DalaDemokraten > Nyheter

Friday, 30 October, 20:21

DalaDemokraten - 22 sep 20 kl. 07:22

Debatt: Moderaterna slår in öppna dörrar!Moderaterna i Vansbro kommun riktar i en debattartikel i DD den 16 september stark kritik mot....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Vansbro, DD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Moderaternaslår in , öppna, dörrar
DN - 05 nov 12 kl. 18:18

?ICHOM slår in öppna dörrar?

Tre företrädare för den nya organisationen ICHOM skriver på DN-debatt (4/11-2012) att amerikanska erfarenheter visar att öppna kvalitetsjämförelser kan förbättra vårdkvaliteten. Lite känns det som om författarna slår in öppna dörrar eftersom vi i Sverige för länge sedan dragit denna slutsats. Om ett par veckor, 27 november, publiceras för sjunde gången öppna jämförelser av den svenska hälso- och sjukvårdens kvalitet, skriver företrädare för Socialstyrelsen..

DI - 01 jul 15 kl. 19:31

Aida Hadzialic: M slår in öppna dörrar

Moderaterna slår in öppna dörrar med sina nya krav på en bättre svenskundervisning för invandrare. Det säger Aida Hadzialic (S), gymnasie- och kunskapslyftsminister, till Di..

SmålandsPosten - 15 nov 13 kl. 07:00

Socialdemokraterna slår in öppna dörrar

Suzanne Frank (M), Lena Karlsson (C), Yngve Filipsson (Fp) och Eva Johnsson (Kd) skriver på dagens debatt en kommentar till Mer personal ger bättre kvalitet av Anna Fransson (S) publicerad den 29 oktober. Anna Fransson (S) hävdar i sin debattartikel att Stefan Löfvens politik skulle säkra 40 miljoner extra till Landstinget Kronoberg. Det är en spännande retorik men frånvaron av logik är påtaglig och de påstådda intäkterna är svåra att leda i bevis.

YLE - 06 apr 17 kl. 14:48

Johaug vill ha öppna dörrar i Cas: "Blir inga spekulationer då"

Therese Johaug vill att Cas-behandlingen av hennes dopningsdom ska hållas offentlig. ”Det vore idealiskt att förhandlingarna är öppna”, säger Johaugs advokat. Just nu förbereder sig Therese Johaugs team för den kommande rättsprocessen i Cas, idrottens skiljedomstol.

Sydsvenskan - 14 apr 15 kl. 14:30

Viktigare att hitta likheter än att slå in öppna dörrar

Läser Göran Perssons inlägg om religion på Åsikter 13/4. Jag håller fullständigt med om att texter i Bibeln eller Koranen genom alla tider tolkats av maktlystna ledare till sin egen fördel. Det står också klart att religionen ofta använts av fundamentalister för att utnyttja fattiga människor med begränsad frihet.

DN - 07 maj 19 kl. 15:46

MP: Öppna spärrar gör flödet smidigare och minskar trängseln

Öppna spärrar i Stockholms kollektivtrafik har diskuterats länge. Förespråkare argumenterar för smidigare resor medan motståndare varnar för mer biljettfusk. Men effekten på fusket är tvetydig.

GöteborgsPosten - 17 jun 14 kl. 20:26

Buss 50 körde med öppna dörrar

En buss får absolut inte köra med öppna dörrar. Men det gjorde buss 50 genom Göteborgs centrum på tisdagseftermiddagen..

Sydsvenskan - 01 apr 15 kl. 18:19

Miljoner till hemtjänsten låter luren öppna dörrar

Nyckelproblemen i hemtjänsten ska upphöra.
Malmös politiska ledning vill satsa 10 miljoner kronor på ett system som gör att hemtjänstpersonalen kan öppna dörrar till stadens 9 000 hemtjänstkunder med mobiltelefonen..

UNT - 01 maj 15 kl. 13:43

Öppna dörrar förvärrade asylbrand

Öppna branddörrar förvärrade rökskadorna vid branden i morse på ett asylboende i Filipstad..

SvD - 01 maj 15 kl. 13:43

Öppna dörrar förvärrade asylbrand

Öppna branddörrar förvärrade rökskadorna vid branden i morse på ett asylboende i Filipstad..

UNT - 01 maj 15 kl. 17:09

Öppna dörrar förvärrade asylbrand

Öppna branddörrar förvärrade rökskadorna vid branden på ett asylboende i Filipstad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.