyktingströmmen leder till ett slags "välfärdsturism", säger hon till Berlingske..

Sydsvenskan - 08 sep 14 kl. 06:37

Asylvåg till Sverige oroar danskar

Danska politiker befarar konsekvenser i Danmark av att flyktingströmmen till Sverige ökar. När de asylsökande blir svenska medborgare så har de rätt att bosätta sig i Danmark och få bidrag, varnar Dansk Folkeparti.(TT).

YLE - 15 jan 15 kl. 04:00

Juhani Tamminen: "Åbos elitklubbar saknar ambitioner"

Elitklubbarna i Åbo har det minst sagt tufft för tillfället och nu har det gått så långt att man i sociala medier påstår att Åbo just nu är Finlands sämsta bollsportstad. En som är beredd att hålla med är ishockeyprofilen och Åbobon Juhani Tamminen. - För mig är det här idrottsåret i Åbo en jättestor besvikelse.

Skånskan - 08 apr 17 kl. 14:00

Skadegörelse oroar mackägare

gårdstånga De senaste veckorna har tiggare återkommande camperat vid Gårdstångarondellens bensinmack.
– De stör vår verksamhet och våra kunder, säger Vedran Medjedovic. ERWP.

Skånskan - 09 apr 17 kl. 06:00

Skadegörelse oroar mackägare

gårdstånga De senaste veckorna har tiggare återkommande camperat vid Gårdstångarondellens bensinmack.
– De stör vår verksamhet och våra kunder, säger Vedran Medjedovic. ERWP.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.