DalaDemokraten > Nyheter

Monday, 26 October, 11:48

DalaDemokraten - 22 sep 20 kl. 06:09

Debatt: Skogen är landsbygdens kapitalDebattören Göran Rönning fortsätter sitt korståg mot oss i Mellanskog. Det är många hårda ord och....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Göran Rönning, Mellanskog

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Skogenär , landsbygdens, kapital
DalaDemokraten - 19 maj 17 kl. 06:30

Debatt: Skogen viktig för hållbar framtid

Det behövs en vidgad debatt om vad den svenska skogen ska användas till
Riksdagen kommer inom kort ta ställning till ett nationellt program för hur den svenska skogen ska hanteras i framtiden. Under förberedelserna med detta program har många remissinstanser gett sina synpunkter. Det innebär att olika intressen kämpat för sin sak..

SVT Debatt - 13 nov 13 kl. 06:00

Landsbygdens avfolkning – något att glädjas åt

LANDSBYGDEN Människan har i alla tider brutit upp från ofruktsam mark. Det är hög tid att släppa den fåfänga bilden av femtiotalets livsdugliga landsbygd och våga se statliga subventioner för vad det är; konstgjord andning. Att flytta myndigheter till impopulära platser dränerar dem på kompetens.

DalaDemokraten - 09 jun 14 kl. 14:37

Debatt: Skogen och klimatet

Vi lever i en allt varmare värld. Enligt bästa tillgängliga kunskap kan vi förvänta oss en uppvärmning av jordklotet på uppemot fyra grader globalt, och ännu högre i norra Europa, inom ett sekel. För att förhindra detta och den ofattbara påverkan som då skulle ske på ekosystem och samhälle måste snabba åtgärder vidtas för att omedelbart minska dagens utsläpp av växthusgaser..

Kristianstadsbladet - 01 apr 20 kl. 05:00

Debatt: Skogen – helt fel lösning på ett reellt problem

Carolin Dahlman drar under rubriken ”Stoppa statens skogsaktivister” (27/3) slutsatsen att Skogsstyrelsens makt måste minska, men hon skjuter mot fel mål. Det är inte hos Skogsstyrelsen makten ligger, det är hos den internationella marknaden, som inte vill ha produkter av virke från nyckelbiotoper. Det certifierade skogsbruket får inte avverka eller köpa virke från nyckelbiotoper, oavsett om de registrerats av Skogsstyrelsen eller inte.

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

SVT Debatt - 01 maj 14 kl. 15:50

Debatt 1/5: Fattigpensionärer, barnläkaren och fredagsmys

Kvällens SVT Debatt: Är det synd om dagens pensionärer? Vissa menar att de har svårt att klara sig på sin pension, framför allt kvinnliga pensionärer har det tufft. Men andra hävdar att pensionärerna får det bättre och bättre och att de ökat sin köpkraft de senaste åren.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:48

Inför Debatt Almedalen 1 juli

I kvällens Debatt Almedalen kan du se Jimmie Åkesson (SD) i eftersnack med Erik Blix, direkt efter talet i Almedalen. Därefter debatt om svenskhet ? vad är det?

SVT Debatt - 02 jul 13 kl. 16:12

Inför Debatt Almedalen 2/7

DEBATT ALMEDALEN Kvällens Debatt Almedalen inleds med att Erik Blix får sällskap av Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, direkt efter hans tal. Och så blir det stor debatt om politiker som går över till PR-branschen med bland andra Mona Sahlin och Per Schlingmann. Det är Miljöpartiets dag i Almedalen och det innebär att det är Gustav Fridolins tur att möta Erik Blix, och imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Molin.

SVT Debatt - 12 sep 13 kl. 14:57

Inför kvällens Debatt, 12/9: Skjutningarna på Hisingen och sex i skolan

DEBATT I kvällens Debatt tar vi upp de många skjutningarna i Göteborg. Vad beror våldet, på och vad kan göras för att invånarna på Hisingen åter ska känna sig trygga? I kväll möts vitt skilda röster ?

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.