Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 30 October, 20:20

Jönköpingsnytt - 22 sep 20 kl. 07:21

Tekniska nämnden vill ha 12 miljoner extra för merkostnader på skolorRenovering av övningsbyggnad på Hjortsjöskolan: 3 miljoner, tak med mera på Slättens förskola: 8....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Hjortsjöskolan, Slättens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tekniska, nämndenvill ha 12 miljoner extra för , merkostnader, på skolor
Skånskan - 24 sep 19 kl. 10:30

Tekniska nämnden går 17,6 miljoner back

HÖRBY Tekniska nämnden går mot ett stort underskott för 2019. Den senaste prognosen visar att nämnden kommer att gå back med 17,6 miljoner kronor.
– Det är klart att man är bekymrad, men jag sitter ner i båten ändå, säger ordföranden Jan-Åke Boulkizz (SD).

Skånskan - 11 dec 19 kl. 20:18

Skolor får bilfria zoner

LUND. Med rösterna 10 mot en (Sverigedemokraterna var emot) röstade tekniska nämnden på onsdagskvällen för Miljöpartiets motion om att inrätta bilfria zoner runt kommunens skolor och förskolor.
– Jag är jätteglad att Miljöpartiet fick ett så starkt stöd för vårt förslag, säger Karin Svensson Smith (MP), kommunalråd, efter omröstningen.

Barometern - 11 sep 17 kl. 15:39

Skadegörelsen på skolor fortsätter

Tekniska nämnden ser med stor oro på den ökade skadegörelsen på offentliga byggnader runt om i kommunen. Bättre belysning och fler övervakningskameror kommer bli följden av all vandalisering..

Skånskan - 13 jan 20 kl. 20:00

Nu skärps kraven på städning i hallarna

SJÖBO Ingenting har hänt på fyra år.
Det konstaterar man på miljöenheten och förelägger nu tekniska nämnden att se över rutinerna i tre av kommunens idrottshallar.2015 inspekterade miljöenheten idrottshallar i Sjöbo, Vollsjö och Blentarp.

YLE - 21 feb 17 kl. 17:34

Riva eller renovera Päivärinneskolan: Sjundeånämnd röstade 4-4

Det kostar 1,1 miljoner euro att renovera Päivärinteen koulu i Sjundeå, räknar konsultföretaget FCG. Tekniska nämnden i Sjundeå beslutade med minsta möjliga marginal sig för en renovering av den finska byskolan. Tekniska nämnden i Sjundeå förde en lång diskussion om Päivärinteen koulu då nämnden möttes i tisdags (21.

YLE - 04 dec 15 kl. 12:53

Eleverna får vara kvar i Särkimo skola

Renoveringen av Särskimo skola i Maxmo, kommer att bli billigare än vad det var tänkt. Dessutom behöver eleverna inte flytta ut under renoveringen. Särkimo skola har drabbats av dålig inomhusluft.

YLE - 30 sep 14 kl. 09:51

Skattehöjning och byskolor heta ämnen i Karleby

En höjning har diskuterats i flera år, men nu bedömer fullmäktigeordförande Stefan Andersson (SFP) att det är allvar bakom. - Jag tror det är mer allvar än tidigare. Det är en tuff sits vi har.

Skånskan - 07 aug 19 kl. 05:00

Gång- och cykelväg hänger i luften

Sätofta/Ludvigsborg Trafikverket är beredda att ta 50 procent av kostnaden. Ändå tvekar Höörs kommun när det gäller att bygga en cykelväg mellan Ludvigsborg och Sätofta.
– Det här är den sista etappen som knyter ihop cykelnätet mellan Höör och Hörby och vi hade gärna sett att den byggts, säger Martin Albrektsson, åtgärdsplanerare inom Trafikverket.

Skånskan - 10 apr 19 kl. 17:11

Ny diskussion om miljönämndens bullerkrav

MALMÖ Miljönämndens föreläggande om att tekniska nämnden ska ta fram förslag på hur man kan minska bullret utomhus på tio utvalda förskolor och skolor dras tillbaka för omprövning. Detta beslutade miljönämnden på onsdagen.Det var i november förra året som miljönämnden förelade tekniska nämnden att komma in med en utredning över vilka åtgärder som skulle kunna vidtas för att minska trafikbullret på tio utvalda förskolegårdar och skolgårdar.

Skånskan - 25 okt 18 kl. 21:00

Tar bort nämnder i ny organisation

STAFFANSTORP Kommunstyrelsen ges ett utökat verksamhetsområde samtidigt som socialnämnden upphör.
Den delas upp mellan tre nämnder som får ansvar för olika frågor.
Tekniska nämnden och kultur- och fritidsnämnden upphör.

Skånskan - 01 jun 16 kl. 17:46

Politiker sätter p för splittring av p-jobb

MALMÖ Kommunen ”räddar” tillfälligt tre arbetsuppgifter i parkeringsövervakningen från att splittras genom att lägga över dem i ett kommunalt bolag.
P-övervakningen, tillsynen av p-automater och bortforsling av fordon skildes åt i tre separata upphandlingar förra året. Det borde de inte ha gjort.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.