Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Monday, 26 October, 05:00

Nya Wermlands Tidningen - 22 sep 20 kl. 06:00

Spretig rekordbudget
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spretig, rekordbudget
UNT - 02 maj 11 kl. 09:36

Japansk rekordbudget efter katastrof

Japans parlament godkände i morse en rekordbudget för återuppbyggnad på fyra biljoner yen (cirka 296 miljarder kronor). (TT).

SvD - 02 maj 11 kl. 09:36

Rekordbudget för återuppbyggnad

Japans parlament godkände i morse en rekordbudget för återuppbyggnad på fyra biljoner yen (cirka 296 miljarder kronor)..

Sydsvenskan - 14 maj 11 kl. 17:13

Fallulah - lite för omogen och spretig


Hur står det till med kollen på samtida dansk pop? Rasmus Seebach, som i Danmark sålt nio gånger platina, hade förvisso en hit även här förra sommaren med ?Natteravn?.

Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 06:30

dancehall Spretig och brokig stjärna imponerar

15.7, KB i Malmö.
BUSY SIGNAL.

DI - 10 maj 12 kl. 11:03

Europabörser: Spretig utveckling

Europabörserna noterade på torsdagsförmiddagen en spretig utveckling. Fokus har under morgonen riktats mot de spanska bankerna, efter att regeringen beslutat att delvis förstatliga en av Spaniens största banker, Bankia, efter marknadens stängning på onsdagen..

GöteborgsPosten - 05 mar 13 kl. 22:51

Spretig debatt om Kulturgöteborg

Från reviderade kulturstrategier till klassiska lokalfrågor. ABF samlade på tisdagkvällen en imponerande mängd åhörare till en spretig debatt om Kulturgöteborg..

Sydsvenskan - 30 aug 13 kl. 06:30

Spretig avslutning på ?Snabba Cash?

Medan de två tidigare ?Snabba Cash?-filmerna har stått på stadiga, oberoende ben i förhållande till Jens Lapidus romanförlagor, så tycks filmversionen av ?

BT - 09 sep 13 kl. 09:18

Spretig fars men härligt skådespeleri

Om man undantar en kristallkrona och ett middagsbord med två fullskaliga svanar som dekoration, så är Jenny Nordbergs scenografi enkel och närmast steril. Den bildar ramen för den danske dramatikern Christian Lollikes version av tidens välkända lyten som kroppsfixering, rasfördomar och andlig förflackning i största allmänhet. I skiftande konstnärliga media har de här mänskliga bristerna nagelfarits tillräckligt kan tyckas, men förtjänar sannolikt att upprepas, i synnerhet om Lollikes val av uttrycksmedel är den snärtiga absurda farsen.

SmålandsPosten - 20 sep 13 kl. 07:22

Spretig och intressant snabbgenomgång av konstrundan

Ett tvärsnitt av den aktuella konstscenen i Växjö. Så kan man beskriva konstrundans årliga samlingsutställning på konsthallen. Ett verk av respektive konstnär ger trettiofyra olika uttryck för stil, smak och metod.

Expressen - 11 jan 14 kl. 16:56

Spexade för publiken: "Är väldigt spretig"

Andra kvartsfinalheatet i lördagens herrsprinttävling blev dramatisk. Österrikaren Harald Wurm trasslade till det rejält och föll till slut. Men han var lika glad för det.

ÖstersundsPosten - 19 maj 14 kl. 16:10

Arwidson: "Kritiken känns spretig"

Förbundets generalsekreterare har tagit del av brevet och säger att "kritiken känns spretig" eftersom brevskrivarna har "hakat på flera frågor"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.