News55 > Nyheter

Saturday, 31 October, 11:09

News55 - 22 sep 20 kl. 06:25

P2 får jämställdhetsprisÅrets Guldkvasten går till Sveriges Radio P2 med motiveringen att kanalen, med kanalansvariga Elle-Kari Höjeberg i spetsen, "envetet drivit frågan om och sett till att det spelas musik av och talas mycket om kvinnliga tonsättare." Priset delas ut årlige. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Guldkvasten, Sveriges Radio P2, Elle-Kari Höjeberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: P2 får jämställdhetspris
YLE - 08 mar 17 kl. 11:48

Finland inrättade globalt jämställdhetspris - vem som helst kan föreslå kandidater

Regeringen inrättar ett internationellt jämställdhetspris för att främja jämställdhet internationellt och för att stöda diskussionen om jämställdhet. Från och med den 19 mars kan allmänheten föreslå en kandidat för årets pris. Syftet med jämställdhetspriset är att främja diskussionen om jämställdhet globalt.

Skånskan - 17 jan 16 kl. 12:00

Eslöv delar ut jämställdhetspris

Eslöv Nästa år ska kultur- och fritidsnämnden dela ut ett jämställdhetspris. Alla föreningar som lyckats öka jämställdheten är välkomna att söka.
– Det känns väldigt roligt, säger Christine Melinder (M), ordförande i nämnden.

Dagens PS - 18 nov 19 kl. 10:59

Tre företag delar på jämställdhetspris

Här är företagen som är bäst i sina respektive kategorier, enligt Unionen. Konsult företaget Sogeti AB föräras fackförbundet Unionens jämställdhetspris Guldknappen 2019 för sin föräldravänlighet medan Ikano Bostad är bäst på att ge kvinnor lika goda karriärmöjligheter som män och kammar därmed hem Guldstegen. Och slutligen får Ottobock Scandinavia priset Guldpengen för jämställda löner.

Regeringen - 01 feb 18 kl. 10:35

Åsa Regnér delar ut industrins jämställdhetspris i Linköping

Måndag den 5 februari pågår Industridagen i Linköping. På plats delar jämställdhetsminister Åsa Regnér ut industrins jämställdhetspris som presenteras av Industrirådet till ett företag som arbetar långsiktigt och strategiskt med jämställdhet..

Barometern - 07 dec 18 kl. 11:24

Överraskades med jämställdhetspris: ”Står för det vi säger”

På Internationella Kvinnodagen, 8 mars, berättade Astrid Larsson, Tove Almroth, Elin Gripstrand, Celina Olsson och Tilda Sandberg i Barometern om den tuffa vardagen som ung tjej. Nu får de Kalmarsunds gymnasieförbunds Jämställdhetspris för sin kamp för ett jämställt samhälle..

NSD - 09 sep 15 kl. 12:38

Hon fick årets jämställdhetspris i Norrbotten

Företagarprofilen Ulrica Åström, Luleå, tilldelades på onsdagen årets jämställdhetspris i Norrbotten..

Barometern - 25 sep 15 kl. 13:39

Kommunen delar ut jämställdhetspris

Emilia Haraldsson, vikarie på fritidsgården Mejeriet, tilldelas det ena av två jämställdhetspris som Nybro kommun delar ut i år. Det andra priset går till Idrottsskolan..

Barometern - 02 dec 15 kl. 11:16

Widell får jämställdhetspris

För tolfte året delar Kalmar kommun 2015 ut sitt Jämställdhetspris. Årets pristagare, Ingela Widell, prisas för sitt arbete med att ge våldsutsatta kvinnor och barn ett bra bemötande och stöd..

Barometern - 20 okt 16 kl. 11:56

Hon får kommunens jämställdhetspris

Mariella Gratte har träningsgrupper för nyanlända kvinnor på Friskis och svettis. Nu får hon Nybro kommuns jämställdhetspris..

Barometern - 08 dec 17 kl. 10:26

De fick årets jämställdhetspris på Kagg och Stagg

Med blommor och diplom överraskades Stagg-läraren Karl-Johan Arnér och Kagg-kuratorn Therese Ämtvall på fredagsmorgonen. De delar på årets Jämställdhetspris från Kalmarsunds gymnasieförbund, KSGYF. – Jag är chockad, säger en överrumplad och glad Therese Ämtvall..

YLE - 14 dec 17 kl. 19:40

Angela Merkel får Finlands regerings internationella jämställdhetspris

Tysklands förbundskansler Angela Merkel blir den första som tilldelas Finlands regerings internationella jämställdhetspris..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.