Aftonbladet > Nyheter

Monday, 26 October, 05:01

Aftonbladet - 22 sep 20 kl. 06:00

Gatuhus mitt i staden toppar klicklistan▸ Här är de hetaste bostäderna till salu i Malmö just nu.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gatuhusmitt i staden , toppar, klicklistan
Aftonbladet - 25 aug 20 kl. 17:13

Kråkvägen toppar klicklistan i Malmö

▸ LISTA: Här är de hetaste bostäderna i Malmö just nu.

Sydsvenskan - 02 jun 13 kl. 06:30

Gatuhus rymmer det mesta

En helt ny stadsdel växer fram i Skanör. Bland villor och några flerfamiljshus har tjugo nya gatuhus i tre separata klungor, alla anpassade för 55+ uppförts.
Sydsvenskans Bogranskare gör tummen upp för de kompakta bostäderna..

YA - 24 okt 19 kl. 06:00

Gatuhus byggas om till kontor – granne protesterar

En fastighetsägare i centrala Ystad får göra om ett gatuhus till kontor. Myndighetsnämnden sa ja till bygglov för ändrad användning trots att en granne protesterat..

YA - 11 dec 19 kl. 19:00

Gatuhus i centrum får pris som bästa renoverade kulturbyggnad

De två senaste åren har kommunen inte lyckats att hitta någon pristagare, men i år gick det. Myndighetsnämnden belönar ägaren till ett renoverat gatuhus på Klostergatan i centrum med priset ur Ingeborg och Emil A Borgs fond.

YA - 08 jan 20 kl. 00:01

Länsstyrelsen ger grönt ljus för kontor i gatuhus

Länsstyrelsen ger klartecken till att omvandla ett gatuhus i centrala Ystad till advokatkontor och avslår grannens överklagande..

Barometern - 18 aug 14 kl. 06:19

Män toppar partilistor - återigen

Bara män toppar länets riksdagslistor - precis som vid förra valet. 2010 bidrog männens dominans till färre kvinnor i riksdagen. – Problemet är om partiet bara får ett mandat i riksdagen, säger statsvetaren Jessika Wide vid Umeå universitet som forskat på representation.

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 16 kl. 20:04

Bowie toppar listorna

Suget efter David Bowies musik är enormt. Hans album "Blackstar", som släpptes i fredags, toppar nu den brittiska försäljningslistan.På en vecka har den sålt i 150 000 exemplar och blev Bowies tionde album som toppar listan i Storbritannien, skriver Billboard.

Sydsvenskan - 15 jan 16 kl. 20:04

Bowie toppar listorna

Suget efter David Bowies musik är enormt. Hans album "Blackstar", som släpptes i fredags, toppar nu den brittiska försäljningslistan.På en vecka har den sålt i 150 000 exemplar och blev Bowies tionde album som toppar listan i Storbritannien, skriver Billboard.

Dagens PS - 08 dec 16 kl. 11:57

27-årig svensk toppar Forbes pengalista

Felix ”Pewdiepie” Kjellberg toppar Forbes lista över bäst betalda Youtube-stjärnor. (Foto: TT) Dagens PS skrev i veckan om att svenske Felix ”Pewdiepie” Kjellberg chockar fansen genom att lägga ned sin Youtube-kanal och har dessförinnan skrivit om den unge svenskens sanslösa framgångar. Och nu publiceras uppdaterade siffror på svenskens rikedomar.

IDG - 11 jan 11 kl. 10:19

IBM toppar patentligan

Med 5 896 registrerade amerikanska patent under 2010 toppar återigen IBM toppar listan över patentintensiva it-företag..

Helsingborgs Dagblad - 13 apr 12 kl. 16:56

Adele toppar EW:s lista

Entertainment Weekly publicerade i dag en lista med det som man anser vara "30 greatest music artists right now". Vem toppar den listan? Lady Gaga?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.