Dalarnas tidningar > Nyheter

Friday, 30 October, 14:14

Dalarnas tidningar - 22 sep 20 kl. 06:23

Nya prislappen för riksvägen – över 400 miljoner: ”Det är den bästa bedömningen som vi har”Om någon månad väntas de praktiska arbetena med ombyggnaden av riksväg 50 genom Ludvika att....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Ludvika

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya prislappenför , riksvägenöver , 400miljoner Det är , den bästa bedömningen som vi har
YLE - 18 jul 15 kl. 23:07

Vägnätet förfaller

Finlands vägnät är i kris. Vi har oreparerade vägar till ett värde av över en miljard euro. Spotlights granskning visar att bilisterna börjar få nog av gropar och sprickor.

Kristianstadsbladet - 14 feb 13 kl. 08:30

Yllefabriken går under klubban

Foto: Lasse Ottosson
Nu byter Kristianstad sin Yllefabrik mot ett slakteri. Efter en tids köpslående är prislappen klar men affären har en rad frågetecken kvar.
Sedan 1959 har Kristianstadsborna ägt Yllefabriken gemensamt.

HBL - 29 nov 12 kl. 05:30

Vad de inte säger högt

Överenskommelsen som gör det möjligt att betala ut den länge uppskjutna raten av stödpaketet till Grekland är varken entydig eller lättfattlig, och inte ens slutgiltig.Beslutet att verkligen sända pengarna till Grekland tas den 13 december. Men det är en kompromiss som alla kan leva med, och som alla kan förklara på litet olika sätt beroende på de politiska realiteterna i respektive hemland.

YA - 15 maj 14 kl. 06:30

Massiv kritik mot dyrare ombyggnad

Ombyggnaden av vattenverket i Nedraby blir dubbelt så dyr som beräknat. Nu riktar revisorerna som granskat projektet massiv kritik mot hanteringen och pekar på flera allvarliga brister.
– Vi ser mycket allvarligt på kritiken, men vi har inte fått svar på alla frågor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.