Dalarnas tidningar > Nyheter

Friday, 30 October, 00:25

Dalarnas tidningar - 22 sep 20 kl. 06:01

De vittnar om sexuella ofredanden på Keolis – Mia fick trosor hemskickade i företagets kuvertAnställda vittnar om sexuella ofredanden på Keolis – och menar att arbetsgivaren vägrar agera.....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Keolis

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De vittnarom , sexuella, ofredanden, Keolis, Miafick , trosor hemskickade i företagets kuvert
Blekinge Läns tidning - 06 aug 17 kl. 20:49

Många sexuella ofredanden under Skärgårdsfesten

Årets Skärgårdsfest blev en stökig historia, polisen vittnar om mycket fylla och slagsmål, men främst en stor del sexuella ofredanden..

YLE - 04 jul 16 kl. 16:44

Inga fall av sexuella ofredanden under festivaler i Finland

Två stora festivaler ordnades i Finland förra veckoslutet. Provinssi i Seinäjoki lockade 71 000 besökare och Tuska samlade 28 000 metalfans till Helsingfors. Enligt arrangörerna gick allt lugnt till och inga fall av sexuellt ofredande anmäldes under festivalerna.

Dagens PS - 05 aug 19 kl. 15:15

C-toppen åtalas för sexuella ofredanden

Tidigare landsbygdsministern Eskil Erlandsson (C) åtalas för tre fall av sexuella ofredanden. Det berättar Lena Kastlund, chefsåklagare vid Särskilda åklagarkammaren, till Expressen. ”Det gäller tre fall, tre olika kvinnor och tre olika händelser.

Kristianstadsbladet - 29 nov 11 kl. 06:30

Man åtalad för sexuella ofredanden

Under flera år, vid olika tillfällen och på olika platser, ofredades pojkarna sexuellt. Nu har en misstänkt, i föreningen i Kristianstad där pojkarna var aktiva, åtalats.
Åklagare Micaela Nordberg vill av hänsyn till de båda målsäganden inte lämna fler detaljer än vad som framgår av åtalet.

DalaDemokraten - 29 jul 16 kl. 11:25

Sexuella ofredanden sker mest på nätet

Festivalsommaren har överskuggats av uppmärksammade fall av sexuella ofredanden och våldtäkter. Polisens statistik säger dock att de flesta fall av sexuella ofredanden sker på internet..

Dalarnas tidningar - 01 sep 16 kl. 16:01

Falu kommun inleder arbete mot sexuella ofredanden

Problemet med sexuella ofredanden har fått stor uppmärksamhet under den senaste tiden – och nu agerar Falu kommun. I våras bestämdes att kommunen, tillsammans med ett antal andra aktörer, inleder ett arbete för att moverka sexuella ofredanden bland ungdomar..

Dalarnas tidningar - 09 jul 17 kl. 07:08

Ytterligare tre sexuella ofredanden på Peace & Love – en person utpekad i ett fall

Trots att polisen avvisade flertalet personer och klippte deras band skedde under lördagskvällen och natten ytterligare tre sexuella ofredanden. Många av de som avvisades var män som bildade dansringar, eftersom polisen ansåg att det ökade risken för fler sexuella ofredanden..

Dalarnas tidningar - 09 jul 17 kl. 07:08

Ytterligare tre anmälda sexuella ofredanden på Peace & Love – en person utpekad i ett fall

Trots att polisen avvisade flertalet personer och klippte deras band ska det under lördagskvällen och natten ha skett ytterligare tre sexuella ofredanden. Många av de som ska ha avvisats uppges vara män som bildade dansringar, eftersom polisen ansåg att det ökade risken för fler sexuella ofredanden..

Västerbottens Folkblad - 23 sep 15 kl. 10:39

16-åring åtalas för sexuella ofredanden

Fyra kvinnor har utsatts för sexuella ofredanden. Nu åtalas en 17-åring, 16 då brotten ska ha skett, misstänkt för samtliga ofredanden. Han ska bland annat ha tagit kvinnorna på brösten och underliven och i ett fall även under en tröja.

UT - 02 aug 18 kl. 01:00

Vanligare att sexuella ofredanden anmäls

Under flera år har sexuella ofredanden som skett under festivaler fått nationell uppmärksamhet. Och efter höstens alla #metoo-upprop har ännu mer ljus kastats på hur vanligt förekommande det är att personer blivit utsatta för ofredanden. .

Västerbottens Folkblad - 03 nov 13 kl. 20:44

Man anhölls för sexuella ofredanden

Umeå. En man anhölls på söndagskvällen för sexuella ofredanden i Ålidhemsområdet.  Mannen hämtades till förhör under kvällen, och anhölls av åklagare vid 20-tiden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.