Corren > Nyheter

Friday, 30 October, 14:15

Corren - 22 sep 20 kl. 06:24

Den som bekostar verket ansvarar för underhållEn mängd offentliga konstverk uppförs, eller är på väg att uppföras, i Linköping för tillfället..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Linköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den som bekostar, verket, ansvararför , underhåll
SmålandsPosten - 08 jan 14 kl. 06:00

Dyrare att reparera än underhålla

En järnbalk som rostar inifrån är en kraftfull metafor om man ska visa att ett samhälle har problem. Därför passar de aktuella tågurspårningarna till följd av bristande underhåll de som vill kritisera regeringen.­ Man menar att järnvägens problem orsakats av regeringen.

YLE - 01 feb 16 kl. 15:18

De gjorde underhållning av hennes krig

Adela Jušić var tio år när Sarajevo belägrades. Hon var fjorton när belägringen släppte. Det är fyra år av hennes liv.

SR - 8 timmar sedan

Trafikverket satsar hellre på underhåll än nybygge

Istället för att bygga nytt vill Trafikverket satsa mer på att underhålla och renovera vägar och järnvägar framöver. Det framgår av förslaget till ny långsiktig planering, som Ekot har läst..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Underhåll av vägar saknar medel

Pengarna räcker inte till underhåll och bygge av vägar och järnvägar, enligt Trafikverkets nya plan för 2022–2033, rapporterar Svenska Dagbladet..

Skånskan - 30 nov 19 kl. 12:00

Bättre underhåll utlovas i Skytteskogen

eslöV Kravet på förbättrad parkskötsel – i synnerhet vad gäller Skytteskogen – fick inte gehör i kommunfullmäktige. Men åtgärder utlovas ändå.Det är Sverigedemokraterna som lämnat in en motion i frågan.

HBL - 16 feb 14 kl. 09:07

Ryssland utreder underhållet av olycksväg

Nyhetsbyrån RiaNovosti uppger att myndigheterna utreder om underhållet följt gällande bestämmelser.Finland vägavsnittet för underhållet av Saima kanal och ansvarar för vägunderhållet. Tio personer dog i en frontalkrock mellan en minibuss och en timmerbil nära finska gränsen på lördagsmorgonen.

SmålandsPosten - 10 apr 14 kl. 06:50

Kommunen bekostar p-platser

I ett extra ärende i tisdag beslöt samhällsbyggnadsnämnden i Tingsryd att investera 50000 kronor för p-platser åt pendlare vid Ica i Väckelsång. Det är påtryckningar från Ica-handlare Mats Malmhav som har lett till en samverkan med Tingsryds samhällsbyggnadsnämnd. När han gör i ordning sin egen parkeringsplats med ny asfalt då tar han även med fyra platser för kommunens räkning.

Kristianstadsbladet - 10 jun 16 kl. 03:00

Kommunen ska underhålla Käsebron

Nu finns det tydligt på pränt att det är Bromölla kommun som ansvarar för underhållet av Käsebron. Det framgår av ett nytt nyttjanderättsavtal..

Länstidningen i Jämtland - 05 nov 19 kl. 06:41

Årehus och kommunen svarar på kritiken från Hallen: "Vi ansvarar för underhållet av våra byggnader"

Årehus AB har ansvar för underhållet av de byggnader som finns på de områden Hallens SK använder.....

DalaDemokraten - 04 okt 13 kl. 18:09

Uteblivet underhåll av järnväg upprör

VÄSTERDALARNA Kom­munalrådet Per-Anders Westhed är mycket upprörd efter att han fått signaler från Trafik­verket om att underhållet av Västerdalsbanan, mellan Äppelbo ....

Sydsvenskan - 17 maj 14 kl. 14:36

Magnus Jiborn: ”Demokrati som tävling och underhållning, låter det ytligt?”

Nu drar det ihop sig inför det dramatiska avgörandet. Snart får vi veta vem som vunnit och får förtroendet att styra Europas utveckling under de närmaste fem åren. Med bara en dryg vecka kvar till valdagen börjar spänningen närma sig det olidliga … eller?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.