Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Thursday, 22 October, 00:34

Nya Wermlands Tidningen - 22 sep 20 kl. 06:01

Behovet av kompetensutveckling är enormt
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Behovetav , kompetensutvecklingär , enormt
Nyteknik - 14 okt 15 kl. 15:01

Enormt behov av Ikeas flyktinghus

Behovet är enormt av den enkla och billiga flyktingbostaden Better Shelter. Grekland och Makedonien är först i Europa. Men även den svenska regeringen har hört av sig..

Nya Wermlands Tidningen - 19 nov 15 kl. 06:00

"Behovet är enormt"

Det är brist på boendeplatser för asylsökande i Karlstad.Socialdemokraterna vill därför avvakta med försäljning av stadshuset..

Sydsvenskan - 05 aug 11 kl. 15:13

"Behovet av hjälp är enormt"

Behovet av hjälp till de svältande på Afrikas horn är enormt. Men når hjälpen fram? Sydsvenskan har frågat några av hjälporganisationerna på plats.

SmålandsPosten - 19 dec 14 kl. 06:10

Framgångsrik tillväxtstrategi kräver kompetensutveckling

Oberoende av budgeten och hur regeringskrisen löses kan man konstatera­ att ambitionen att ny­industrialisera Sverige och Småland är god. Givetvis måste Sverige konkurrera med kunskap och kom­petens, skriver Lars Jagrén, chefsekonom Unionen och Inger Rutensköld, regionchef Unionen Småland. I det budgetförslag som regeringen Löfvén lade fram och som sedan kapsejsat, lanserade man en strategi man kallar nyindustrialisering av Sverige, en strategi med syfte att vända de senaste årens minskning av syssel­sättningen i industrin.

Nya Wermlands Tidningen - 05 jan 15 kl. 06:00

Tillväxtstrategi kräver kompetensutveckling

En framgångsrik tillväxtsstrategi inkludera satsningar som möjliggör kompetensutveckling hos dagens yrkesverksamma. Själva begreppet nyindustrialisering innebär ju t ex ny industri – och därmed behovet av nya kompetenser, skriver Lars Jagrén och Magnus Hildebrand..

BT - 18 jun 18 kl. 05:00

Erbjuder gratis kompetensutveckling: ”Unikt”

Ett nytt projekt erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling till Sjuhärads företag. Fokus ligger på digitalisering. ”Företagen är väl medvetna om behovet av detta, så det är bra tajming” säger Klas Ekdahl från Boråsregionens vuxenutbildning..

Sydsvenskan - 25 sep 11 kl. 06:30

Enormt behov av gas i Europa

För mer än tio år sedan gjorde EU klart att det fanns ett stort behov av en ny gasledning från Ryssl?
För mer än tio år sedan gjorde EU klart att det fanns ett stort behov av en ny gasledning från Ryssland. 2006 slog både EU-kommissionen och EU-parlamentet fast att Nord Stream är en viktig del av Europas infrastruktur.

Sydsvenskan - 13 nov 11 kl. 06:30

Efter Berlusconi är behovet av reformer i Italien enormt

Intensivt maktspel. En hagelskur av politiska utspel och manövrar. Och, till sist, det som marknaden?

DalaDemokraten - 04 mar 16 kl. 06:10

Debatt: Behovet av arbetskraft i motorbranschen är enormt - stärk yrkesutbildningen

Behovet av arbetskraft i motorbranschen är enormt, runt 5 500 personer behöver rekryteras till verkstäder runt om i landet de närmaste åren. Det handlar om kvalificerade arbeten som lastbilstekniker, maskinmekaniker, karosslackerare och bilmekaniker, yrken som både kräver skicklighet och teknikintresse för att hantera allt mer avancerade maskiner men även de fordon som rullar på våra vägar..

SR - 14 nov 13 kl. 05:38

Norska Röda korset: Enormt behov i Filippinerna

Behovet av hjälp till Filippinerna är enormt efter tyfonen, de mest basala saker behövs som mat, rent vatten och presenningar till skydd. Men också av mer avancerad hjälp som sjukvård – många människor är svårt skadade efter förödelsen som de hårda vindarna skapade..

Regeringen - 14 sep 11 kl. 14:20

Kompetensutveckling i förskolan

Regeringen föreslår en satsning på kompetensutveckling för förskollärare och förskolechefer inom områdena uppföljning och utvärdering samt barn i behov av särskilt stöd. Under perioden 2012-2014 satsas totalt cirka 120 miljoner. Pressmeddelande: 20 miljoner till kompetensutveckling i förskolan Utbildningsdepartementet, 14 september 2011.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.